Λαχουρένιος έγραψε:Στύγιος έγραψε:Την έχω ρωτήσει και μάλλον όχι :" αλλιώς θα έκανα 3 παιδιά μαζί σου;"
Δε σε γουσταρε απο τοτε δηλαδη?
Έπρεπε να έλθει το πλήρωμα του χρόνου
Λαχουρένιος έγραψε:Στύγιος έγραψε:Την έχω ρωτήσει και μάλλον όχι :" αλλιώς θα έκανα 3 παιδιά μαζί σου;"
Δε σε γουσταρε απο τοτε δηλαδη?
itteithe έγραψε:Είμαι από Θεσσαλικό χωριό και αυτό με τα κεράσματα σε ραντεβού δεν το καταλαβαίνω. Καταρχάς στο χωριό μου δεν κάνουν διακρίσεις (#nohomo) και κερνάνε τους πάντες. Μάλιστα κερνάνε και κόσμο σε άλλα τραπέζια.
Το σαβουάρ βίβρ πάντως, επιβάλλει το εξής:
Δύο πράγματα δεν αφήνουμε μια κυρία να αγγίξει: Το πόμολο μιας πόρτας και το πορτοφόλι της.
Λαχουρένιος έγραψε:κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε:στη θέση της θα έκανα κι εγώ το ίδιο πράγμα.
θα τα έπαιρνα στο κρανίο-κι ας μην το έδειχνα γιατί είμαι συγκρατημένη συνήθως-και θα πλήρωνα εγώ γιατί με το ''μισά μισά'' θα εννοούσε ότι θα το θεωρούσα ως δεδομένο ότι θα έπρεπε να πλήρωνε αυτός,οπότε ως προσβεβλημένη που σκέφτηκε ότι είμαι τζαμπατζού κι ότι μ'αρέσει να πληρώνει ο άλλος ,στάνταρ θα πλήρωνα και τα δικά του απλά για να τον ξεφτιλίσω.
σε περίπτωση που δεν πετούσε μία τέτοια παπαριά πάλι θα πλήρωνα εγώ αλλά με τελείως διαφορετικά κίνητρα.![]()
κατα τ'άλλα συμφωνώ με Στύξ(σε όλα).
Ζαλιστηκα...![]()
![]()
Пэпи έγραψε:Αρχικα δεν το επαιξα ποτε φεμινιστρια ουτε εχω δηλωσει πως ειμαι.
Κ δευτερον ποιος μιλησε για φραγκα? Λες να μην εχει η αλλη να πληρωσει τον καφε της?
Εγω μιλουσα για την κινηση, αλλα οπως βολευεται καθεις..
Ραν ταν πλαν έγραψε:Εμείς στην Καλαμάτα το να σε κεράσει γκόμενα το θεωρούμε λόγο για κρέμασμα στον πλάτανο στον άγιο Φλώρο ή σάλτο μορτάλε στην Πηγάδα για να ξεπλυθεί η ντροπή.
Έτσι και μαθευτεί στην πιάτσα ότι τον Ρεκ, ας πούμε, τον κέρασε θήλεο μόνο στην Πάτρα υπάρχει περίπτωση να ξαναχτυπήσει γκόμενα.