Αρίστος έγραψε:Ρε ο ΣΚΑΙ ειναι η κυβερνηση η ιδια και στα υγειονομικα θεματα αποδειχθηκε οτι κουμαντο κανει η κυβερνηση και οχι οι ειδικοι που τους εχει σα βιτρινα.
Σε ολες τις χωρες οι διαφορες κυβερνησεις παιρνουν τις αποφασεις αλλα αυτο γινεται στην βαση των ειδικων και οχι του Τραγκα ή του Τριανταφυλλοπουλου οπως πιθανον θα ηθελες εσυ.
Και χεσε μας με τι λεω και κανω εγω γιατι δεν κυβερναω. ΑΛΛΟΙ κυβερνανε και πιαστηκαν ψευδομενοι για την 4η δοση.
Αναφερομαι στην δικη σου σταση γιατι παντα ησουν και εισαι αντιθετος στα εμβολια απο την πρωτη δοση. Τις ιδιες αυτιστικες μαλακιες περι πλασιεδων ελεγες εξ αρχης σαν χαλασμενο κασετοφωνο οποτε η τωρινη σου αποψη δεν ειναι αποτελεσμα των εξελιξεων αλλα των ιδεοληψιων σου.
Δεν προκειται ποτε να το παραδεχτεις γιατι παντα λειτουργουσες σαν πλυντηριο της ΝΔ.
Μπερδευεσαι Κωστακη μου. Επειδη εσυ εχεις υπαρξει λεκανατζου του ενος ή του αλλου κομματος νομιζεις πως οποιος διατυπωνει αποψη στο ιντερνετ ειναι τα ιδια σκατα με σενα.
Να σου θυμισω οτι δεν εχω υπαρξει ποτε ψηφοφορος της ΝΔ. Εσυ ψηφιζες ΝΔ και μαλιστα στην χειροτερη περιοδο της οταν χρεοκοπησαν την χωρα.