Σκισμένα τζιν

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Nito
Rookie poster
Rookie poster

Re: Σκισμένα τζιν

Δημοσίευσηαπό Nito » 01 Απρ 2018, 17:49

Υπερκουλτουριάρης έγραψε: Pepe Jeans δεν είχα ποτες και γράφω μόνο για τις εμπειείες μου.Η ντουλάπα μου έχει 4 Lee daren και 2 The Bostonians ,ενα από αυτά φοράω ακόμα και όταν μαζεύω ελιές στο χωραφάκι μου στην Χαλκιδική, ότι κάνουμε το κάνουμε με στυλ.
Καλά σε ποιότητα,αν και έχουν πλέον υποκύψει στην κατσιβελίστικη σκισμένη αισθητική, είναι και τα Θεσσαλονικιώτικα Edwards.
Για chinos,που μια περίοδο με είχε πιάσει λόξα, στηρίζουμε την δικιά μας New Company και την Δανέζικη Sunwill,απλά το καλύτερο κόψιμο,ούτε σαν γερολαδας,ούτε σαν παίκτης του power of love. Πλεον πάντως δεν φορώ τετοια, έχω πάθει κρίση ηλικίας και με κάνουν και αισθάνομαι μπάρμπας.

Μην τα κάνεις βετέξ όλα αυτά όταν φθαρούν. Λέει ότι χαράζουν τα τζάμια.
0 .

Άβαταρ μέλους
sys3x
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό sys3x » 01 Απρ 2018, 18:12

Υπερκουλτουριάρης έγραψε:
sys3x έγραψε:
Ξέχασες τα Πέπε-Τρικολόρε.

Pepe Jeans δεν είχα ποτες και γράφω μόνο για τις εμπειείες μου.Η ντουλάπα μου έχει 4 Lee daren και 2 The Bostonians ,ενα από αυτά φοράω ακόμα και όταν μαζεύω ελιές στο χωραφάκι μου στην Χαλκιδική, ότι κάνουμε το κάνουμε με στυλ.
Καλά σε ποιότητα,αν και έχουν πλέον υποκύψει στην κατσιβελίστικη σκισμένη αισθητική, είναι και τα Θεσσαλονικιώτικα Edwards.
Για chinos,που μια περίοδο με είχε πιάσει λόξα, στηρίζουμε την δικιά μας New Company και την Δανέζικη Sunwill,απλά το καλύτερο κόψιμο,ούτε σαν γερολαδας,ούτε σαν παίκτης του power of love. Πλεον πάντως δεν φορώ τετοια, έχω πάθει κρίση ηλικίας και με κάνουν και αισθάνομαι μπάρμπας.

επίσης στην άνω πόλη φτιάχναν παλιά και τα eusebio (σίγουρα το γράφω λάθος αλλά κάπως έτσι ήταν, γμ τις ποιότητες, ο ένας ο κοπτοράπτης ήταν φίλος και οι ίδιοι ή κάποιοι από αυτούς κάναν outsourcing κοστούμια Armani, όχι μαϊμουδιές κανονικά Armani αν και γενικά τα Armani είναι λίγο μεχ..)
0 .
Άν δεν είμασταν σπίρτα θα καίαμε για πάντα.

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 01 Απρ 2018, 18:29

Υπερκουλτουριάρης έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Τα τσινος δεν ειναι μπαρμπαδελικα, ειναι σε φαση ''ειμαι νεος και wannabe πετυχημενος γιαπης και φοραω καλα ρουχα αλλα ''μοντερνα'' ''

Ναι εντάξει,στην Θεσσαλονίκη ζω, λες να έχει πετυχημένους γιάππιδες.
Το super κολλητο chinos πάντως,τείνει στην γύφτικη αισθητικη του σκισμένου τζιν.

Παιζουν πολυ τα τσινος στην μπουγατσουπολη?

Τοσα χρονια Μπουταρη βλεπω σας αλωσαν πολιτιστικα. Αθηναιοι θα γινετε μεχρι το τελος της επομενης θητειας του.
0 .

Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό κουλούρι Θεσσαλονίκης » 01 Απρ 2018, 18:44

Λαχουρένιος έγραψε:
Υπερκουλτουριάρης έγραψε: Ναι εντάξει,στην Θεσσαλονίκη ζω, λες να έχει πετυχημένους γιάππιδες.
Το super κολλητο chinos πάντως,τείνει στην γύφτικη αισθητικη του σκισμένου τζιν.

Τοσα χρονια Μπουταρη βλεπω σας αλωσαν πολιτιστικα. Αθηναιοι θα γινεται μεχρι το τελος της επομενης θητειας του.

:angry: :angry: :angry:

δεν θα ποιηθούμε ποτέ!!!
0 .
Μια ακατανίκητη,παθιασμένη,ασυγκράτητη,ακαταγώνιστη, ενθουσιώδης,παράφορη,ζωηρή ορμή μεταξύ των φύλων,που σχετίζεται με την επιθυμία να γίνουν ένα
♪♫•*¨*•.¸¸♫♪ :heartbeat: ♪♫•*¨*•.¸¸♫♪ :heartbeat: ♪♫•*¨*•.¸¸♫♪ :heartbeat: ♪♫•*¨*•.¸¸♫♪

Είναι πολύ ευκολότερο να χαμογελάς...από το να είσαι ευτυχισμένος....

don't speak
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό don't speak » 01 Απρ 2018, 19:01

Αν εδώ δεν θέλει έγκριση, θα το σκίσω το τζιν.
0 .

Ελληγεννής
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Ελληγεννής » 01 Απρ 2018, 19:07

bizeli έγραψε:Εγώ αντιμετωπίζω τις εξής δυσκολίες και θυμίζω ότι μιλάμε απλά για ένα σκίσιμο στο γόνατο:
1. Μου χαλάει όλο το στυλ γιατί γενικά δεν μου πάνε τα σκισμένα. Και μου τη σπάει που φαίνεται ότι "ακολουθώ τη μόδα με τα σκισμένα τζιν".
2. Αισθάνομαι ότι φοράω ένα κουρέλι.
3. Στο σημείο που είναι το σκίσιμο αισθάνομαι ότι με "κόβει" όταν λυγίζω το πόδι.
4. Περνάει αέρας και κρυώνω.
5. Όταν πάω να φορέσω το μπατζάκι, το πόδι μου καταλάθος βγαίνει μέσα από το σκίσιμο και χάνω χρόνο να το ξαναβγάλω και να το φορέσω σωστά.
6. Είναι πολύ ενοχλητικό ως αίσθηση.
7. Και το χειρότερο από όλα είναι ότι μου χαλάει την αισθητική να βλέπω ένα κομμάτι δέρματος εκεί που δεν πρέπει. Και μάλιστα έτσι όπως κάθομαι νομίζω ότι έχω ακρωτηριασμένο πόδι.

Τι μλκ είναι αυτή η μόδα με τα σκισμένα τζιν και πώς αντέχουν κάποιοι να τα φοράνε;

Από το 1999 μάς γράφεις;
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 01 Απρ 2018, 19:08

κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:

Τοσα χρονια Μπουταρη βλεπω σας αλωσαν πολιτιστικα. Αθηναιοι θα γινεται μεχρι το τελος της επομενης θητειας του.

:angry: :angry: :angry:

δεν θα ποιηθούμε ποτέ!!!

Εσεις χανετε, μας το παιζετε και δυσκολοι :nono: :lengua:
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 01 Απρ 2018, 19:18

Λαχουρένιος έγραψε:
Υπερκουλτουριάρης έγραψε: Ναι εντάξει,στην Θεσσαλονίκη ζω, λες να έχει πετυχημένους γιάππιδες.

Τοσα χρονια Μπουταρη βλεπω σας αλωσαν πολιτιστικα. Αθηναιοι θα γινετε μεχρι το τελος της επομενης θητειας του.

Εικόνα

Και ο κυρ-Γιάννης τσίνος :enamorado:
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 01 Απρ 2018, 19:19

Τα λεγα εγω

Ακολουθει η αντικατασταση των ''με'' απο ''μου'' και των διπλων και τριπλων λαμδα με ενα, και μετα θα γινετε μπονα φιντε αθηναιοι
0 .

Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό κουλούρι Θεσσαλονίκης » 01 Απρ 2018, 19:22

Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:

Εικόνα

Και ο κυρ-Γιάννης τσίνος :enamorado:

δε πολυφορούσε τζιν..

παντως εχει πλάκα..
απο τοτε που εγινε μοδα ολοι τα λετε τσινος..
παλιά πως τα λέγατε ρε σεις;;
0 .
Μια ακατανίκητη,παθιασμένη,ασυγκράτητη,ακαταγώνιστη, ενθουσιώδης,παράφορη,ζωηρή ορμή μεταξύ των φύλων,που σχετίζεται με την επιθυμία να γίνουν ένα
♪♫•*¨*•.¸¸♫♪ :heartbeat: ♪♫•*¨*•.¸¸♫♪ :heartbeat: ♪♫•*¨*•.¸¸♫♪ :heartbeat: ♪♫•*¨*•.¸¸♫♪

Είναι πολύ ευκολότερο να χαμογελάς...από το να είσαι ευτυχισμένος....

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”