η ιδανική γκόμενα.

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.

η ιδανική γκόμενα.

20χρονο βούρλο.
2
20%
20-30 κάργα περπατημένη ελεύθερη.
2
20%
20-30 χαμηλοβλεπούσα που δίνει κώλο παντρεμένη.
1
10%
30-40 όλα τα μασάει και φτύνει τα κουκούτσια ελεύθερη.
1
10%
30-40 έχει πάρει τα δέντρα και τα φύλλα παντρεμένη.
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
40-50 παίρνει έναν, παίρνει δύο, παίρνει τρεις και άμα λάχει δεκατρείς ελεύθερη.
1
10%
40-50 έχει πάρει τον άπαρτο παντρεμένη.
2
20%
50-60 ξινή αραχνιασμένη που στην πιάνει με χαρτοπετσέτα και δε δίνει κώλο ελεύθερη
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
50-60 τα δίνει όλα πακέτο ψάχνοντας τεκνά στο ίντερνετ παντρεμένη.
1
10%

Σύνολο ψήφων: 10

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: η ιδανική γκόμενα.

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 03 Ιαν 2018, 21:11

Αμα δεν ειναι γκει ή δεν εχει γκει τασεις οποιος θελει να τον τρωει απο τον κωλο με οποιονδηποτε τροπο, τοτε δεν ξερω ποιος ειναι

Δεν το κατακρινω, αλλα μην κοροιδευομαστε

Δεν θελω να αναφερθω στους γκομενους σου ή whatever γιατι δεν ειναι προσωπικη κουβεντα
0 .

Άβαταρ μέλους
Пэпи
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Пэпи » 03 Ιαν 2018, 21:11

Ρεκ_ _μας έγραψε:
Πέπυ35 έγραψε::giggle02: :giggle02: :giggle02:
Τι μλκς είστε!

Τελικά μερικοί δεν έχετε ιδέα από γυναίκες ή πέφτατε σε σεμνότυφες....

η αλήθεια είναι ότι δεν πολυέχουμε. :D θα μπεις στον κόπο να μας κάνεις έμπειρους; :fico:

Σουπιά, αλλού αυτά...
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 03 Ιαν 2018, 21:12

Πέπυ35 έγραψε:
Δεν μπορω να συνεχισω την κουβεντα με δεδομενο του μυαλο σου οτι οποιος δεχεται δαχτυλο ειναι γκει.
Πως να το κανουμε. Εγω παντως ποτε ως τωρα δεν ειχα γκομενο γκει.

κάτι μου λέει ότι στον τωρινό σου γκόμενο βάζεις δάχτυλο. :D :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Γύπας
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Γύπας » 03 Ιαν 2018, 21:14

1) Όχι δεν θέλει άντρα. Θέλει πολλά. Πολλά και διαφορετικά. Από το να έχεις απλώς μακριά πούτσα για να την ακούει μέχρι να έχεις το ιδανικό μυαλό για να επικοινωνεί. Μεγαλώσαμε και πρέπει να μάθουμε επιτέλους πως σκέφτονται οι περισσότεροι δίπλα μας. Τα στερεότυπα τώρα ότι πρέπει να είσαι άντρας και να φαίνεσαι σαν άντρας κι ο άντρας είναι 1, 2, 3, 4, 5 πράγματα είναι μία ταπεινή μαλακία για μικρόνοες ή για τον πολιτισμό τύπου Ελλάδας πριν το 1960 (Αλβανίας σήμερα). Ποιος θα μου πει εμένα αν είμαι άντρας και για ποιο λόγο είμαι ρε; Πάμε καλά;

2) Δεν είναι η αίσθηση του κώλου. Ποιος πούστης στο είπε αυτό κι έχεις πειστεί ότι έτσι είναι;

3) Τίποτα δεν έχεις μάθει ρε καμένε, ίδιος ο γούντεντ ή ο Στάμος, έτσι όπως τα λες. :s_mad

4) Αν η ζωή σου εταιροκαθορίζεται ναι. Αλλά να χρησιμοποιείς και τον όρο "χαλάει" η ζωή η ίδια.... Φοβικό ρε φίλε. Τέτοια ψυχολογία είναι επιρρεπής στον ψεκασμό το ξέρεις; Που μου έλεγες και για ψεκασμούς;

5) Αυτό έλειπε να κατακρίνεις κιόλας ρε μπαγλαμά. Δεν είναι γούστα μόνο είναι η αλήθεια. Κι όσο πιο πολύ μπορείς να μαζέψεις αλήθεια έχει καλώς. Μα η αλήθεια δεν θα σε πλησιάσει αν είσαι κλειδωμένος σωματικά και ψυχολογικά. :yesyes:
0 .

itteithe δεν μπορεί, κάπου θα το διαβάσεις κάποια στιγμή. Άμα δεν γυρίσεις να ποστάρεις τον παίρνεις :yesyes: Τέλος!

Άβαταρ μέλους
Χρίστος Έλ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Χρίστος Έλ » 03 Ιαν 2018, 21:16

Ρεκ_ _μας έγραψε:αυτά τα κάνουν οι ροζ συριζαίοι που είναι και κρυφοπούστηδοι. :D
εμείς οι καλαματιανοί κομμουνιστές που από τις τρίχες του κώλου μας πλέκουμε δυο πουλόβερ και τρία ζευγάρια κάλτσες δεν τα σηκώνουμε τα κωλοδαχτυλιάσματα. γκόμενα που θα πλησιάσει δάχτυλο σε απόσταση τεσσάρων σάντι μετρ από τον κώλο μας τη σφάζουμε σα γίδι στο γόνατο. :s_cool :fico:

Να είσαι ευλογημένος παρά του Πατρός, του Υιού και του Αγίου Πνεύματος αμήν.

Μην του απαντάς.

Ο γύπας να είναι καταραμένος παρά του Πατρός, του Υιού και του Αγίου Πνεύματος νυν και αεί και εις στους αιώνας των αιώνων στην αιώνια κόλαση αμήν.

Και τώρα έρχεται λιβανηστήρι για να ξεβρωμίσει ο χώρος από τα δαιμόνια που έχουν προκαλέσει αυτή την αισχρή συζήτηση.
0 .
..

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 03 Ιαν 2018, 21:17

Γύπας έγραψε:1) Όχι δεν θέλει άντρα. Θέλει πολλά. Πολλά και διαφορετικά. Από το να έχεις απλώς μακριά λούτσα για να την ακούει μέχρι να έχεις το ιδανικό μυαλό για να επικοινωνεί. Μεγαλώσαμε και πρέπει να μάθουμε επιτέλους πως σκέφτονται οι περισσότεροι δίπλα μας. Τα στερεότυπα τώρα ότι πρέπει να είσαι άντρας και να φαίνεσαι σαν άντρας κι ο άντρας είναι 1, 2, 3, 4, 5 πράγματα είναι μία ταπεινή μαλακία για μικρόνοες ή για τον πολιτισμό τύπου Ελλάδας πριν το 1960 (Αλβανίας σήμερα). Ποιος θα μου πει εμένα αν είμαι άντρας και για ποιο λόγο είμαι ρε; Πάμε καλά;

Καλα και γω μικρος αυτες τις μαλακιες ελεγα και τελικα καταλαβα οτι μονο αντρα θελουν

Για τα υπολοιπα εχουν τον μπαμπα, τους friendzoners κλπ

Μην εισαι αφελης Γυπα.

Ποιος θα μου πει εμένα αν είμαι άντρας και για ποιο λόγο είμαι ρε; Πάμε καλά

Εγω δεν ειπα τιποτα προσωπικα για σενα
0 .

Άβαταρ μέλους
Χρίστος Έλ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Χρίστος Έλ » 03 Ιαν 2018, 21:22

γυπας= καραγκεουλας αθεος και όλα τα κακά της μοίρας
0 .
..

Άβαταρ μέλους
Χρίστος Έλ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Χρίστος Έλ » 03 Ιαν 2018, 21:25

ΠΑΡΕ ΝΑ ΧΕΙΣ ΔΑΙΜΟΝΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ
0 .
..

Άβαταρ μέλους
Γύπας
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Γύπας » 03 Ιαν 2018, 21:26

Λαχουρένιος έγραψε:
Γύπας έγραψε:1) Όχι δεν θέλει άντρα. Θέλει πολλά. Πολλά και διαφορετικά. Από το να έχεις απλώς μακριά λούτσα για να την ακούει μέχρι να έχεις το ιδανικό μυαλό για να επικοινωνεί. Μεγαλώσαμε και πρέπει να μάθουμε επιτέλους πως σκέφτονται οι περισσότεροι δίπλα μας. Τα στερεότυπα τώρα ότι πρέπει να είσαι άντρας και να φαίνεσαι σαν άντρας κι ο άντρας είναι 1, 2, 3, 4, 5 πράγματα είναι μία ταπεινή μαλακία για μικρόνοες ή για τον πολιτισμό τύπου Ελλάδας πριν το 1960 (Αλβανίας σήμερα). Ποιος θα μου πει εμένα αν είμαι άντρας και για ποιο λόγο είμαι ρε; Πάμε καλά;

Καλα και γω μικρος αυτες τις μαλακιες ελεγα και τελικα καταλαβα οτι μονο αντρα θελουν

Για τα υπολοιπα εχουν τον μπαμπα, τους friendzoners κλπ

Μην εισαι αφελης Γυπα.

Ποιος θα μου πει εμένα αν είμαι άντρας και για ποιο λόγο είμαι ρε; Πάμε καλά

Εγω δεν ειπα τιποτα προσωπικα για σενα

Ρητορικό ρε. Δεν είπα ότι είπες εσύ. Αφού ωραία μιλάμε ρε συ σιγά μην έχουμε και ζητήματα συμπεριφοράς.
Κουκουέδες είμαστε;
Αυτό περί αφέλειας το έχω κι εγώ αναθεωρήσει πολλές φορές. Τα λέγαμε νέοι, την πατήσαμε, μεγαλώσαμε και λέγαμε άλλα και μετά πάλι τα ίδια. όχι ρε συ. Δεν θέλουν αυτό που λες άντρα. Θέλουν άνθρωπο. Κι εγώ κατάλαβα ότι ούτε γυναίκα στη συμπεριφορά θέλω, ούτε στον χαρακτήρα, ούτε στο σωματότυπο. Άνθρωπο θέλω. Απλά έχω την αποκλειστική προτίμηση να έχει μνι. Αυτό είναι γυναίκα. Είτε βρίζει και μπινελικώνει, είτε είναι νταρντάνα, είτε μινιόν, είτε ξεκωλιάρα, είτε παρθενόπη.
Δεν υπάρχει ο όρος άντρας και γυναίκα. Ξεκολλάτε!

Αυτό εννοώ "Ποιος θα μου πει εμένα αν είμαι άντρας και για ποιο λόγο είμαι ρε; Πάμε καλά". Δεν θα δεχτώ το τι θα μου ορίσει ο καθένας.
0 .

itteithe δεν μπορεί, κάπου θα το διαβάσεις κάποια στιγμή. Άμα δεν γυρίσεις να ποστάρεις τον παίρνεις :yesyes: Τέλος!

Άβαταρ μέλους
Χρίστος Έλ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Χρίστος Έλ » 03 Ιαν 2018, 21:29

Παλιοσατανά στην κόλαση θα καείς ρε
0 .
..

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”