Άλλη φορά που πήγαμε διακοπές εγώ αδιάθετησα με το που πάτησα το πόδι μου στο νησί. Θα μου πεις δεν το ήξερες να προγραμματίσεις ημερομηνίες;
Ε δε βόλευε τόσο συν ότι δεν περίμενα να μου έρθει και από την πρώτη μέρα. Έλεγα θα προλάβω να κάνω κανένα μπάνιο.
Πέρα από αυτό πετύχαμε μέρες που έβρεχε καρεκλοπόδαρα και είχε καταιγίδες. Εγώ το μοναδικό μακρυμάνικο που είχα πάρει ήταν μια μπλούζα με τρύπες σαν διχτυωτό και ένα τζιν μπουφάν.
Θυμάμαι χαρακτηριστικά σχεδόν όλες τις μέρες να τις περνάμε στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου και εγώ να είμαι τυλιγμένη με μια κουβέρτα.
Ε προς το τέλος άνοιξε κάπως ο καιρός και χαρήκαμε κάπως διακοπές.
Κηρύσσω επισήμως την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου...
-
bizeli
- Moderator

-
nemo
- Supreme poster

Re: Κηρύσσω επισήμως την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου...
την πρωτη φορα που πηγα σε νησι ηταν παλιοκαιρος και ειχαμε παει ολοι χωρις τιποτα
μονο με τα ρουχα που φοραγαμε και δεν ειχαμε φραγκο για ξενοδοχειο
παρα μονο για τα ημερησια εξοδα δυο σαντουιτς ενα ποτο και ενα μπουκαλι νερο
την πρωτη νυχτα δλδ τις πρωινες ωρες που πεσαμε για υπνο στην αμμουδια
παγωσαμε κυριολεκτικα ακομη θυμαμαι το κρυο ...την αλλη μερα κλεψαμε πετσετες
και κατι ψάθινα απο τους λουομενους και την βγαλαμε καλα για μια βδομαδα
απο τοτε δεν την ξαναεπαθα να παω οπουδηποτε χωρις αντισκηνα
α και μια φορα στην γκαμηλα με το χιονι που σκεπαστηκαμε με σακουλες απο λιπασματα
που ειχαμε βρει ανεβαινοντας σε ενα χωραφι
μονο με τα ρουχα που φοραγαμε και δεν ειχαμε φραγκο για ξενοδοχειο
παρα μονο για τα ημερησια εξοδα δυο σαντουιτς ενα ποτο και ενα μπουκαλι νερο
την πρωτη νυχτα δλδ τις πρωινες ωρες που πεσαμε για υπνο στην αμμουδια
παγωσαμε κυριολεκτικα ακομη θυμαμαι το κρυο ...την αλλη μερα κλεψαμε πετσετες
και κατι ψάθινα απο τους λουομενους και την βγαλαμε καλα για μια βδομαδα
απο τοτε δεν την ξαναεπαθα να παω οπουδηποτε χωρις αντισκηνα
α και μια φορα στην γκαμηλα με το χιονι που σκεπαστηκαμε με σακουλες απο λιπασματα
που ειχαμε βρει ανεβαινοντας σε ενα χωραφι
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
bizeli
- Moderator

Εγώ η μοναδική φορά που έκανα καμπινγκ ήταν στον Άγιο Ιωάννη του Πηλίου. Δεν μπορώ να πω ότι πέρασα άσχημα, γενικά έχω καλές αναμνήσεις.
Το μόνο αρνητικό είναι ότι αισθανόμουν ότι κοιμόμουν πάνω σε πέτρες και το πολύ έντονο κρύο το βράδυ και νωρίς τα ξημερώματα.
Πραγματικά δεν την πάλευα. Πήγαινα και κοιμόμουν στο αυτοκίνητο.
Το μόνο αρνητικό είναι ότι αισθανόμουν ότι κοιμόμουν πάνω σε πέτρες και το πολύ έντονο κρύο το βράδυ και νωρίς τα ξημερώματα.
Πραγματικά δεν την πάλευα. Πήγαινα και κοιμόμουν στο αυτοκίνητο.
0 .
-
bizeli
- Moderator

Πάντως για μια λύση έκτακτης ανάγκης για κανά 1-2 μερόνυχτα είναι και αυτό.
Μην σας πω και για παραπάνω μέρες. Αρκεί να έχεις πρόσβαση σε νερό και τουαλέτα κάπου
Άνετο φαίνεται
Μην σας πω και για παραπάνω μέρες. Αρκεί να έχεις πρόσβαση σε νερό και τουαλέτα κάπου
ΚΡΥΦΟ ΚΕΙΜΕΝΟ: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
Άνετο φαίνεται
0 .
-
vallon
- Supreme poster

που να χωρέσω εκεί μέσα ρεεεεεεε
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Ραν ταν πλαν έγραψε:Εντάξει ρε για τα πρώτα αλλά τα κιλά γιατί;
Ξέρεις τι σημαίνουν δέκα κιλά παραπάνω στο πατσοκοίλι όταν βγαίνει το αρπακτικό στην πλαζ για θήραμα;
Ότι θα τελειώσει η μέρα και δε θα έχει κάνει σεφτέ.
Δε μιλάμε για σαβούρες που κάθονται να τις πηδήξουν για ένα κοκτέιλ ή για απελπισμένες που κοιτάνε να τυλίξουν κανα λιγούρη για να τις παντρευτεί αλλά για προφέσιοναλς που ''χτυπάνε'' μόνο σε εμφανείς περιπτώσεις σουβ άνω των πενήντα χιλιάδων ευρώ.
Με μια δοση υπερβολης το ειπα γιατι τωρα της μοδας ειναι οι λιγο τσουπωτες με κωλαρες

0 .
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Ραν ταν πλαν έγραψε:Παιδιά μακριά από πλαζ.
Δεν υπάρχει πιο αηδιαστικό θέαμα από το να βλέπεις τον κάθε πατσοκοιλιά και την κάθε βρομόκωλη μπουχέσα ξαπλωμένους στον ήλιο πασαλειμμένους με λάδια και τις φακλάνες με τραβηγμένους τους κουραδοκόφτες στην κωλοχαράδρα για να μαυρίσουν τα κωλομάγουλα.
Παιδιά, σκυλιά, νέοι, γέροι και κάθε είδους βρομύλοι (συν τις κωλόγριες που κάθε λίγο μπαίνουν στη θάλασσα για να κατουρήσουν ή και να χέσουν) στριμωγμένοι σαν τις σαρδέλες να τρώνε κεφτέδες και σάντουιτς που βγάζουν μπόχα ξινισμένης αγγουρίλας, να πίνουν μπύρες και να ρεύονται συνοδεία κλαρινοτράγουδων από τα κινητά, τις χοντρομαμάδες να κυνηγάνε ουρλιάζοντας τα μούλικα τους, τους ταλαίπωρους να παλεύουν να στήσουν ομπρέλες και να φουσκώσουν μπρατσάκια, φάλαινες, κροκόδειλους και ό,τι άλλο φουσκωτό κουβαλάνε για τα παιδιά του κουμπάρου, ''σφίχτες'' που την έχουν δει τενίστες να σου ζαλίζουν τα παπάρια με τα ντάπα ντούπα από τις ρακέτες, πατσαβουρογκόμενες να κόβουν βόλτες με τους βρομόκωλους τους μπροστά στη μούρη σου και όποια άλλη αηδία και σιχαμάρα μπορεί να βάλει το μυαλό ανθρώπου τη συναντάς στις πλαζ.
Μεγα λαθος, εγω πηγα το Σαββατο σε λαικη πλαζ (πιο λαικη δεν γινεται) και ειδα δεκαδες αριστουργηματικους και σφριγηλους νεανικους κωλους απλωμενους στη σειρα σε ξαπλωστρες και στην αμμο, ευχαριστηθηκα μαλιστα που τα νεα παιδια απολαμβαναν χωρις ταμπου το ξεβρακωμα σε δημοσια θεα ακομη και μεσα σε λαικη πλαζ, ενω μη νομιζεις πως και οι παντρεμενες 40ρες πηγαιναν πισω, κι αυτες με τους κωλους εξω και καποιες και με τα βυζια, μαλιστα μοστραραν τα κορμια τους διπλα στους συζυγους τους, οι οποιοι δεν ειχαν κανενα προβλημα, ουτε φυσικα τα παιδια τους.
Ειχα χρονια να παω σε λαικη πλαζ και εμαθα σε δυο ωρες για την ελληνικη κοινωνια οσα δεν εμαθα σε χρονια συζητησεων στα φορα.
Δεν ξαναπαω σε λαικη πλαζ γιατι αισθανομαι κομπλεξικος που δεν συνοδευει κι εμενα ενας εντυπωσιακος νεανικος κωλος οπως καθε πιτσιρικα.
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Με βαση παντως το ξεβρακωμα που ειδα μου εμεινε η απορια πως υπαρχει τοση μοναξια στην ελληνικη κοινωνια, ειδικα οταν αυτο το ξεβρακωμα μεταφερεται και στα σοσιαλ. Κατεληξα πως το γαμισι ειναι πολυ πιο ευκολο απο τη δικη μου τη γενια αλλα η σχεση πολυ πιο δυσκολη.
.
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Επισης καταλαβα το ποσο λαϊκο αγαθο θεωρειται ο κωλος στη νεα γενια ενω στη δικη μας αρκουσε να φοραει μινι η γυναικα και να σηκωνει λιγο μπουτακι για να μας αναψει.
.
.
0 .
.
.
-
nemo
- Supreme poster

σωστος ο αριστο ....αλλα μας μπερδεψε λιγο με τις λαικες παραλιες αφου ολες ετσι ειναι
τι θα πει λαικη παραλια με λαικους κωλους!
τι θα πει λαικη παραλια με λαικους κωλους!
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες