Λαχουρένιος έγραψε:Perseus1966 έγραψε:Ανοησιες ,σιγα το θεμα σαν να κανεις παρτυ ειναι και γελαει ο κοσμος και φαι και ποτο υπαρχει.
Με το κουφαρι του γερου διπλα κανατε παρτυ?
Ναι ,τι φοβάσαι μην τον ξυπναγαμε?

Λαχουρένιος έγραψε:Perseus1966 έγραψε:Ανοησιες ,σιγα το θεμα σαν να κανεις παρτυ ειναι και γελαει ο κοσμος και φαι και ποτο υπαρχει.

bizeli έγραψε:Προέλλην έγραψε:Μια αηδία πάντως το ξενύχτισμα, να αναγκάζονται οι συγγενείς να περάσουν τόσες ώρες δίπλα σε ένα κουφάρι. Βαρβαρότητα.
Μάγκες τι μου λέτε τώρα;
Εμένα δε θυμάστε που σας είχα πει ότι ο πατέρας μου πέθανε λίγες μέρες πριν δώσω πανελλήνιες;
Τηρήσαμε το έθιμο κανονικότατα.
Στο σαλόνι ο πατέρας μου με μαζεμένους συγγενείς κι εγώ σε άλλο δωμάτιο να διαβάζω αρχαία.
Υπάρχει πιο βάρβαρο από αυτό;
Και μιλάμε για το 2000 τώρα.

Perseus1966 έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:
Ναι ,τι φοβάσαι μην τον ξυπναγαμε?

Λαχουρένιος έγραψε:Perseus1966 έγραψε:Ναι ,τι φοβάσαι μην τον ξυπναγαμε?
Πολυ σεβοσασταν τον πεθαμενο

Λαχουρένιος έγραψε:Perseus1966 έγραψε:Ναι ,τι φοβάσαι μην τον ξυπναγαμε?
Πολυ σεβοσασταν τον πεθαμενο

Λαχουρένιος έγραψε:
Αντικειμενικα καλα εκανες αλλα δεν ειναι κατι που θα μπορουσαν να κανουν οι πιο πολλοι

bizeli έγραψε:Προέλλην έγραψε:Μια αηδία πάντως το ξενύχτισμα, να αναγκάζονται οι συγγενείς να περάσουν τόσες ώρες δίπλα σε ένα κουφάρι. Βαρβαρότητα.
Μάγκες τι μου λέτε τώρα;
Εμένα δε θυμάστε που σας είχα πει ότι ο πατέρας μου πέθανε λίγες μέρες πριν δώσω πανελλήνιες;
Τηρήσαμε το έθιμο κανονικότατα.
Στο σαλόνι ο πατέρας μου με μαζεμένους συγγενείς κι εγώ σε άλλο δωμάτιο να διαβάζω αρχαία.
Υπάρχει πιο βάρβαρο από αυτό;
Και μιλάμε για το 2000 τώρα.

Προέλλην έγραψε:Αν είναι τίποτε 80+ είναι στ @@ τους όλοι. Αν μάλιστα ήταν και κανένας κατάκοιτος, μη σου πω χαίρονται κιόλας.
Αλλά δεν είναι πάντα έτσι. Μικρός έτυχε να με σύρουν να χαιρετήσουμε το πτώμα απο μια μακρινή ξαδέρφη γύρω στα 18 που σκοτώθηκε σε ατύχημα. Την είχαν ντυμένη νύφη με νυφικό στο φέρετρο (τους ανύπαντρους η παράδοση καλεί να τους ντύνουν γαμπρούς και νύφες) φάση ταινία τρόμου με βρυκόλακες.
Επειδή ήταν πολύ νέα ο θάνατός της υπήρξε πλήγμα για την οικογένεια, οι γονείς και η αδελφή της ήταν σε άλλη φάση, νομίζω ο γιατρός του πότισε με βαριά ηρεμιστικά. Κλαίγανε, ουρλιάζανε, καταρρέαν, αυτά όλο το βράδι, επί ώρες βασανιστήριο. Όσο ήμουν εκεί τριγύρω, δεν άκουσα ούτε ένα πηγαδάκι ατόμων να γελάνε, να ρωτάνε τι κάνουν τα παιδιά κτλ, υπήρχε βουβαμάρα και ξενερωμένες φάτσες μόνο.
Αυτά τα πράγματα κανονικά θα έπρεπε να απαγορεύονται δια νόμου. Δημιουργούν ψυχικά τραύματα και αφαιρούν την αξιοπρέπεια ανθρώπων. Πρόκειται για ατόφια τριτοκοσμική βαρβαρότητα.