Αντισοβιετικό νήμα

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Пэпи
Crazy poster
Crazy poster

Re: Αντισοβιετικό νήμα

Δημοσίευσηαπό Пэпи » 20 Οκτ 2018, 21:44

Μου τα εχεις πρηξει .
Κατσε εδω πες τα κ σε αυτους.
Εγω παω για κρασα. Μουτς.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 20 Οκτ 2018, 21:47

Ραν ταν πλαν έγραψε:
Пэпи έγραψε:Αλλα νομιζω οτι οι νομοι της αγορας ειναι ιδιοι κ στον σοσιαλισμο κ στο καπιταλισμο ...

Της παραγωγικής διαδικασίας. Οι νόμοι της παραγωγής δεν αλλάζουν. Η αγορά είναι άλλο πράγμα με εντελώς διαφορετική λειτουργία ανάμεσα στα δύο συστήματα.
Το έχουμε πει εκατό φορές ότι ο τρόπος παραγωγής περιλαμβάνει, ανεξάρτητα από το κοινωνικο-οικονομικό και πολιτικό σύστημα που τη διευθύνει, τις παραγωγικές δυνάμεις+παραγωγικές σχέσεις+εργατική δύναμη και τα μέσα παραγωγής>>μέσα εργασίας+αντικείμενα εργασίας.
Η διαφορά μεταξύ των πολιτικών οικονομιών καπιταλισμού-σοσιαλισμού έγκειται στη μορφή της ιδιοκτησίας των μέσων παραγωγής και στην παρουσία ή απουσία του ατομικού κέρδους, παρά το ότι και στις δύο περιπτώσεις η παραγωγή έχει κοινωνικό χαρακτήρα.
Μην επαναλαμβάνομαι. :fico:

Mα να μην καταλαβαινει γμτ το κρτ μου αυτα τα αυτονοητα πραματακια...Τα πηρα βραδιατικα :s_mad :s_mad
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 20 Οκτ 2018, 21:49

Λαχουρένιος έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:
Της παραγωγικής διαδικασίας. Οι νόμοι της παραγωγής δεν αλλάζουν. Η αγορά είναι άλλο πράγμα με εντελώς διαφορετική λειτουργία ανάμεσα στα δύο συστήματα.
Το έχουμε πει εκατό φορές ότι ο τρόπος παραγωγής περιλαμβάνει, ανεξάρτητα από το κοινωνικο-οικονομικό και πολιτικό σύστημα που τη διευθύνει, τις παραγωγικές δυνάμεις+παραγωγικές σχέσεις+εργατική δύναμη και τα μέσα παραγωγής>>μέσα εργασίας+αντικείμενα εργασίας.
Η διαφορά μεταξύ των πολιτικών οικονομιών καπιταλισμού-σοσιαλισμού έγκειται στη μορφή της ιδιοκτησίας των μέσων παραγωγής και στην παρουσία ή απουσία του ατομικού κέρδους, παρά το ότι και στις δύο περιπτώσεις η παραγωγή έχει κοινωνικό χαρακτήρα.
Μην επαναλαμβάνομαι. :fico:

Mα να μην καταλαβαινει γμτ το κρτ μου αυτα τα αυτονοητα πραματακια...Τα πηρα βραδιατικα :s_mad :s_mad

Γυναίκες. Άντε να κάνεις επανάσταση με τέτοια μυαλά. :reklas:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

pan
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό pan » 20 Οκτ 2018, 22:02

Τι ομαδάρα είχαμε, είχε λυσσάξει η Θάτσερ.

Α ξέχασα αυτοί είναι ντοπαρισμένοι :laugh1:
αν δεν είναι γυναίκες που έχουν γίνει άντρες από τα αναβολικά. :dunno:
0 .

sharp
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό sharp » 21 Οκτ 2018, 00:08

pan έγραψε:Τι ομαδάρα είχαμε, είχε λυσσάξει η Θάτσερ.

Όπως ξέρεις η ΕΣΣΔ ήταν τεχνολογικά πολύ προχωρημένη, δεν χρειαζόταν αναβολικά για να κάνει τις γυναίκες άντρες

Together with her elder sister Tamara, Irina set 26 world records between 1959 and 1966.[4] The careers of both Press sisters ended abruptly at the time that gender verification was organized at the location of the games.[5] Critics have suggested that the Press sisters were male or intersex. Another allegation was that they were being injected with male hormones in order to make them stronger. Detractors called them the "Press Brothers".[6]

https://en.wikipedia.org/wiki/Irina_Press

Εικόνα
0 .

sharp
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό sharp » 21 Οκτ 2018, 00:10

Λαχουρένιος έγραψε:Ο μαναβης ειναι αυτοαπασχολουμενος αρα δεν προσθετει καμια υπεραξια. Η υπεραξια προυποθετει εκτος απο αξια και αγορα, την σχεση εργοδοτη-εργαζομενου.

Συνήθως απασχολεί και έναν πιτσιρίκο
0 .

sharp
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό sharp » 21 Οκτ 2018, 00:14

pan έγραψε:
stavmanr έγραψε:Ποιες είναι αυτές οι συνθήκες που ευνοούν "κολλεκτιβοποίηση";

Η απάντηση μου αφορά κάποιον σχετικό με το ζήτημα.

Κι εγώ έχω απορίες για τη ζωγραφική, αλλά δεν μπαίνω στα φόρα των ζωγράφων να μου δώσουν απάντηση εδώ και τώρα για τις νερομπογιές.

Τι να σού κάνω, μέχρι να πάρετε την εξουσία και να μάς εκτελέσετε, θα μάς ανέχεστε.
1 .

pan
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό pan » 21 Οκτ 2018, 00:22

sharp έγραψε:
pan έγραψε:Τι ομαδάρα είχαμε, είχε λυσσάξει η Θάτσερ.

Όπως ξέρεις η ΕΣΣΔ ήταν τεχνολογικά πολύ προχωρημένη, δεν χρειαζόταν αναβολικά για να κάνει τις γυναίκες άντρες

Together with her elder sister Tamara, Irina set 26 world records between 1959 and 1966.[4] The careers of both Press sisters ended abruptly at the time that gender verification was organized at the location of the games.[5] Critics have suggested that the Press sisters were male or intersex. Another allegation was that they were being injected with male hormones in order to make them stronger. Detractors called them the "Press Brothers".[6]

Γενικά για να μην το πολυψάχνεις, όπου τα παιδιά του σοσιαλισμού έπρεπε να αναμετρηθούν με τους αθλητές των μεγάλων εταιριών, τους κατατρόπωναν σε όλα τα επίπεδα. Τους Άγγλους στη μπάλα, τους Αμερικανούς στο μπάσκετ, τους Καναδούς στο Χόκει, περνούσαν δύσκολες ώρες στις αποστολές, είχαν και κάτι τύπους με καπαρντίνες, που δεν μου φαινόταν και πολύ αθλητικοί τύποι, κάτι αγριόφατσες σα να βγήκαν από φιλμ νουαρ.

Αμ δεν έφτανε αυτό, τους άρεσε κι όλα. Κάτι μαύροι που από το πολύ κυνηγητό έγιναν πρωταθλητές των ΗΠΑ, κι άρχισαν τα επαναστατιλίκια μέσα στα γήπεδα, και τα κολλητηλίκια με τους Σοβιετικούς. Μόλις τα έβλεπε αυτά ο Χούβερ, φαντάσου τι θα γινόταν στο εφμπιάι.
1 .

sharp
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό sharp » 21 Οκτ 2018, 00:46

pan έγραψε:
sharp έγραψε:

Γενικά για να μην το πολυψάχνεις, όπου τα παιδιά του σοσιαλισμού έπρεπε να αναμετρηθούν με τους αθλητές των μεγάλων εταιριών, τους κατατρόπωναν σε όλα τα επίπεδα. Τους Άγγλους στη μπάλα, τους Αμερικανούς στο μπάσκετ, τους Καναδούς στο Χόκει, περνούσαν δύσκολες ώρες στις αποστολές, είχαν και κάτι τύπους με καπαρντίνες, που δεν μου φαινόταν και πολύ αθλητικοί τύποι, κάτι αγριόφατσες σα να βγήκαν από φιλμ νουαρ.

Αμ δεν έφτανε αυτό, τους άρεσε κι όλα. Κάτι μαύροι που από το πολύ κυνηγητό έγιναν πρωταθλητές των ΗΠΑ, κι άρχισαν τα επαναστατιλίκια μέσα στα γήπεδα, και τα κολλητηλίκια με τους Σοβιετικούς. Μόλις τα έβλεπε αυτά ο Χούβερ, φαντάσου τι θα γινόταν στο εφμπιάι.

Το γύρισες στην παλαβή βλέπω.

Είμαι παλιός, πρόλαβα και τις Press. Εσύ τις ήξερες;
0 .

sharp
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό sharp » 21 Οκτ 2018, 00:57

με τους αθλητές των μεγάλων εταιριών

Αυτό ειδικά έδειξε την ασχετοσύνη σου.

Εκείνη την εποχή οι περισσότεροι ήταν ερασιτέχνες, σε αντίθεση με εκείνους του ανατολικού μπλοκ που ήταν οι μόνοι επαγγελματίες.
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”