Βγήκα ραντεβού

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Στύγιος

Re: Βγήκα ραντεβού

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 23 Ιαν 2019, 22:00

Λαχουρένιος έγραψε:
Στύγιος έγραψε:Την έχω ρωτήσει και μάλλον όχι :" αλλιώς θα έκανα 3 παιδιά μαζί σου;"

Δε σε γουσταρε απο τοτε δηλαδη? :hmmm

Έπρεπε να έλθει το πλήρωμα του χρόνου
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 24 Ιαν 2019, 09:39

Εμένα πάλι έχει τύχει και να με κεράσουν στο πρώτο ραντεβού και να κεράσω εγώ. Επίσης, έχει τυχει και να μην με αφήνουν να κεράσω, αν και προθυμοποιήθηκα.....και με τη συγκεκριμένη ξαναβγήκαμε, οπότε δεν νομίζω να ήταν κίνηση που σήμαινε απόρριψη. :D

Τα κεράσματα πάντως (είτε που θα κάνω είτε που θα μου κάνουν) δεν μου λένε και κάτι το ιδιαίτερο. Πιο πολύ από άλλες κινήσεις καταλαβαίνω το ενδιαφέρον κάποιας ή το χαρακτήρα της.
1 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
itteithe
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό itteithe » 24 Ιαν 2019, 11:02

Είμαι από Θεσσαλικό χωριό και αυτό με τα κεράσματα σε ραντεβού δεν το καταλαβαίνω. Καταρχάς στο χωριό μου δεν κάνουν διακρίσεις (#nohomo) και κερνάνε τους πάντες. Μάλιστα κερνάνε και κόσμο σε άλλα τραπέζια.

Το σαβουάρ βίβρ πάντως, επιβάλλει το εξής:

Δύο πράγματα δεν αφήνουμε μια κυρία να αγγίξει: Το πόμολο μιας πόρτας και το πορτοφόλι της.
1 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω

Habemus filium

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 24 Ιαν 2019, 11:51

Εμείς στην Καλαμάτα το να σε κεράσει γκόμενα το θεωρούμε λόγο για κρέμασμα στον πλάτανο στον άγιο Φλώρο ή σάλτο μορτάλε στην Πηγάδα για να ξεπλυθεί η ντροπή.
Έτσι και μαθευτεί στην πιάτσα ότι τον Ρεκ, ας πούμε, τον κέρασε θήλεο μόνο στην Πάτρα υπάρχει περίπτωση να ξαναχτυπήσει γκόμενα. :D
2 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 24 Ιαν 2019, 13:30

Α ρε βαλκανιοι που μου το παιζετε στα αλλα μπγοοδευτικοι αλλα σε αυτο το νημα ολοι και ολες βγαλατε τον κατσιβελο απο μεσα σας. Μου θελετε και ΕΕ κατσαπλιαδες :D

Μονο εγω και ο Στυξ ειμαστε ευρωπεη :fico:
1 .

Άβαταρ μέλους
ILIAS GR
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό ILIAS GR » 24 Ιαν 2019, 16:42

itteithe έγραψε:Είμαι από Θεσσαλικό χωριό και αυτό με τα κεράσματα σε ραντεβού δεν το καταλαβαίνω. Καταρχάς στο χωριό μου δεν κάνουν διακρίσεις (#nohomo) και κερνάνε τους πάντες. Μάλιστα κερνάνε και κόσμο σε άλλα τραπέζια.

Το σαβουάρ βίβρ πάντως, επιβάλλει το εξής:

Δύο πράγματα δεν αφήνουμε μια κυρία να αγγίξει: Το πόμολο μιας πόρτας και το πορτοφόλι της.

Και να πηγαίνει μπροστά από τον άντρα!!!

22.jpg

222.png
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
1 .
Κανένα παιχνίδι δε θεωρείται χαμένο όσο αυτό εξακολουθεί να παίζεται !...

Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό κουλούρι Θεσσαλονίκης » 24 Ιαν 2019, 17:07

Λαχουρένιος έγραψε:
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε:στη θέση της θα έκανα κι εγώ το ίδιο πράγμα.
θα τα έπαιρνα στο κρανίο-κι ας μην το έδειχνα γιατί είμαι συγκρατημένη συνήθως-και θα πλήρωνα εγώ γιατί με το ''μισά μισά'' θα εννοούσε ότι θα το θεωρούσα ως δεδομένο ότι θα έπρεπε να πλήρωνε αυτός,οπότε ως προσβεβλημένη που σκέφτηκε ότι είμαι τζαμπατζού κι ότι μ'αρέσει να πληρώνει ο άλλος ,στάνταρ θα πλήρωνα και τα δικά του απλά για να τον ξεφτιλίσω.
σε περίπτωση που δεν πετούσε μία τέτοια παπαριά πάλι θα πλήρωνα εγώ αλλά με τελείως διαφορετικά κίνητρα. :inlove45:

κατα τ'άλλα συμφωνώ με Στύξ(σε όλα).

Ζαλιστηκα... :rolleyes: :dunno:

εννοώ ρε συ ότι η πρόθεση μου να πληρώσω εγώ είναι εμφανής.μετά έχει να κάνει με τα κινητρα του άλλου.
και σε φιλικό επίπεδο επίσης. αλλά στο σχόλιο πιο πάνω εννοώ περισσότερο το γκομενοραντεβού.
αφενός στο παράδειγμα που έθεσε ο L'ami φαίνεται ότι το κάνει για να μειώσει την κοπέλα.(ή τέλος πάντων να την δοκιμάσει/πικάρει)
προσωπικά θα το έπαιρνα ως προσβολή.
γιατί να πει μισά μισά;τι υπονοούσε; ότι περίμενα να με κεράσει;(του τύπου αν θες να πηδήξεις θα κεράσεις κτλ)
όχι ρε φίλε άντε πνίξου που σκέφτηκες έτσι για μένα.μπορεί να έχω ψίχουλα αλλά ένα καφέ έχω να τον πληρώσω και γιατί όχι να στον κεράσω.
στο άλλο παράδειγμα εννοώ ότι αν μ'αρέσει ο άλλος θέλω να πληρώνω εγώ ... ότι θέλει ο πασάς μου! :ashamed:

ότι συμφωνώ με τον Στυξ το έχω ξαναπεί.
(έχει αναφέρει για την γυναίκα του με την πρόταση γάμου κτλ. και είχα πει ότι και για τον δικό μου χαρακτήρα αν παντρευτώ κάπως έτσι θα γίνει,εγώ θα κάνω προταση γάμου στο χαλαρό)
0 .
Μια ακατανίκητη,παθιασμένη,ασυγκράτητη,ακαταγώνιστη, ενθουσιώδης,παράφορη,ζωηρή ορμή μεταξύ των φύλων,που σχετίζεται με την επιθυμία να γίνουν ένα
♪♫•*¨*•.¸¸♫♪ :heartbeat: ♪♫•*¨*•.¸¸♫♪ :heartbeat: ♪♫•*¨*•.¸¸♫♪ :heartbeat: ♪♫•*¨*•.¸¸♫♪

Είναι πολύ ευκολότερο να χαμογελάς...από το να είσαι ευτυχισμένος....

Άβαταρ μέλους
L'ami du peuple
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό L'ami du peuple » 24 Ιαν 2019, 22:30

0 .
΄ Συνεχίζω να κάνω το χρέος μου, γιατί πιστεύω πως αυτό το οποίο μας περιμένει, είναι το σύμπαν ολόκληρο, μπροστά στην σκόνη του χτες ΄΄ !!!

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 25 Ιαν 2019, 00:01

Пэпи έγραψε:Αρχικα δεν το επαιξα ποτε φεμινιστρια ουτε εχω δηλωσει πως ειμαι.
Κ δευτερον ποιος μιλησε για φραγκα? Λες να μην εχει η αλλη να πληρωσει τον καφε της?
Εγω μιλουσα για την κινηση, αλλα οπως βολευεται καθεις..

Όπου κίνηση ίσον κοινωνικός ψυχαναγκασμός.
Τι σημαίνει δλδ να σε κεράσει κάποιος στο πρώτο ραντεβού; Ποια ποιότητα δείχνει, αφού το 99.9% των ανδρών κερνάει.
2 .
Wir sind alle Dorfkinder, scheiß auf eure Stadt
Wenn du uns nicht grüßt, dann kriegst du Dorfverbot

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 25 Ιαν 2019, 00:19

Ραν ταν πλαν έγραψε:Εμείς στην Καλαμάτα το να σε κεράσει γκόμενα το θεωρούμε λόγο για κρέμασμα στον πλάτανο στον άγιο Φλώρο ή σάλτο μορτάλε στην Πηγάδα για να ξεπλυθεί η ντροπή.
Έτσι και μαθευτεί στην πιάτσα ότι τον Ρεκ, ας πούμε, τον κέρασε θήλεο μόνο στην Πάτρα υπάρχει περίπτωση να ξαναχτυπήσει γκόμενα. :D

Έναν φούστη ρε, καλά το πας για την οδό αγαμίας.
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”