Τα FAKE NEWS του ΣΚΑΪ την Εβδομαδα που πέρασε (1-7 Μαρτίου)
- 
				NikosVy  
- Extreme poster 
...........
Παρακαλείσθε να σέβεστε την τιμή του νεκρού.

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.

0 .  
			Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".
						- 
				jerdacuttup man
- Rookie poster 
Re: Τα FAKE NEWS του ΣΚΑΪ την Εβδομαδα που πέρασε (1-7 Μαρτίου)
Λιγο περισσότερη δικαιοσυνη παρακαλώ.
Όχι αυτον που μας λεει και λιγο αλήθεια να τον βγαζουμε ομαδικώς τρελλό..
δεν ειμαι μποτ

Όχι αυτον που μας λεει και λιγο αλήθεια να τον βγαζουμε ομαδικώς τρελλό..
δεν ειμαι μποτ
		0 .  

- 
				NikosVy  
- Extreme poster 
Αρίστος έγραψε:Εγω ξερω ενα πραγμα.
Οτι καταφεραμε να μιλησουμε για ΜΙΑ φορα ηρεμα και να κανουμε καλαμπουρι στο νημα για το συνοικεσιο.
Χρησιμοποιώντας τη φωτογραφία ενός νεκρού.

0 .  
			Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".
						- 
				Αρίστος  
- Prediction Guru 
		0 .  
			Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
						.