nemo έγραψε:Ραν ταν πλαν έγραψε:
Αργά ή γρήγορα θα πάθεις και θα μάθεις.
το εχει παθει αλλα δεν το καταλαβαινει
Το 95% των αντρών είναι σε φάση νιρβάνας ενώ οι χοντροκώλες τους έχουν καθίσει στη μούρη.

nemo έγραψε:Ραν ταν πλαν έγραψε:
Αργά ή γρήγορα θα πάθεις και θα μάθεις.
το εχει παθει αλλα δεν το καταλαβαινει

Ραν ταν πλαν έγραψε:nemo έγραψε:το εχει παθει αλλα δεν το καταλαβαινει
Το 95% των αντρών είναι σε φάση νιρβάνας ενώ οι χοντροκώλες τους έχουν καθίσει στη μούρη.

BaKXOS_Lysios έγραψε:bizeli έγραψε:Οκ τα πρότυπα ομορφιάς είναι και θέμα προσωπικού γούστου.
Αλλά από θέμα ερωτισμού νομίζω περισσότερο θα έμενες να επεξεργαστείς αυτή την εικόνα παρά ένα λαγουδάκι του playboy.
Κάνω λάθος;
Εξαρτάται. Συνήθως τα περιοδικά τύπου playboy, (τα οποία δεν δείχνουν χύμα "πορνό") δεν διαφέρουν σε προσέγγιση κατά πολύ από την εν λόγω εικόνα. Δλδ ο "ερωτισμός" τους βασίζεται στο ότι τάχα μου όλως τυχαίως παίρνεις μάτι από μια τάχα "σεμνή" η οποία τυχαία κάθεται κάπου και δεν έχει το μυαλό της στο σεξ, απλά τυχαία έβαλε την αόρατη ρόμπα όπου τυχαία φαίνεται το βυζί της.... είναι περισσότερο θέμα "concept" αυτή η προσέγγιση παρά έχει να κάνει με το άτομο καθεαυτό. Φυσικά είναι πιο ερωτικό από μια/έναν που στα πετάει στη μάπα σαν κρεοπωλείο...

bizeli έγραψε:Νομίζω οι περισσότεροι άντρες μπορεί να θέλαν δίπλα τους μια γυναίκα στην πένα αλλά νομίζω ότι αν περνούσε από δίπλα τους μια τέτοια γυναίκα σίγουρα θα γυρνούσαν κεφάλι.
(Προφανώς είναι το στυλ του φραζετα, θεωρείται μεγάλος εικονογράφος κόμικ, συνήθως με τέτοιο περιεχόμενο)
BaKXOS_Lysios έγραψε: Το ότι το έργο παριστάνει την "αγνή και αλλοτινής εποχής σεμνή πλην πληθωρική" γυναίκα δεν σημαίνει ότι πράγματι έτσι είναι....

bizeli έγραψε:Μπορεί τότε να ήταν μέσα στο στυλ αυτό που οριζόταν παλαιότερα ως γυναίκα. Πριν πολλά χρόνια οι γυναίκες δεν φορούσαν καν παντελόνι.
Θέλω να πω εικόνες του παρελθόντος που
)
BaKXOS_Lysios έγραψε:Το σίγουρο είναι ότι όσο παλιότερα πάμε τόσο πιο συντηρητικό είναι το ντύσιμο και δεν υφίσταται σηθρου εσώρουχο για "καθώς πρέπει" γυναίκες ακόμα και 50 χρόνια πριν.... Όλα αυτά είναι απλά ένα mix and mingle του καλλιτέχνη για να δημιουργηθεί αυτή η πολύπλευρη εντύπωση και το ανακάτεμα των στυλ ώστε να φτιάξει μια ιδεατή εικόνα που εμείς λαμβάνουμε άμεσα χωρίς να αναλύουμε πολύ πολύ και χωρίς να μπαίνει απαραίτητα σε συγκεκριμένα λόγια. Αυτό κάνει η τέχνη. Εκεί που νομίζεις ότι παριστάνει κάτι πολύ υπαρκτό κι αληθινό σε ξεγελάει. Κι εκεί που νομίζεις ότι παριστάνει κάτι πολύ φανταστικό και ιδεατό δεν απέχει πολύ από την αλήθεια. (Πςςςςς....τι είπα πάλι!!!![]()
)

bizeli έγραψε:Όντως ωραίο αυτό που είπες.
bizeli έγραψε:Πάντως να σου πω κάτι; Εμένα δε μου έβγαλε κάτι πρόστυχο και σεξουαλικό η εικόνα. Το νυχτικό είναι στα δευτερεύοντα στοιχεία που θα πρόσεχα.
Εμένα μου έβγαλε περισσότερο κάτι σε μητερα-γη κάτι τελείως αρχέγονο και συμβολικό ... λογοτεχνικό θα έλεγα.