Σκισμένα τζιν

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Nito
Rookie poster
Rookie poster

Re: Σκισμένα τζιν

Δημοσίευσηαπό Nito » 01 Απρ 2018, 15:18

κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε:
Nito έγραψε:Το τζιν πίνεται, δεν φοριέται. Κάτι παλιά levi's που είχα απ' το λύκειο, τα έσπρωξα στη Βουλγάρικη αγορά επί παραπετάσματος, μαζί με δίσκους των Doors και δέκα κούτες μάρλμπορο. Επίσης, ξέρετε πόσα αντιαισθητικά ατυχήματα παρατηρώ καθημερινά από νεαρές τζινοφορούσες όταν σκύβουν απρόσεκτα;
Κορίτσια, φυλαχτείτε απ΄τα αδιάκριτα βλέμματα!

το τζίν πίνεται όταν έχεις πιεί το Βόσπορο και καταλήγεις εκεί.

λατρεύουμε τζιν!
σκισμένα, κολλητά, σωλήνες. τα πάντα όλα!

Α, όχι τέτοια! Τώρα που καλοκαιριάζει,παρακαλώ σας δέσποινες, να τιμήσετε την παράδοση του σορτς. Μην μου κυκλοφορείτε με παντελόνια, φόρμες και κυρίως με αυτές τις ανεκδιήγητες βράκες.
0 .

Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό κουλούρι Θεσσαλονίκης » 01 Απρ 2018, 15:24

Nito έγραψε:
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε:το τζίν πίνεται όταν έχεις πιεί το Βόσπορο και καταλήγεις εκεί.

λατρεύουμε τζιν!

Α, όχι τέτοια! Τώρα που καλοκαιριάζει,παρακαλώ σας δέσποινες, να τιμήσετε την παράδοση του σορτς. Μην μου κυκλοφορείτε με παντελόνια, φόρμες και κυρίως με αυτές τις ανεκδιήγητες βράκες.

τζιν σόρτσ!!

:enamorado: :enamorado:
1 .
Μια ακατανίκητη,παθιασμένη,ασυγκράτητη,ακαταγώνιστη, ενθουσιώδης,παράφορη,ζωηρή ορμή μεταξύ των φύλων,που σχετίζεται με την επιθυμία να γίνουν ένα
♪♫•*¨*•.¸¸♫♪ :heartbeat: ♪♫•*¨*•.¸¸♫♪ :heartbeat: ♪♫•*¨*•.¸¸♫♪ :heartbeat: ♪♫•*¨*•.¸¸♫♪

Είναι πολύ ευκολότερο να χαμογελάς...από το να είσαι ευτυχισμένος....

Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Υπερκουλτουριάρης » 01 Απρ 2018, 15:42

Το σκισμένο τζιν είναι ακαλαισθησία, το σαν σακί τζιν της λαικής παρακμή. Υπάρχει όμως και η κυριλέ διάσταση του θέματος Lee Daren τέλεια εφορμογή,απεριοριστη αντοχή και για λίγο φθηνότερη λυση τα The Bostonians,τα οποία είναι και Ελληνικά.
0 .

Άβαταρ μέλους
sys3x
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό sys3x » 01 Απρ 2018, 16:01

κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε:
Nito έγραψε:Το τζιν πίνεται, δεν φοριέται. Κάτι παλιά levi's που είχα απ' το λύκειο, τα έσπρωξα στη Βουλγάρικη αγορά επί παραπετάσματος, μαζί με δίσκους των Doors και δέκα κούτες μάρλμπορο. Επίσης, ξέρετε πόσα αντιαισθητικά ατυχήματα παρατηρώ καθημερινά από νεαρές τζινοφορούσες όταν σκύβουν απρόσεκτα;
Κορίτσια, φυλαχτείτε απ΄τα αδιάκριτα βλέμματα!

το τζίν πίνεται όταν έχεις πιεί το Βόσπορο και καταλήγεις εκεί.

λατρεύουμε τζιν!

κουλ εγώ είμαι καλλίτερα πάντως σήμερα, εσύ;
ΚΡΥΦΟ ΚΕΙΜΕΝΟ: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
έχεις πμ
0 .
Άν δεν είμασταν σπίρτα θα καίαμε για πάντα.

.

Άβαταρ μέλους
sys3x
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό sys3x » 01 Απρ 2018, 16:04

Υπερκουλτουριάρης έγραψε:Το σκισμένο τζιν είναι ακαλαισθησία, το σαν σακί τζιν της λαικής παρακμή. Υπάρχει όμως και η κυριλέ διάσταση του θέματος Lee Daren τέλεια εφορμογή,απεριοριστη αντοχή και για λίγο φθηνότερη λυση τα The Bostonians,τα οποία είναι και Ελληνικά.

Ξέχασες τα Πέπε-Τρικολόρε.
0 .
Άν δεν είμασταν σπίρτα θα καίαμε για πάντα.

.

Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό κουλούρι Θεσσαλονίκης » 01 Απρ 2018, 16:04

sys3x έγραψε:
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε:το τζίν πίνεται όταν έχεις πιεί το Βόσπορο και καταλήγεις εκεί.

λατρεύουμε τζιν!

κουλ εγώ είμαι καλλίτερα πάντως σήμερα, εσύ;
ΚΡΥΦΟ ΚΕΙΜΕΝΟ: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
έχεις πμ

έτσι κι έτσι!
θα μου περάσει!
0 .
Μια ακατανίκητη,παθιασμένη,ασυγκράτητη,ακαταγώνιστη, ενθουσιώδης,παράφορη,ζωηρή ορμή μεταξύ των φύλων,που σχετίζεται με την επιθυμία να γίνουν ένα
♪♫•*¨*•.¸¸♫♪ :heartbeat: ♪♫•*¨*•.¸¸♫♪ :heartbeat: ♪♫•*¨*•.¸¸♫♪ :heartbeat: ♪♫•*¨*•.¸¸♫♪

Είναι πολύ ευκολότερο να χαμογελάς...από το να είσαι ευτυχισμένος....

Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Υπερκουλτουριάρης » 01 Απρ 2018, 17:28

sys3x έγραψε:
Υπερκουλτουριάρης έγραψε:Το σκισμένο τζιν είναι ακαλαισθησία, το σαν σακί τζιν της λαικής παρακμή. Υπάρχει όμως και η κυριλέ διάσταση του θέματος Lee Daren τέλεια εφορμογή,απεριοριστη αντοχή και για λίγο φθηνότερη λυση τα The Bostonians,τα οποία είναι και Ελληνικά.

Ξέχασες τα Πέπε-Τρικολόρε.

Pepe Jeans δεν είχα ποτες και γράφω μόνο για τις εμπειείες μου.Η ντουλάπα μου έχει 4 Lee daren και 2 The Bostonians ,ενα από αυτά φοράω ακόμα και όταν μαζεύω ελιές στο χωραφάκι μου στην Χαλκιδική, ότι κάνουμε το κάνουμε με στυλ.
Καλά σε ποιότητα,αν και έχουν πλέον υποκύψει στην κατσιβελίστικη σκισμένη αισθητική, είναι και τα Θεσσαλονικιώτικα Edwards.
Για chinos,που μια περίοδο με είχε πιάσει λόξα, στηρίζουμε την δικιά μας New Company και την Δανέζικη Sunwill,απλά το καλύτερο κόψιμο,ούτε σαν γερολαδας,ούτε σαν παίκτης του power of love. Πλεον πάντως δεν φορώ τετοια, έχω πάθει κρίση ηλικίας και με κάνουν και αισθάνομαι μπάρμπας.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 01 Απρ 2018, 17:32

Τα τσινος δεν ειναι μπαρμπαδελικα, ειναι σε φαση ''ειμαι νεος και wannabe πετυχημενος γιαπης και φοραω καλα ρουχα αλλα ''μοντερνα'' ''
0 .

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Cavaliere » 01 Απρ 2018, 17:36

Ελπίζω να μη σιδερώνετε τα τζιν σας.
0 .
Ordem e Progresso.
Σκληρή αρχή μιας σκληρής μέρας.
Δόξα τω Θεώ.

Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Υπερκουλτουριάρης » 01 Απρ 2018, 17:49

Λαχουρένιος έγραψε:Τα τσινος δεν ειναι μπαρμπαδελικα, ειναι σε φαση ''ειμαι νεος και wannabe πετυχημενος γιαπης και φοραω καλα ρουχα αλλα ''μοντερνα'' ''

Ναι εντάξει,στην Θεσσαλονίκη ζω, λες να έχει πετυχημένους γιάππιδες.
Το super κολλητο chinos πάντως,τείνει στην γύφτικη αισθητικη του σκισμένου τζιν.
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”