Ξαφνικές καρδιοπάθειες (ξαφνικίτιδες).

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Re: Ξαφνικές καρδιοπάθειες (ξαφνικίτιδες).

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 23 Ιουν 2022, 19:25

Μην ξαναπειτε 4η δοση ,θα λέτε 2η αναμνηστική
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 23 Ιουν 2022, 22:51

εγω ενα δεν καταλαβαινω αφου κολλανε και το μεταδιδουν γιατι συνεχιζουν να πιστευουν
στον εμβολιασμο; ο λαχου να απαντησει!
οκ για πανω απο 60 ας το κανουν και καθε μηνα για προστασια αλλα οι νεοι;
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 24 Ιουν 2022, 04:07

Λαχουρένιος έγραψε:
Αρίστος έγραψε:Σημασια δεν εχει τι λεω εγω αλλα οτι εσεις θα γραψετε στα παπαρια σας τι λεει ο ΕΜΑ και θα πατε μαζικα για 4η δοση γιατι σε αυτη τη χωρα ειναι ρευμα ο κοινωνικος αυτοματισμος που δημιουργει το ΣΚΑΙ. Εφοσον το ΣΚΑΙ λεει πως πρεπει να γινει η 4η δοση δεν παει να λεει ο ΕΜΑ το αντιθετο, θα πατε σαν υπακουα προβατακια να την κανετε.

Εσυ απατεωνα ακουγες τον ΕΜΑ οταν μας ελεγες να μην εμβολιαστει κανεις και να αντιμετωπισουμε τον κορονοιο με ζεστα μπανια?

Εγω δεν ακουω τον φιλεμβολιαστικο ΕΜΑ αλλα δειχνω ποσο ζωα ειστε εσεις που τον ακουτε υποτιθεται αλλα οπου διαφωνει ο ΕΜΑ με το ΣΚΑΙ εσεις σαν ταλιμπαν θα υποστηριξετε το ΣΚΑΙ.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 24 Ιουν 2022, 04:10

Τα παρακατω απο τον φιλεμβολιαστη Μυτιληναιο (ειναι ο τυπος που εχει το tribune) και ο οποιος μεχρι τωρα εχει ριξει απειρα μπινελικια σε ανεμβολιαστους.

Stephanos A Mytilineos
4 ώρ. ·
Η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών μας προτρέπει για 4η δόση αν κι όπως επισημαίνει «δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή επαρκή επιστημονικά δεδομένα για το πρόσθετο όφελος που ενδέχεται να προσέφερε μια δεύτερη αναμνηστική δόση με τα υπάρχοντα εμβόλια».
Δηλαδή, μας στέλνουν «προαιρετικά» να κάνουμε ένα εμβόλιο που ΔΕΝ λειτουργεί. Ή τέλος πάντων δεν ξέρουν αν αντιμετωπίζει την «Όμικρον 5». Αυτό λέγεται επιστήμη; Αλήθεια, αυτό είναι επιστήμη; Ή βότανα του μάγου της φυλής;
Είμαι τριπλά εμβολιασμένος και επίσης νόσησα.
Τώρα μου λένε ότι τα τρία εμβόλια και η νόσησή μου δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν την «Όμικρον 5», που είναι ένας νέος ιός που παρακάμπτει αυτά τα αντισώματα.
Άρα, έχουμε έναν νέο ιό, που εξαπλώνεται επειδή έγινε άρση όλων των μέτρων και η χώρα είναι ξέφραγο αμπέλι τουριστών, εν μέσω οικονομικής κρίσης, ενεργειακής κρίσης και επικείμενης επισιτιστικής κρίσης, εν μέσω πολέμου. Δεν θα καταφύγω σε θεωρίες συνωμοσίας, έχω μία απλή εξήγηση: Είναι ανίκανοι και τενεκέδες ξεγάνωτοι.

.
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 24 Ιουν 2022, 07:13

Αρίστος έγραψε:Τα παρακατω απο τον φιλεμβολιαστη Μυτιληναιο (ειναι ο τυπος που εχει το tribune) και ο οποιος μεχρι τωρα εχει ριξει απειρα μπινελικια σε ανεμβολιαστους.

Stephanos A Mytilineos
4 ώρ. ·
Η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών μας προτρέπει για 4η δόση αν κι όπως επισημαίνει «δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή επαρκή επιστημονικά δεδομένα για το πρόσθετο όφελος που ενδέχεται να προσέφερε μια δεύτερη αναμνηστική δόση με τα υπάρχοντα εμβόλια».
Δηλαδή, μας στέλνουν «προαιρετικά» να κάνουμε ένα εμβόλιο που ΔΕΝ λειτουργεί. Ή τέλος πάντων δεν ξέρουν αν αντιμετωπίζει την «Όμικρον 5». Αυτό λέγεται επιστήμη; Αλήθεια, αυτό είναι επιστήμη; Ή βότανα του μάγου της φυλής;
Είμαι τριπλά εμβολιασμένος και επίσης νόσησα.
Τώρα μου λένε ότι τα τρία εμβόλια και η νόσησή μου δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν την «Όμικρον 5», που είναι ένας νέος ιός που παρακάμπτει αυτά τα αντισώματα.
Άρα, έχουμε έναν νέο ιό, που εξαπλώνεται επειδή έγινε άρση όλων των μέτρων και η χώρα είναι ξέφραγο αμπέλι τουριστών, εν μέσω οικονομικής κρίσης, ενεργειακής κρίσης και επικείμενης επισιτιστικής κρίσης, εν μέσω πολέμου. Δεν θα καταφύγω σε θεωρίες συνωμοσίας, έχω μία απλή εξήγηση: Είναι ανίκανοι και τενεκέδες ξεγάνωτοι.

.
.

σιγουρα ψεκασμενος -ουτε το λυκειο δεν θα εβγαλε
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 24 Ιουν 2022, 07:38

nemo έγραψε:εγω ενα δεν καταλαβαινω αφου κολλανε και το μεταδιδουν γιατι συνεχιζουν να πιστευουν
στον εμβολιασμο; ο λαχου να απαντησει!
οκ για πανω απο 60 ας το κανουν και καθε μηνα για προστασια αλλα οι νεοι;

Kαι οι νεοτεροι πεθαινουν. Στην Ελλαδα το 15% που πεθανε ηταν κατω των 65. Δεν ειναι ομως μονο η προστασια απο τον θανατο, αλλα και η προστασια απο την βαρια νοσηση. Γενικα σε ο,τι ηλικια και αν εισαι το περνας πιο ελαφρια εμβολιασμενος.

Αρίστος έγραψε:Εγω δεν ακουω τον φιλεμβολιαστικο ΕΜΑ αλλα δειχνω ποσο ζωα ειστε εσεις που τον ακουτε υποτιθεται αλλα οπου διαφωνει ο ΕΜΑ με το ΣΚΑΙ εσεις σαν ταλιμπαν θα υποστηριξετε το ΣΚΑΙ.

Δεν ανακαλυψε ο ΣΚΑΙ τα εμβολια. Ολες οι χωρες του κοσμου εμβολιαζουν τους πολιτες τους. Τα τρελα που λετε οι ψεκασμενοι δεν τα εφαρμοζει κανεις.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 24 Ιουν 2022, 07:49

Eν τω μεταξυ να τι λενε τα στοιχεια μεχρι στιγμης απο το Ισραηλ

What the evidence says about second booster doses

Evidence on the effects of a fourth dose comes largely from Israel, where data indicate that a second booster given at least 4 months after first booster restores antibody levels without raising any new safety concerns. Data also suggest that a second booster provides additional protection against severe disease, although the duration of the benefits is not yet known and the evidence is still limited.

Details of the evidence assessed by both agencies is available in the joint ECDC-EMA statement on second boosters.

https://www.ema.europa.eu/en/news/ecdc- ... 9-vaccines
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 24 Ιουν 2022, 14:20

Εγω ξερω οτι πρωτα ανοιξε η πλατφορμα για τη 2η αναμνηστικη δοση...

και λιγο μετα ενω η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών προετρεπε στη δοση, παραδεχοταν ταυτοχρονα και οτι «δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή επαρκή επιστημονικά δεδομένα για το πρόσθετο όφελος που ενδέχεται να προσέφερε μια δεύτερη αναμνηστική δόση με τα υπάρχοντα εμβόλια».

Το γεγονος σχολιασε καυστικα εκτος απο το Μυτιληναιο χτες και η Δημοκρατια σημερα στο ρεπορταζ της.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 24 Ιουν 2022, 16:52

Α αφου το πε η Δημοκρατια νταξει. Κριμα που δε ζει ο Τραγκας για να μας εδινε και αυτος την σοφια του.
0 .

Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 24 Ιουν 2022, 17:09

σε 7 ημερες μια τριπλοεμβολιασμενη και μια 2ιπλοαναμνηστικη ταβλα απο κορωνοιο η πρωτη την γλυτωσε αφου το περασε βαρια ,η φευτερη εχει προβλημα αυτο βεβεαι ειναι καλο για εμενα διοτι τα αφεντικα δεν εχρχονται στο μαγαζι να μου τα κνουν τουμπανο ,και μιλαμε για γυνικες 56 χρονων οχι τιποτα 90 με υποκειμενα
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”