Συμπαθειτε τον Αριστο περισσοτερο ή λιγοτερο αφου εγινε μνημονιακος??

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.

Συμπαθειτε τον Αριστο περισσοτερο ή λιγοτερο αφου εγινε μνημονιακος?

Το δημοψήφισμα λήγει στις 23 Δεκ 2017, 21:20

Τον συμπαθω ακομα, αλλα λιγοτερο
4
33%
Τον συμπαθω περισσοτερο
2
17%
Τον συμπαθω το ιδιο
3
25%
Τον συμπαθουσα πριν, τωρα τον αντιπαθω
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μου ειναι εξισου αδιαφορος ή αντιπαθης με πριν
3
25%

Σύνολο ψήφων: 12

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Re: Συμπαθειτε τον Αριστο περισσοτερο ή λιγοτερο αφου εγινε μνημονιακος??

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 23 Δεκ 2017, 10:36

ВладимирВладимирович έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Η μια ψήφος στους 3 που λένε το ίδιο είναι δίκη μου, το γράφω στο αρχικό ποστ

Συν 1 στανταρακι δικος του ψηφος (εικαζω οτι ειναι ενας της επιλογης "συμπαθω περισσοτερο", ο δευτερος ειναι του Χαοτικου/Γυπα) ;)

δική μου είναι. θεωρήστε τη ως ψήφο επένδυσης. το κκε βλέπει μακριά. :D :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 23 Δεκ 2017, 10:43

Αρίστος έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Η μια ψήφος στους 3 που λένε το ίδιο είναι δίκη μου, το γράφω στο αρχικό ποστ

Ουτε επεισες κανένα για το Σύριζα και έγινες λιγοτερο συμπαθης

H βασικη ψηφοφορια ειναι οτι 9 με συμπαθουν, 3 με αντιπαθουν, τα υπολοιπα θα τα βρουμε το 2018...

.

7 ειναι, αν βγαλεις την δικη σου ψηφο και την δικη μου, και απο αυτους οι 4 σε πανε λιγοτερο απο τοτε που εγινες μνημονιακος
0 .

Άβαταρ μέλους
Εθνικοκοινωνιστης
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Εθνικοκοινωνιστης » 23 Δεκ 2017, 10:47

παντως εγω Λαχου εγω οσους λαικοδεξιους και βασιλικους ξερω συμπαθουν τους κομμουνιστες

αντιθετα νεοφιλελε,σοσιαλιστες και ναζι τα εχουν μαζι τους

ο αριστος λαικοδεξιος καρατζαφεροκαραμανλικος ειναι

ισως ειναι το κοινο μετωπο εναντιον της παγκοσμιοποιησης

Εικόνα

:laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 23 Δεκ 2017, 10:54

Εχω παρατηρησει πως οσοι εχουν εμμονη με το ΚΚΕ ή κραζουν μονομερως μονο την ΝΔ, ή μονο το ΠΑΣΟΚ ή μονο το ΣΥΡΙΖΑ (αναλογα την περιπτωση) εχουν σχεσεις με καποιο μεγαλο κομμα

Πχ αν δεις καποιον να κραζει συνεχως την ''αριστερα'' και δεν λεει τιποτα για ΝΔ, στανταρ ειναι μελος ή βυσμα της ΝΔ, αν οχι τωρα στο παρελθον
Το αντιστοιχο αν συνεχως κραζει μονο ΝΔ, ή μονο ΣΥΡΙΖΑ

Ο μεσος ανθρωπος ο,τι και αν ψηφιζει, αν δεν εχει ιδιαιτερες σχεσεις με καποιο μεγαλο κομμα, 99% του χρονου θα κραζει ΝΔΣΟΚ και ΣΑΝΕΛ γιατι αυτοι του κοβουν το εισοδημα

Δεν ασχολειται με τον Σταλιν και τον Βελουχιωτη, πολυ που χεστηκε κιολας.
0 .

Άβαταρ μέλους
Εθνικοκοινωνιστης
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Εθνικοκοινωνιστης » 23 Δεκ 2017, 11:10

Λαχουρένιος έγραψε:Εχω παρατηρησει πως οσοι εχουν εμμονη με το ΚΚΕ ή κραζουν μονομερως μονο την ΝΔ, ή μονο το ΠΑΣΟΚ ή μονο το ΣΥΡΙΖΑ (αναλογα την περιπτωση) εχουν σχεσεις με καποιο μεγαλο κομμα

Πχ αν δεις καποιον να κραζει συνεχως την ''αριστερα'' και δεν λεει τιποτα για ΝΔ, στανταρ ειναι μελος ή βυσμα της ΝΔ, αν οχι τωρα στο παρελθον
Το αντιστοιχο αν συνεχως κραζει μονο ΝΔ, ή μονο ΣΥΡΙΖΑ

Ο μεσος ανθρωπος ο,τι και αν ψηφιζει, αν δεν εχει ιδιαιτερες σχεσεις με καποιο μεγαλο κομμα, 99% του χρονου θα κραζει ΝΔΣΟΚ και ΣΑΝΕΛ γιατι αυτοι του κοβουν το εισοδημα

Δεν ασχολειται με τον Σταλιν και τον Βελουχιωτη, πολυ που χεστηκε κιολας.

εγω παντως βλεπω συμπαθεια μεταξυ οσων ειναι απεναντι στην λογικη των ελευθερων αγορων

οι ναζι ας πουμε ειναι υπερ του εφοπλισμου και του καπιταλισμου και γιαυτο γαυγιζουν εναντιον των κομμουνιστων πραγμα που δεν κανουν λαικοδεξιοι

αλλο ενα χαρακτηριστικο παραδειγμα η κανελλη

να μην αναφερω το εαμ με το οποιο συμπαραταχθηκαν πολλοι λαικοι και αγροτες (ακομη και βασιλικοι στον πολεμο) που ψηφιζαν αργοτερα δεξια του καραμανλη και του τσαλδαρη

ο δε γλυξμπουργκ εχει δηλωσει οτι δεν ειχε προβλημα να νομιμοποιησει το κκε αλλα η καρχια γερμανοντυμενη μανα του η φρικη με τις δολοπλοκιες της και με τον Γαρουφαλια τον εμποδισαν να προχωρησει (και τελικα εχασε το θρονο του) :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 23 Δεκ 2017, 11:21

Εθνικοφιλελευθερος έγραψε:εγω παντως βλεπω συμπαθεια μεταξυ οσων ειναι απεναντι στην λογικη των ελευθερων αγορων

οι ναζι ας πουμε ειναι υπερ του εφοπλισμου και του καπιταλισμου και γιαυτο γαυγιζουν εναντιον των κομμουνιστων πραγμα που δεν κανουν λαικοδεξιοι

να μην αναφερω το εαμ με το οποιο συμπαραταχθηκαν πολλοι λαικοι και αγροτες (ακομη και βασιλικοι στον πολεμο) που ψηφιζαν αργοτερα δεξια του καραμανλη και του τσαλδαρη

ο δε γλυξμπουργκ εχει δηλωσει οτι δεν ειχε προβλημα να νομιμοποιησει το κκε αλλα η καρχια γερμανοντυμενη μανα του η φρικη με τις δολοπλοκιες της και με τον Γαρουφαλια τον εμποδισαν να προχωρησει (και τελικα εχασε το θρονο του) :laugh1:

Eσυ λογικα δεν ειχες παρε δωσε με ΝΔουλα ή εστω δεν εχεις

Σκεψου να ησουν μελος ή συνδικαλιστης της ΝΔουλας, ειδικα σε εποχες πριν το 90, και ολη σου η πολιτικη και κοινωνικη ζωη να ειχε βασιστει στην ''εθνικοφροσυνη'' και στην καταπολεμηση του ''κομμουνιστικου κινδυνου''

Αναγκαζεσαι να πιστεψεις τις μαλακιες που λες για να προστατευσεις την αυτοεκτιμηση σου ;) Tι να σκεφτεις μεσα σου? Οτι ελεγες φουμαρα για να κονομησεις και να βγει ο Σαμαρας ή ο Καραμανλης και να παρει την καρεκλα? Θα σε τσακισει ψυχολογικα.
Εχουμε ενα ατομο που ειναι τετοια περιπτωση εδω.

Το πιστευω αυτο που λες για τον βασιλια αν και δεν το χω διαβασει καπου. Εχω προσεξει πως οι ηγετες της δεξιας καθως οσοι ειναι πιασμενοι οικονομικα ειναι πιο μετριοπαθεις απεναντι στους κομμουνιστες.

Την πιο πολυ λυσσα την βγαζουν κατι νεοπλουτοι ή wannabe γενικα γιατι νιωθουν οτι απειλουνται περισσοτερο απο τους κατω. Ο κηφησιωτης στα @@ του, δεν περιμενει απο την ΝΔ για να φαει φραγκα ;)

Για αντιστοιχους λογους, βγαζουν χολοι και οι επαγγελματιες πασοκοι και συριζαιοι. Ο απλος κοσμος κοιταει να επιβιωσει.
0 .

Άβαταρ μέλους
Εθνικοκοινωνιστης
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Εθνικοκοινωνιστης » 23 Δεκ 2017, 11:38

Λαχουρένιος έγραψε:
Εθνικοφιλελευθερος έγραψε:εγω παντως βλεπω συμπαθεια μεταξυ οσων ειναι απεναντι στην λογικη των ελευθερων αγορων

Eσυ λογικα δεν ειχες παρε δωσε με ΝΔουλα ή εστω δεν εχεις

Σκεψου να ησουν μελος ή συνδικαλιστης της ΝΔουλας, ειδικα σε εποχες πριν το 90, και ολη σου η πολιτικη και κοινωνικη ζωη να ειχε βασιστει στην ''εθνικοφροσυνη'' και στην καταπολεμηση του ''κομμουνιστικου κινδυνου''

Αναγκαζεσαι να πιστεψεις τις μαλακιες που λες για να προστατευσεις την αυτοεκτιμηση σου ;) Tι να σκεφτεις μεσα σου? Οτι ελεγες φουμαρα για να κονομησεις και να βγει ο Σαμαρας ή ο Καραμανλης και να παρει την καρεκλα? Θα σε τσακισει ψυχολογικα.
Εχουμε ενα ατομο που ειναι τετοια περιπτωση εδω.

Το πιστευω αυτο που λες για τον βασιλια αν και δεν το χω διαβασει καπου. Εχω προσεξει πως οι ηγετες της δεξιας καθως οσοι ειναι πιασμενοι οικονομικα ειναι πιο μετριοπαθεις απεναντι στους κομμουνιστες.

Την πιο πολυ λυσσα την βγαζουν κατι νεοπλουτοι ή wannabe γενικα γιατι νιωθουν οτι απειλουνται περισσοτερο απο τους κατω. Ο κηφησιωτης στα @@ του, δεν περιμενει απο την ΝΔ για να φαει φραγκα ;)

Για αντιστοιχους λογους, βγαζουν χολοι και οι επαγγελματιες πασοκοι και συριζαιοι. Ο απλος κοσμος κοιταει να επιβιωσει.

εγω παντως βλεπω ενα ικανο κομματι μισθωτων και αυτοαπασχολουμενων που ηταν μεροδουλι-μεροφαι (δλδ ειχαν ενα εισοδημα να αναθρεψουν οικογενεια οχι τιποτε τρελα πραγματα) που ψηφιζαν δεξια να εχουν στηριξει τσιπρα κκε ακομη και καζακη :laugh1:

πιστευω οτι αυτοι αποτελουν δυνητικα εκλογικα σωματα για τους κομμουνιστες (λογω της λουμπεν προλεταριοποιησης τους πλεον)

οσοι ψηφιζαν νδουλα και λαμβανουν υψηλες αργομισθιες,συνταξεις ή ηταν αυτοαπασχολουμενοι με υψηλους τζιρους (και αντιστοιχη κλεψια) ή ανηκουν σε προνομιουχα επαγγελματα (στρατιωτικοι,φαρμακοποιοι,δικηγοροι) αποκλειεται να ψηφισουν κκε αντιθετα εχουν την καραμελα σημερα εναντιον των "κομμουνιστοσυμμοριτων" του τσιπρα

εξαλλου καποτε (οταν η χωρα ηταν ακομη πιο φτωχη, πριν την φουσκα) το κκε συγκεντρωνε ποσοστα αρκετα μεγαλυτερα,αυτοι κατευθυνθηκαν στα αστικα κομματα οποτε δεν το εχουν τιποτε να επιστρεψουν

τωρα παρατηρειται η αντιστροφη πορεια γιαυτο και η ταση του συστηματος να αυτογελοιοποιειται ωστε τελικα να αμερικανοποιηθει η πολιτικη διαδικασια και να μην στηριξουν οι πολιτες τους "επικινδυνους" κομμουνιστες απεχοντας ;)
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 23 Δεκ 2017, 11:43

Εννοειται ο μισθωτος μπορει να παει πιο ευκολα στο ΚΚΕ, με την προυποθεση να μην εχει σχεσεις με αστικα κομματα

Αλλωστε και το ΚΚΕ αν δεις ανακοινωσεις απευθυνεται σε ταξικη βαση, δε λεει ξερω γω ''ελατε αριστεροι σε μας'', απευθυνεται σε εργατες, αυτοαπασχολουμενους και γενικα λαικες οικογενειες, χωρις κομματικες ταυτοτητες.

Αλλα και ο πλουσιος δεν πιστευω να παει να κατσει στο πισι και να γραφει ολη μερα κατα του ΚΚΕ. Σιγουρα δε θα το ψηφισει ποτε, αλλα δε θα γινει αντικομμουνιστικο μποτακι.

Αυτοι που ειναι ή κανουν σαν μποτ, εχουν παντα συμφεροντα απο πισω ;) Κομματικα οχι απαραιτητα ταξικα.
1 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”