τι σκέφτεσαι τώρα;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Re: τι σκέφτεσαι τώρα;

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 12 Μαρ 2018, 17:07

Λαχουρένιος έγραψε:
Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:Κανονικά δεν θα έπρεπε να βρίσκεται ανάμεσά μας σήμερα.

Ποιος αλητης ηταν αυτος? Δεν θυμαμαι το σκηνικο

Κάποιος είχε βάλει βίντεο με την φάτσα του Αρίστου.

Δεν θυμάμαι καλά, νομίζω ότι ήταν ο Γιαννόπουλος.

Ο ίδιος πριν λίγες μέρες είχε γράψει εδώ ότι πόσταρε στον βόθρο συζήτηση που μαγνητοφώνησε σε τραίνο εν αγνοία των συνομιλητών του.

Μπορούμε να τρολάρουμε, να βριζόμαστε και να κραζόμαστε εδώ μέσα, αλλά όχι, εγκλήματα μάγκες δεν θα γίνουν ανεκτά.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 12 Μαρ 2018, 17:10

Αυτο ηταν αλλο γιατι ο Α. το ειχε βαλει μονος του στο βοθρο και καμαρωνε.
Μαλιστα σε ενα καυγα μας, ο Α. ειπε οτι δεν τον ενοχλει καθολου η αναρτηση των βιντεο και ξαναβαλε ενα απο αυτα :laugh1:

Μπορούμε να τρολάρουμε, να βριζόμαστε και να κραζόμαστε εδώ μέσα, αλλά όχι, εγκλήματα μάγκες δεν θα γίνουν ανεκτά.

Aκριβως, και μαλλον κακως τους δωσαμε 3 χρονια χωρο να ανοιγουν νηματα κατα των ξενων, των γκει και των αριστερων. Ολο τετοια ανεβαζουν και εχουν κανει συγκεντρωτικα νηματα κιολας.
0 .

Άβαταρ μέλους
Nandros
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Nandros » 12 Μαρ 2018, 17:11

Στύγιος έγραψε:Eγώ να ζητήσω συγγνώμη που ξέφυγα με κάτι μπινελίκια το Σάββατο, θα χαρίσω κάτι αποβολές που είχα κατά νου στο σχολείο για να ισοφαρίσω ;)

Μόλις άκουσες για ΔΗΕ τρόμαξες πουλάκι μου; :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Nandros
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Nandros » 12 Μαρ 2018, 17:14

Λαχουρένιος έγραψε:Αυτο ηταν αλλο γιατι ο Α. το ειχε βαλει μονος του στο βοθρο και καμαρωνε.
Μαλιστα σε ενα καυγα μας, ο Α. ειπε οτι δεν τον ενοχλει καθολου η αναρτηση των βιντεο και ξαναβαλε ενα απο αυτα :laugh1:
Aκριβως, και μαλλον κακως τους δωσαμε 3 χρονια χωρο να ανοιγουν νηματα κατα των ξενων, των γκει και των αριστερων. Ολο τετοια ανεβαζουν και εχουν κανει συγκεντρωτικα νηματα κιολας.

Καλά τα άλλα, αλλά από πότε οι αριστεροί έχουν ασυλία είπαμε;
.
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 12 Μαρ 2018, 17:15

Nandros έγραψε:
Στύγιος έγραψε:Eγώ να ζητήσω συγγνώμη που ξέφυγα με κάτι μπινελίκια το Σάββατο, θα χαρίσω κάτι αποβολές που είχα κατά νου στο σχολείο για να ισοφαρίσω ;)

Μόλις άκουσες για ΔΗΕ τρόμαξες πουλάκι μου; :D

Τσούκου, για ΔΗΕ ήταν οι δημοσιεύσεις του αλλουνού, αλλά κακίζω τον εαυτό μου που έχασα την ψυχραιμία μου και τον έβρισα..
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 12 Μαρ 2018, 17:19

Λαχουρένιος έγραψε:Αυτο ηταν αλλο γιατι ο Α. το ειχε βαλει μονος του στο βοθρο και καμαρωνε.

Δεν έχει σημασία. Δεν με ενδιαφέρει. Εγώ εξηγούμαι για να μην έχουμε α και ού μετά. Όποιος ξαναποστάρει προσωπικά δεδομένα, απειλήσει ή κάνει συστηματικά ποστς μίσους, θα φάει καταγγελία. Δεν πάει να είναι δεξιός, αριστερός, τρελός, καθυστερημένος, δεν ενδιαφέρει, θα τα κρίνει η ΔΗΕ και τα δικαστήρια αυτά.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 12 Μαρ 2018, 17:28

Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:Δεν έχει σημασία. Δεν με ενδιαφέρει. Εγώ εξηγούμαι για να μην έχουμε α και ού μετά. Όποιος ξαναποστάρει προσωπικά δεδομένα, απειλήσει ή κάνει συστηματικά ποστς μίσους, θα φάει καταγγελία. Δεν πάει να είναι δεξιός, αριστερός, τρελός, καθυστερημένος, δεν ενδιαφέρει, θα τα κρίνει η ΔΗΕ και τα δικαστήρια αυτά.

Οχι πως εχεις αδικο επι της ουσιας, αλλα εχεις ορεξη να τρεχεις σε δικαστηρια και δικηγορους?

Εγω καμια, μου αρκει να μην μολυνουν τον χωρο μας
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 12 Μαρ 2018, 17:37

Δεν έχω να πω κάτι άλλο. Αν χρειαστεί, θα το πω στους αρμόδιους.
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 12 Μαρ 2018, 17:44

Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:
Admin έγραψε:Ελεύθερα.
Θα πρέπει πάντως να ενημερώνεις και το τημ των συντονιστών, διότι εκείνοι μόνο μπορούν να επέμβουν άμεσα.

Πιο τημ; Μόνο εσύ απόμεινες. Καταλαβαίνω ότι έχεις και ζωή και δεν μπορείς να ασχολείσαι όλη την ώρα με το φόρουμ. Αντίστοιχα, δεν μπορώ κι εγώ να κάνω ριπόρτ 20 ποστς την μέρα.

.

'Aμα θέλετε να σάς στείλω τη Στύγαινα για mod :D
ΚΡΥΦΟ ΚΕΙΜΕΝΟ: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
να απαλλαγώ κι εγώ λίγο
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 12 Μαρ 2018, 17:44

Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:
Admin έγραψε:Ελεύθερα.
Θα πρέπει πάντως να ενημερώνεις και το τημ των συντονιστών, διότι εκείνοι μόνο μπορούν να επέμβουν άμεσα.

Πιο τημ; Μόνο εσύ απόμεινες. Καταλαβαίνω ότι έχεις και ζωή και δεν μπορείς να ασχολείσαι όλη την ώρα με το φόρουμ. Αντίστοιχα, δεν μπορώ κι εγώ να κάνω ριπόρτ 20 ποστς την μέρα.

Όποιος μπαίνει εδώ μέσα αποκλειστικά για να κάνει ποστς μίσους/ρατσιστικά ποστς, να απειλεί, να διασπείρει fake news, να υπερασπίζεται εγκληματικές οργανώσεις, κλπ, να παίρνει τον πούλο οριστικά. Δεν θα τρέχουμε απο πίσω του για ριπόρτς όλη την μέρα. Αν κάνει άλλο ακάουντ, ξανά τον πούλο. Και ξανά.

Εγώ πρότεινα και σε άλλους και δεν θελαν να γίνουν συντονιστές.
Εσύ ενδιαφέρεσαι;

Ρε σου λέω άντε τον έκανα μπαν. Σε μια ώρα έχει κάνει νέο ακκάουντ και αρχίζει πάλι. Ένας πχ είχε μπει μια φορά και σπαμάρε σε όλες τις ενότητες ότι πουλάει πλαστά διαβατήρια και ταυτότητες. Ευτυχώς ήμουν ονλάιν και τον σούταρα κατευθείαν.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”