Γύπας έγραψε:Ναι ρε φίλε αλλά το τελευταίο πες το απ' την αρχή. όχι ιδεολογήματα που δεν έχεις μπει στον κόπο να εξετάσεις αν είναι ορθά. Και όχι δεν είναι φυσιολογικό να ξενερώνει η άλλη αν είσαι πούστης (Ένα).
Αν σου αρέσει το κωλοδαχτύλιασμα δεν είσαι πούστης σώνει και καλά. Στους πούστηδες δεν είναι η αίσθηση στον κώλο που τους αρέσει. Είναι άλλα πράγματα και καταστάσεις (Δύο)
Αν η γκόμενα θεωρεί ότι είσαι πούστης επειδή δέχτηκες το δαχτυλάκι, σημαίνει ή ότι είσαι εσύ μεταμορφωμένος σε γκόμενα, ή ότι είναι κανονική γκόμενα με το μυαλό το δικό σου. Οπότε στα παπάρια μας κι αν τη χάσουμε (τρία)
Αν θεωρείς ότι δεν θες να σου βγει το όνομα γιατί δεν είσαι, καθίστασαι αναξιόπιστος. Το δεν είμαι λένε εξ αρχής και αποδυναμώνεις το γεγονός ότι μία φήμη έχει επίδραση πάνω σου. Εσύ κάνεις περισσότερο σαν να σε πειράζει μη το ξέρουν οι άλλοι παρά αν νιώθεις ενοχλημένος αισθητηριακά στην περιοχή του πρωκτού (ευαίσθητη, δε λέω) (Τέσσερα)
Για το αν σου αρέσει ή όχι που λες θα το επαναλάβω. Αφήστε την ρε μαλάκες να σας το δουλέψει το δαχτυλάκι η γυναίκα. Θα γίνεται γαργαλιάρηδες θα ανοίξει το μυαλό σας. (Πέντε)
Εγώ τις βάζω και για γλειφοκώλι. Όσες καταλάβαινα ότι σιχαίνονται τις χώριζα αφού πρώτα τις ξεφτίλιζα.
1) Ειναι φυσιολογικο να ξενερωνει γιατι η γυναικα θελει αντρα, οχι αδερφη
2) Ειναι κυριως η αισθηση στον κωλο μαζι με αλλα πραγματα εγκεφαλικα πιθανον
3) Τοσα χρονια κατι μαθαμε και μεις για τις γυναικες δεν ειναι δυσκολο
4) Αν ειναι τοσο σοβαρη φημη ναι με πειραζει, γιατι μπορει να σου χαλασει την ζωη για πλακα
5) ΟΚ γουστα, εγω δεν κατακρινω κατι, απλως λεω πως εχουν τα πραγματα.
Όσες καταλάβαινα ότι σιχαίνονται τις χώριζα αφού πρώτα τις ξεφτίλιζα
Ε καλα χειροτερο απο το να σου γλειψουν την κωλοτρυπιδα δεν μπορουσαν να παθουν, εκτος και αν τις εχεζες στο στομα ξερω γω.