Ε νταξει αμα θες καθε γκομενα να σε αφηνει μεσα σε 5 μερες και να της αφηνεις την εντυπωση οτι σου αρεσει να τον παιρνεις απο τον κωλο be my guest
Χαλαω εγω χατηρι?
η ιδανική γκόμενα.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

-
Γύπας
- Extreme poster

Re: η ιδανική γκόμενα.
Ρε το λες και το ξαναλές. Τι με νοιάζει τι εντύπωση θα έχει; Με την εντύπωση θα περιμένω εγώ να γίνω αποδεκτός. Να πάει να γαμηθεί άμα έχει οποιαδήποτε εντύπωση.
Μα καταλαβαίνεις ότι η σημειολογία που βγάζεις, μακροσκοπικά υποστηρίζεται μόνο από αυταρχικά καθεστώτα;
Μα καταλαβαίνεις ότι η σημειολογία που βγάζεις, μακροσκοπικά υποστηρίζεται μόνο από αυταρχικά καθεστώτα;
0 .
itteithe δεν μπορεί, κάπου θα το διαβάσεις κάποια στιγμή. Άμα δεν γυρίσεις να ποστάρεις τον παίρνεις
Τέλος!-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Αν εισαι μπαι ή γκει κανενα προβλημα, δεν ειπα εγω να κρυβεται κανεις
Θα σε αντιμετωπιζουν και οι αλλες ομως σαν μπαι ή γκει οχι στρειτ και αυτο εχει συνεπειες
Εγω δεν κατακρινω προσωπικες επιλογες, κατακρινω που κανεις οτι δεν καταλαβαινεις τι σημαινουν αυτες οι επιλογες
Θα σε αντιμετωπιζουν και οι αλλες ομως σαν μπαι ή γκει οχι στρειτ και αυτο εχει συνεπειες
Εγω δεν κατακρινω προσωπικες επιλογες, κατακρινω που κανεις οτι δεν καταλαβαινεις τι σημαινουν αυτες οι επιλογες
0 .
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Γύπας έγραψε:Ρεκ_ _μας έγραψε:πάντως ρε παιδιά εκείνο που έχω παρατηρήσει μεγαλύτερο κόλλημα με το κωλοδαχτύλιασμα το έχουν σχεδόν όλες οι γκόμενες πάνω από τα σαράντα. οι μικρότερες το έχουν σε μικρότερο ποσοστό, εκτός από τις περπατημένες που το έχουν ψάξει το θέμα.
εμείς όμως βράχοι, δεν ενδίδουμε στις ανωμαλιάρικες ορέξεις τους και κρατάμε ψηλά τον τίτλο του στενοκώλη άντρα.
άμα θέλουνε ανοιχτοκώληδες να πάνε να βρούνε αποτριχωμένους μπισέξουαλ γκόμενους γιατί δεν υπάρχει μεγαλύτερη ξεφτίλα από άντρα με μουστάκι μπάκα τριχωτά παπάρια και κομμουνιστή να του βάζει κωλοδάχτυλο η κάθε βιτζιόζα τεκνατζού.
και να του λέει κιόλας ότι με το κωλοδάχτυλο δε γίνεται γκέυς. ρε άμα τη φας μια φορά σου αρέσει δε σου αρέσει μετά σου γίνεται συνήθεια.![]()
Ρε κομπλεξάρα τι έχει κωλοδαχτύλιασμα; Εντάξει μπορεί στην αρχή αρχή να νιώσεις μια δυσφορία. Αλλά δώσε λίγο χρόνο, άστην να στο δουλέψει λίγο. Θα δεις μετά είναι ωραία.
αυτά τα κάνουν οι ροζ συριζαίοι που είναι και κρυφοπούστηδοι.
εμείς οι καλαματιανοί κομμουνιστές που από τις τρίχες του κώλου μας πλέκουμε δυο πουλόβερ και τρία ζευγάρια κάλτσες δεν τα σηκώνουμε τα κωλοδαχτυλιάσματα. γκόμενα που θα πλησιάσει δάχτυλο σε απόσταση τεσσάρων σάντι μετρ από τον κώλο μας τη σφάζουμε σα γίδι στο γόνατο.

0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
Γύπας
- Extreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:Αν εισαι μπαι ή γκει κανενα προβλημα, δεν ειπα εγω να κρυβεται κανεις
Σου λέω δεν καταλαβαίνω γιατί έχω γνωρίσει σωστές γκόμενες και βλαμμένες γκόμενες. Επίσης δεν είναι κουλ μόνο για τον πστη να τον πεις πστη. Είναι και για μένα και για πολλούς άλλους. Κι εννοώ ότι κάποτε καλό είναι να ξεφεύγουμε από τα δεσμά της όχλου.
Εσένα σε καίει μη βγάλεις όνομα στην πιάτσα; Αν μπορείς ζήσε με αυτό ρε φίλε, τι να σου πω; Εμένα δεν με νοιάζει.
0 .
itteithe δεν μπορεί, κάπου θα το διαβάσεις κάποια στιγμή. Άμα δεν γυρίσεις να ποστάρεις τον παίρνεις
Τέλος!-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Γύπας έγραψε:Σου λέω δεν καταλαβαίνω γιατί έχω γνωρίσει σωστές γκόμενες και βλαμμένες γκόμενες. Επίσης δεν είναι κουλ μόνο για τον πστη να τον πεις πστη. Είναι και για μένα και για πολλούς άλλους. Κι εννοώ ότι κάποτε καλό είναι να ξεφεύγουμε από τα δεσμά της όχλου.
Εσένα σε καίει μη βγάλεις όνομα στην πιάτσα; Αν μπορείς ζήσε με αυτό ρε φίλε, τι να σου πω; Εμένα δεν με νοιάζει.
Δεν ειναι βλαμενη η αλλη αμα ξενερωσει που εισαι πουστης, φυσιολογικο ειναι
Δε θελω να μου βγει το ονομα γιατι δεν ειμαι
Αμα ημουν δε θα με ενοιαζε γιατ δε θα με ενοιαζαν τα κοριτσακια
Ουτως ή αλλως δεν μου λεει τιποτα το κωλοδακτυλιασμα, δεν ειναι οτι δεν το κανω λογω κατακραυγης
0 .
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Αρίστος έγραψε:Ρεκ_ _μας έγραψε:πάντως ρε παιδιά εκείνο που έχω παρατηρήσει μεγαλύτερο κόλλημα με το κωλοδαχτύλιασμα το έχουν σχεδόν όλες οι γκόμενες πάνω από τα σαράντα.
Ισχυει, εγω τα ειχα με μια που ειχε ψυχοπλακωθει που δεν την αφηνα, εχω μεινει με την απορια αν ηταν ψυχανωμαλη η γουσταρε να εχει το πανω χερι γιατι τελικα ειχε απωθημενα εξουσιας πανω στον αντρα....
.
συνήθως ακραία εξουσιαστική συμπεριφορά στο σεξ βγάζουν οι παντρεμένες μεσήλικες τεκνατζούδες που πηδάνε μικρότερους.
και δεν εννοώ ότι παίρνουν πρωτοβουλίες, αυτό το κάνουν και οι πιτσιρίκες, αλλά προσπαθούν να σου επιβάλλουν πράγματα που τους ξεκαθαρίζεις ότι δεν τα γουστάρεις. πχ να σου βάλλουν ένα δονητή στον κώλο με τη δικαιολογία ότι αφού το κάνεις εσύ σε αυτές, και έχουν απανωτούς οργασμούς, γιατί να μην ξέρεις κι εσύ το τι ακριβώς αισθάνονται. μάλλον αυτή η συμπεριφορά έχει να κάνει με τον ανοργασμικό γάμο που έχουν παγιδευτεί και στο δικό μας κώλο θέλουν να εκδικηθούν τους μαλάκες τους άντρες τους.

0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

-
Γύπας
- Extreme poster

Ναι ρε φίλε αλλά το τελευταίο πες το απ' την αρχή. όχι ιδεολογήματα που δεν έχεις μπει στον κόπο να εξετάσεις αν είναι ορθά. Και όχι δεν είναι φυσιολογικό να ξενερώνει η άλλη αν είσαι πούστης (Ένα).
Αν σου αρέσει το κωλοδαχτύλιασμα δεν είσαι πούστης σώνει και καλά. Στους πούστηδες δεν είναι η αίσθηση στον κώλο που τους αρέσει. Είναι άλλα πράγματα και καταστάσεις (Δύο)
Αν η γκόμενα θεωρεί ότι είσαι πούστης επειδή δέχτηκες το δαχτυλάκι, σημαίνει ή ότι είσαι εσύ μεταμορφωμένος σε γκόμενα, ή ότι είναι κανονική γκόμενα με το μυαλό το δικό σου. Οπότε στα παπάρια μας κι αν τη χάσουμε (τρία)
Αν θεωρείς ότι δεν θες να σου βγει το όνομα γιατί δεν είσαι, καθίστασαι αναξιόπιστος. Το δεν είμαι λένε εξ αρχής και αποδυναμώνεις το γεγονός ότι μία φήμη έχει επίδραση πάνω σου. Εσύ κάνεις περισσότερο σαν να σε πειράζει μη το ξέρουν οι άλλοι παρά αν νιώθεις ενοχλημένος αισθητηριακά στην περιοχή του πρωκτού (ευαίσθητη, δε λέω) (Τέσσερα)
Για το αν σου αρέσει ή όχι που λες θα το επαναλάβω. Αφήστε την ρε μαλάκες να σας το δουλέψει το δαχτυλάκι η γυναίκα. Θα γίνεται γαργαλιάρηδες θα ανοίξει το μυαλό σας. (Πέντε)
Εγώ τις βάζω και για γλειφοκώλι. Όσες καταλάβαινα ότι σιχαίνονται τις χώριζα αφού πρώτα τις ξεφτίλιζα.
Αν σου αρέσει το κωλοδαχτύλιασμα δεν είσαι πούστης σώνει και καλά. Στους πούστηδες δεν είναι η αίσθηση στον κώλο που τους αρέσει. Είναι άλλα πράγματα και καταστάσεις (Δύο)
Αν η γκόμενα θεωρεί ότι είσαι πούστης επειδή δέχτηκες το δαχτυλάκι, σημαίνει ή ότι είσαι εσύ μεταμορφωμένος σε γκόμενα, ή ότι είναι κανονική γκόμενα με το μυαλό το δικό σου. Οπότε στα παπάρια μας κι αν τη χάσουμε (τρία)
Αν θεωρείς ότι δεν θες να σου βγει το όνομα γιατί δεν είσαι, καθίστασαι αναξιόπιστος. Το δεν είμαι λένε εξ αρχής και αποδυναμώνεις το γεγονός ότι μία φήμη έχει επίδραση πάνω σου. Εσύ κάνεις περισσότερο σαν να σε πειράζει μη το ξέρουν οι άλλοι παρά αν νιώθεις ενοχλημένος αισθητηριακά στην περιοχή του πρωκτού (ευαίσθητη, δε λέω) (Τέσσερα)
Για το αν σου αρέσει ή όχι που λες θα το επαναλάβω. Αφήστε την ρε μαλάκες να σας το δουλέψει το δαχτυλάκι η γυναίκα. Θα γίνεται γαργαλιάρηδες θα ανοίξει το μυαλό σας. (Πέντε)
Εγώ τις βάζω και για γλειφοκώλι. Όσες καταλάβαινα ότι σιχαίνονται τις χώριζα αφού πρώτα τις ξεφτίλιζα.
0 .
Τέλος!-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Λαχουρένιος έγραψε:Δεν ειναι βλαμενη η αλλη αμα ξενερωσει που εισαι πουστης, φυσιολογικο ειναι
καλά ρε δε γίνεσαι πούστης με ένα κωλοδάχτυλο. στο σεξ όλα επιτρέπονται αρκεί να το γουστάρουν και οι δύο. και με αυτά που γράφει ο συριζαίος ο γύπας μπαίνω σε φάση να γίνω λίγο συριζαίος σεξουαλικά, όσο πατάει η γάτα δλδ.

0 .