Ξαφνικές καρδιοπάθειες (ξαφνικίτιδες).
-
- Rookie poster
Re: Ξαφνικές καρδιοπάθειες (ξαφνικίτιδες).
Από καρδιά είναι η νούμερο 1 αιτία θανάτων μέχρι σήμερα. Ακολουθούν τα εγκεφαλικά. Μπορεί να σε βρει και εντελώς ξαφνικά έχω διαβάσει.
0 .
Fou-Lou: the first emperor
-
- Extreme poster
Λαχουρένιος έγραψε:Perseus1966 έγραψε:Βεβαια ,οι εταιρείες σας επεβαλλαν τα καραγκιοζιλικια των 14 και 28 ημερων ,δεν υπηρχε ποτε πρωτόκολλο να λεει αυτά τα πραγματα .
Αυτο εγινε για θολωμα των στατιστικων.
Πιωμενος εισαι? Σε ρωταω που ειναι η αποδειξη οτι οι ανεμβολιαστοι νεκροι πεθαναν απο κατι αλλο και οχι απο κοβιντ και μου λες ασυναρτησιες.
Καθολου ασυναρτησίες,απλα αν εισαι κολλημενος με το εμβολιο αδυνατεις να καταλαβεις οτι νεκρος απο κοβιντ και νεκρος με κοβιντ ειναι διαφορετικα πραγματα.
Εδω δεν μπορεις να καταλαβεις οτι στατιστικα βγαονουν βαδη των οδηγιων των εταιρειων .
Στο μοναδικο πραγμα που κανει μπαμ οτι ειναι απατη για να κερδισουν καποιοι δις εισαι εκεί μπροστα και προτασσεις τα στηθη σου
0 .
-
- Supreme poster
τελικα η αθλητρια πρεπει να ηταν εμβολιασμενη γιατι ηταν σε επισημους αγωνες
αντε να πω κατα 99%
αντε να πω κατα 99%
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
- Ultimate Stalker
Perseus1966 έγραψε:Καθολου ασυναρτησίες,απλα αν εισαι κολλημενος με το εμβολιο αδυνατεις να καταλαβεις οτι νεκρος απο κοβιντ και νεκρος με κοβιντ ειναι διαφορετικα πραγματα.
Εδω δεν μπορεις να καταλαβεις οτι στατιστικα βγαονουν βαδη των οδηγιων των εταιρειων .
Στο μοναδικο πραγμα που κανει μπαμ οτι ειναι απατη για να κερδισουν καποιοι δις εισαι εκεί μπροστα και προτασσεις τα στηθη σου
Αφου δεν ειναι νεκροι απο κοβιντ γιατι εχει αυξηθει η υπερβαλλουσα θνητοτητα σε ολες τις χωρες ρε εξυπνακια? Και γιατι οι ανεμβολιαστοι τυχαινει να εχουν τοσους νεκρους με κοβιντ και οχι οι εμβολιασμενοι?

Δεν εχεις αποδειξεις για αυτα που λες. Απλως επαναλαμβανεις πιπες που διαβασες σε βοθρομπλογκ.
0 .
-
- Supreme poster
απο επισημα χειλη -οι εμβολιασμενοι να προσεχουν περισσοτερο πολυ περισσοτερο
γιατι κολλανε και μεταδιδουν περισσοτερο απο τους ανεμβολιαστους
λαχου !!!!!!
γιατι κολλανε και μεταδιδουν περισσοτερο απο τους ανεμβολιαστους
λαχου !!!!!!
0 .
-
- Extreme poster
Λαχουρένιος έγραψε:Perseus1966 έγραψε:Καθολου ασυναρτησίες,απλα αν εισαι κολλημενος με το εμβολιο αδυνατεις να καταλαβεις οτι νεκρος απο κοβιντ και νεκρος με κοβιντ ειναι διαφορετικα πραγματα.
Αφου δεν ειναι νεκροι απο κοβιντ γιατι εχει αυξηθει η υπερβαλλουσα θνητοτητα σε ολες τις χωρες ρε εξυπνακια? Και γιατι οι ανεμβολιαστοι τυχαινει να εχουν τοσους νεκρους με κοβιντ και οχι οι εμβολιασμενοι?![]()
Δεν εχεις αποδειξεις για αυτα που λες. Απλως επαναλαμβανεις πιπες που διαβασες σε βοθρομπλογκ.
Η υπερβάλλουσα θνησιμοτητα ειναι απο ψεκομπολ που πεθαινουν απο αλλες αιτιες χαζούλη.
0 .
-
- Ultimate Stalker
Perseus1966 έγραψε:Η υπερβάλλουσα θνησιμοτητα ειναι απο ψεκομπολ που πεθαινουν απο αλλες αιτιες χαζούλη.
Οι νεκροι λογω του εμβολιου ειναι ελαχιστοι. Καπου 10.000 στην ΕΕ και αλλες 15.000 στις ΗΠΑ. Δεν προερχεται απο εκει η υπερβαλλουσα.
0 .
-
- Prediction Guru
Λαχουρένιος έγραψε:Αρίστος έγραψε:Για το πως κουραζουν οι συνεχεις εμβολιασμοι το ανοσοποιητικο εδω.
Πολλα που νομιζετε οτι τα γεννησε το μυαλο των ψεκ τα εχουν ηδη πει κορυφαιοι συστημικοι και θεσμικοι γιατροι.
Απλα καποιοι αλλοι συστημικοι γιατροι τα ξεχνανε οταν ειναι να πουλησουν την επομενη δοση του εμβολιου.
Τις αμφιβολίες του για την αναγκαιότητα μιας τέταρτης, αναμνηστικής δόσης εμβολίου κατά του covid, εξέφρασε ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (EMA) καθώς όπως ανέφερε ο επικεφαλής της στρατηγικής για τα εμβόλια, Δρ. Καβαλέρι δεν υπάρχουν προς το παρόν δεδομένα που να υποστηρίζουν αυτήν την προσέγγιση.
«Η στρατηγική χορήγησης ενισχυτικών δόσεων κάθε τέσσερις μήνες υποθετικά ενέχει τον κίνδυνο υπερφόρτωσης του ανοσοποιητικού συστήματος ενώ οδηγεί σε ψυχολογική κόπωση του πληθυσμού» εξήγησε μιλώντας στα ΜΜΕ.
https://www.naftemporiki.gr/story/18204 ... -plithusmo
Alert από ΕΜΑ: Αποδυναμώνουν την ανοσοποιητική αντίδραση οι συχνές ενισχυτικές δόσεις
https://www.euro2day.gr/news/world/arti ... oi-sy.html
Αφου οι εμβολιασμενοι εχουν κουρασμενο ανοσοποιητικο γιατι πεθαινουν πιο δυσκολα απο κοβιντ? Ο ΕΜΑ λεει για την 4η δοση. Εσυ λες να μην εμβολιαζομαστε καθολου.
Σημασια δεν εχει τι λεω εγω αλλα οτι εσεις θα γραψετε στα παπαρια σας τι λεει ο ΕΜΑ και θα πατε μαζικα για 4η δοση γιατι σε αυτη τη χωρα ειναι ρευμα ο κοινωνικος αυτοματισμος που δημιουργει το ΣΚΑΙ. Εφοσον το ΣΚΑΙ λεει πως πρεπει να γινει η 4η δοση δεν παει να λεει ο ΕΜΑ το αντιθετο, θα πατε σαν υπακουα προβατακια να την κανετε.
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
- Ultimate Stalker
Αρίστος έγραψε:Σημασια δεν εχει τι λεω εγω αλλα οτι εσεις θα γραψετε στα παπαρια σας τι λεει ο ΕΜΑ και θα πατε μαζικα για 4η δοση γιατι σε αυτη τη χωρα ειναι ρευμα ο κοινωνικος αυτοματισμος που δημιουργει το ΣΚΑΙ. Εφοσον το ΣΚΑΙ λεει πως πρεπει να γινει η 4η δοση δεν παει να λεει ο ΕΜΑ το αντιθετο, θα πατε σαν υπακουα προβατακια να την κανετε.
Εσυ απατεωνα ακουγες τον ΕΜΑ οταν μας ελεγες να μην εμβολιαστει κανεις και να αντιμετωπισουμε τον κορονοιο με ζεστα μπανια?
0 .
-
- Supreme poster
Αρίστος έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:
Αφου οι εμβολιασμενοι εχουν κουρασμενο ανοσοποιητικο γιατι πεθαινουν πιο δυσκολα απο κοβιντ? Ο ΕΜΑ λεει για την 4η δοση. Εσυ λες να μην εμβολιαζομαστε καθολου.
Σημασια δεν εχει τι λεω εγω αλλα οτι εσεις θα γραψετε στα παπαρια σας τι λεει ο ΕΜΑ και θα πατε μαζικα για 4η δοση γιατι σε αυτη τη χωρα ειναι ρευμα ο κοινωνικος αυτοματισμος που δημιουργει το ΣΚΑΙ. Εφοσον το ΣΚΑΙ λεει πως πρεπει να γινει η 4η δοση δεν παει να λεει ο ΕΜΑ το αντιθετο, θα πατε σαν υπακουα προβατακια να την κανετε.
.
τριτοεμβολιασμενος με 40 πυρετο και πενηνταρης .
λενε οτι ειναι πλεον υποχρεωμενοι να κανουν συνεχως εμβολια γιατι αν δεν κανουν
θα κολλησουν και τεζα ---επισης και τεζα με τον συχνο εμβολιασμο
μπρος γκρεμος και πισω γκρεμος με καρφια και αγγουρια
0 .