τι σκέφτεσαι τώρα;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: τι σκέφτεσαι τώρα;

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 12 Μαρ 2018, 19:27

Admin έγραψε:5-10 ακκάουντ θα σβήνω εννοείς.
Ορισμένοι είναι τόσο εμμονικοί που δεν σταματούν με τίποτα.
Οπότε, καταλήγουμε στο ίδιο πρόβλημα: χρειάζεται καλύτερη επίβλεψη στο φόρουμ, η οποία δεν είναι δυνατή όταν είμαι μόνος.

Δεν εχεις δικιο, για σένα είναι πολύ πιο απλό να τους σβηνεις απ'οτι για αυτους να φτιάχνουν κλώνους. Αργά ή γρήγορα θα κουραστούν.

Επίσης, μπορείς να θέσεις σαν κανόνα οτι οποίος παει να γραφτεί απο προξι θα τρώει μπαν αμέσως ή δε θα επιτρέπεται καν η εγγραφή

Αυτό και μονο θα βάλει τέλος στους κλωνους
1 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 12 Μαρ 2018, 19:30

Λαχουρένιος έγραψε:Επίσης, μπορείς να θέσεις σαν κανόνα οτι οποίος παει να γραφτεί απο προξι θα τρώει μπαν αμέσως ή δε θα επιτρέπεται καν η εγγραφή

Aυτό θα πρέπει να εφαρμοστεί.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 12 Μαρ 2018, 19:44

θα αναλάμβανα ευχαρίστως εγώ την άκρως τιμητική θέση του συντονιστού, αλλά αυτή την περίοδο με απασχολεί τα μάλα η στροφή στην καριέρα μου και οι αναγκαίες μετατροπές στο παπί για την μεταφορά τουλάχιστο έξι φιαλών πετρογκάζ ανά δρομολόγιο. εξ αιτίας αυτού του προσωπικού κωλύματος προτείνω την άμεση ανάληψη της συντονιστικής ευθύνης του χώρου μας από την εξέχουσα ακομμάτιστη, και αποδεδειγμένα υγιούς και πατριωτικού φρονήματος, δυάδα του θεάτρου σκιών, δλδ τον καραγκιόζη και την αγλαΐα ή όπως αλλιώς αυτοπροσδιορίζονται. :giggle02: :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Nandros
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Nandros » 12 Μαρ 2018, 20:15

Στύγιος έγραψε:Σοβαρά τώρα, προτείνω Διάδοχο και Λαχουρένιο για μοντεράτορες , νομίζω ότι έχουν αποδείξει διαχρονικά την αντικειμενικότητα και την αξία τους.

Να ανοιχτεί νήμα με παπαριές που πρέπει να διασωθούν και η παραπάνω να κάνει τον σεφτέ! :yesyes:
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 12 Μαρ 2018, 20:20

Στύγιος έγραψε:Παιδιά δεν είναι εύκολη η διεύθυνση ,εγώ το ζω για 3η χρονιά ( και μια φορά που ήμουν αναπληρωτής διευθυντής) και μερικές φορές "τα παίζω", δεν αντέχω, γυρίζω σπίτι με το κεφάλι "κουρκούτι" και το μόνο που θέλω είναι να κοιμηθώ..

ναι ρε παλιομούτρο, αλλά με αυτά και κείνα θα κονομίσεις 400ευρω παραπάνω στη σύνταξη σαν επίδομα θέσης..
:D :P

παρ όλα αυτά
στηρίζω την πρόταση του συνάδελφου..
:)
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Nandros
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Nandros » 12 Μαρ 2018, 20:26

Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:
Στύγιος έγραψε:Σοβαρά τώρα, προτείνω Διάδοχο και Λαχουρένιο για μοντεράτορες , νομίζω ότι έχουν αποδείξει διαχρονικά την αντικειμενικότητα και την αξία τους.
Ρε, μετά θα λένε για Δικτατορία του Προλεταριάτου.

Για μένα ο διαχειριστής θα πρέπει να έχει διαθέτει σχετική πολιτική ουδετερότητα, καθημερινή παρουσία και βασική αίσθηση ηθικής.

Αντικειμενικά, το καταλληλότερο άτομο αυτή την στιγμή είναι η Πασιφάη.

Βάλτε την και ο πρώτος που θα πάρει τον πούλο για ανθελληνισμό θα είσαι εσύ! :yesyes: :D
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 12 Μαρ 2018, 20:29

Nandros έγραψε:

Να ανοιχτεί νήμα με παπαριές που πρέπει να διασωθούν και η παραπάνω να κάνει τον σεφτέ! :yesyes:

Πότε γράφτηκες ρε αρματαγωγέ του 74 -με όλο τον σεβασμό- στο φόρουμ; Έχεις χάσει επεισόδια.
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 12 Μαρ 2018, 20:33

vallon έγραψε:
Στύγιος έγραψε:Παιδιά δεν είναι εύκολη η διεύθυνση ,εγώ το ζω για 3η χρονιά ( και μια φορά που ήμουν αναπληρωτής διευθυντής) και μερικές φορές "τα παίζω", δεν αντέχω, γυρίζω σπίτι με το κεφάλι "κουρκούτι" και το μόνο που θέλω είναι να κοιμηθώ..

ναι ρε παλιομούτρο, αλλά με αυτά και κείνα θα κονομίσεις 400ευρω παραπάνω στη σύνταξη σαν επίδομα θέσης..

παρ όλα αυτά

Γα-μήσου διασπορέα ψευδών ειδήσεων ,170 είναι και δεν μετράνε σε σύνταξη.
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 12 Μαρ 2018, 20:35

Στύγιος έγραψε:
vallon έγραψε:

παρ όλα αυτά

Γα-μήσου διασπορέα ψευδών ειδήσεων ,170 είναι και δεν μετράνε σε σύνταξη.

:bigsmile45: :bigsmile45:
μην τον ακούτε σύντροφοι..

καφέ στο ντα κάπο πίνει κάθε πρωί
τον έχω πάρει μάτι
:D
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 12 Μαρ 2018, 20:36

Nandros έγραψε:
Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:Ρε, μετά θα λένε για Δικτατορία του Προλεταριάτου.

Για μένα ο διαχειριστής θα πρέπει να έχει διαθέτει σχετική πολιτική ουδετερότητα, καθημερινή παρουσία και βασική αίσθηση ηθικής.

Αντικειμενικά, το καταλληλότερο άτομο αυτή την στιγμή είναι η Πασιφάη.

Βάλτε την και ο πρώτος που θα πάρει τον πούλο για ανθελληνισμό θα είσαι εσύ! :yesyes: :D

Αν εννοείς να φάω μπαν γιατί βάζω πηγές αμερικανικά πανεπιστήμια και παραπομπές σε αρχαία κείμενα που αποδεικνύουν την συστημική παιδεραστία στην αρχαία Ελλάδα, ετοιμάσου για γλαρόσουπα :D

Ανθελληνισμός δεν είναι το ξέσκισμα των εθνικών σου μύθων μέσα απο ακαδημαϊκές πηγές :yesyes:
1 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”