ΕΠΑΛ

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Re: ΕΠΑΛ

Δημοσίευσηαπό pluton » 26 Οκτ 2022, 11:44

bizeli έγραψε:Προέλληνα εστιάζεις τελείως αλλού.
Το θέμα δεν είναι τα εργασιακά των εκπ/κών αλλά ότι η υποβάθμιση του ρόλου του εκπ/κού έχει αρνητικά αποτελέσματα στην ποιότητα της εκπαίδευσης και συνεπώς σε ολόκληρη την κοινωνία.

Ντάξει άστο.
Δεν έχει νόημα.

Προέρχομαι από οικογένεια εκπαιδευτικών και το θέμα είναι κάτι που είναι πολυσυζητημένο στον οικογενειακό κύκλο.

Να σε ρωτήσω μπορείς να αναλογιστείς τον αρνητικό ρόλο των κομμάτων μέσα στον χώρο της εκπαίδευσης;

Μετέτρεψαν τον αξιοπρεπή στην κοινωνία και τους μαθητές εκπαιδευτικό σε ένα ανυπόληπτο άτομο, μετέτρεψαν τους πειθαρχημένος και προσηλωμένους στα εκπαιδευτικά μαθητές σε συμμορίες.

η ένωση των κομματόσκυλων που διορίστηκαν διευθυντές όλα αυτά τα χρόνια στην δημόσια εκπαίδευση πάει να σώσει τα προσχήματα..

Δεν το φανταζομουνα αλλά αυτό το έγραψε ο Βαλλον, μπράβο σου.

Έχεις αναρωτηθεί Μπιζελι με ποια κριτήρια γίνεται η επιλογή διευθυντών; Ένα θέμα για γέλια και για κλάματα, οι επιτροπές αξιολόγησης από ποιους αποτελούνται; Να το προχωρήσω λίγο ακόμα; Πως γίνεται η επιλογή σχολείων των διευθυντών μήπως γνωρίζεις;
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 26 Οκτ 2022, 12:20

vallon έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Όποιος εκπαιδευτικός δεν μπορεί, έχει κι άλλες δουλειές.

είσαι πολύ μαλακας

το ξέρουμε ότι έχεις τεράστια ψυχολογικά προβλήματα
μάζεψε τη χολή σου και κάντην

Πριτς, εδώ θα είμαι να γράφω τα πράγματα ως έχουν :yesyes:

Αν σε τρομάζει το έργο του δασκάλου, αν δεν σου προσφέρει την ρέκλα και το παραδάκι που θα ήθελες, μάζεψτα και φύγε, μην σε κρατάμε τζαμπα και χαραμίζεσαι ενώ μπορείς να κολυμπάς στο χρήμα και στα γούστα με τις κατά φαντασία εταιρίες, διαμερίσματα, off-shore κτλ :laugh1:
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 26 Οκτ 2022, 12:34

Προέλλην έγραψε:
vallon έγραψε:
είσαι πολύ μαλακας

Αν σε τρομάζει το έργο του δασκάλου, αν δεν σου προσφέρει την ρέκλα και το παραδάκι που θα ήθελες, μάζεψτα και φύγε, μην σε κρατάμε τζαμπα και χαραμίζεσαι ενώ μπορείς να κολυμπάς στο χρήμα και στα γούστα με τις κατά φαντασία εταιρίες, διαμερίσματα, off-shore κτλ :laugh1:

Μη το πάρεις κατάκαρδα και εμένα μου είπε να φύγω, γενικά ο Βαλλον είναι περιορισμένης σε αντιπαράθεση άτομο, με περιορισμένο λεξιλόγιο, και διαλεκτική ικανότητα.

Προτιμά από το να στιμωχνεται από το πλήθος των ιδεών που αδυνατεί να αντιληφθεί και να αντιμετωπίσει, την απλοχωρια της αριστεράς, όπου οι γνώμες είναι κονσέρβες.... Έτσι όταν στριμοκωλιαστει από κανένα ζορικο συνομιλητή προτιμά την μοναχικότητα ιδεών του αριστερού νεκροταφείου και προτείνει η δεξιά πτέρυγα να αναχωρήσει από τον αριστερό ουλαμό.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 26 Οκτ 2022, 13:05

Παιδιά εντάξει κάθομαι και διαβάζω αυτά που γράφετε και δεν ξέρω αν πρέπει να κλάψω ή να γελάσω.
Δε γίνεται σε σωστή βάση η συζήτηση.
Στον έναν φταίνε οι βολεμένοι εκπαιδευτικοί ο άλλος το γυρνάει σε ενδοφορουμιακή διαμάχη.
Όσοι δεν έχετε σχέση με την εκπαίδευση δεν έχετε πιάσει ούτε τον λήγοντα τι συμβαίνει στα σχολεία.
Καθίστε να χάβετε τα παραμύθια της Κεραμέως.

AYTO δεν είναι εκπαιδευτικός ρε μλκς
Εικόνα

rest my case
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 26 Οκτ 2022, 19:19

bizeli έγραψε:Παιδιά εντάξει κάθομαι και διαβάζω αυτά που γράφετε και δεν ξέρω αν πρέπει να κλάψω ή να γελάσω.
Στον έναν φταίνε οι βολεμένοι εκπαιδευτικοί ο άλλος το γυρνάει σε ενδοφορουμιακή διαμάχη.
Όσοι δεν έχετε σχέση με την εκπαίδευση δεν έχετε πιάσει ούτε τον λήγοντα τι συμβαίνει στα σχολεία.

AYTO δεν είναι εκπαιδευτικός ρε μλκς
ΚΡΥΦΟ ΚΕΙΜΕΝΟ: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
Εικόνα

rest my case

Eγώ πάντως δεν λέω πουθενά ότι φταίνε οι εκπαιδευτικοί. Φυσικά και δεν είναι ιππότες οι εκπαιδευτικοί, ένα επάγγελμα είναι όπως και άλλα. Παντού υπάρχουν δυσκολίες, κίνδυνοι, άγχος, κτλ. και φυσικά όλοι ξέρουν τι γίνεται στον τομέα τους καλύτερα.

Αυτό που λέω είναι ότι ο κόσμος δεν χρωστάει στον εκπαιδευτικό τίποτε παραπάνω απ ότι χρωστάει στους υπόλοιπους και ότι είναι το ίδιο αστείο να ζητάνε ιδιαίτερης μεταχείρισης, στο στυλ που ζητάνε οι στρατιωτικοί γιατί είναι ήρωες που φυλάνε την πατρίδα, οι ΔΕΗτζήδες γιατί χάρη σε αυτούς ανάβουν οι λάμπες, οι καφετεριατζήδες γιατί χάρη σε αυτούς ξεδίνει ο λαός, κτλ κτλ.

Ο καθένας προσπαθεί να ιεραγελαδοποιήσει τον τομέα του, για να βγεί πιο μπροστά απο τους άλλους να πάρει παραπάνω. ΟΚ, θεμιτό, αλλά μην βγάζετε σπυριά όταν γράφονται τα αυτονόητα.

Αυτή είναι η πραγματικότητά σας, όπως και οι άλλοι έχουν την δική τους, εξίσου, λιγότερο, ή περισσότερο δύσκολη. Μπορείτε να προσπαθήσετε να την βελτιώσετε. Αν κάποιος δεν αντέχει άλλο πια, δεν τον κρατάει κανείς στην θέση με το ζόρι. Αν πάλι δεν μπορεί να φύγει για βιοποριστικούς λόγους, πχ δεν μπορεί να βρεί ανάλογα έσοδα ή/και εργασιακή ασφάλεια σε άλλη δουλειά, ε, δεν είναι πρόβλημα των εκπαιδευτικών αυτό, πολλοί είναι παγιδευμένοι έτσι, ανεξαρτήτως τομέα.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 26 Οκτ 2022, 19:54

pluton έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Πριτς, εδώ θα είμαι να γράφω τα πράγματα ως έχουν :yesyes:

Μη το πάρεις κατάκαρδα και εμένα μου είπε να φύγω, γενικά ο Βαλλον είναι περιορισμένης σε αντιπαράθεση άτομο, με περιορισμένο λεξιλόγιο, και διαλεκτική ικανότητα.

Προτιμά από το να στιμωχνεται από το πλήθος των ιδεών που αδυνατεί να αντιληφθεί και να αντιμετωπίσει, την απλοχωρια της αριστεράς, όπου οι γνώμες είναι κονσέρβες.... Έτσι όταν στριμοκωλιαστει από κανένα ζορικο συνομιλητή προτιμά την μοναχικότητα ιδεών του αριστερού νεκροταφείου και προτείνει η δεξιά πτέρυγα να αναχωρήσει από τον αριστερό ουλαμό.

εάν εσύ θεωρείς τον εαυτό σου αξιόλογο συζητητή
εντάξει
σε αφήνω στην ησυχία σου,
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 26 Οκτ 2022, 19:57

Προέλλην έγραψε:
vallon έγραψε:
είσαι πολύ μαλακας

είναι τραγική η κατάντια σου

δεν νομίζω ότι μπορείς να γράψεις κάποια σοβαρή άποψη σχετικά με την εκπαίδευση, για να υπάρξει κάποια συζήτηση, απλά περιορίζεσαι στο συνηθισμένο τρολλάρισμα που εκτονώνει την δική σου συναισθηματική ανικανότητα.
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 26 Οκτ 2022, 20:00

bizeli έγραψε:Παιδιά εντάξει κάθομαι και διαβάζω αυτά που γράφετε και δεν ξέρω αν πρέπει να κλάψω ή να γελάσω.

με συγχωρείς μπιζέλι αλλά δεν μπορώ να μπω σε διαδικασία συζήτησης με τρολλάκια του ιντερνετ,
χρειάζομαι κάτι πιο σοβαρό ...
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 26 Οκτ 2022, 20:20

vallon έγραψε:

με συγχωρείς μπιζέλι αλλά δεν μπορώ να μπω σε διαδικασία συζήτησης με τρολλάκια του ιντερνετ,
χρειάζομαι κάτι πιο σοβαρό ...

Ωραία περιμένουμε τα σοβαρά από εσένα, αντί να τρεπεσαι σε φυγή ορίστε αντιμετώπισε τα τρολακια, μπορείς;

Βρε Βαλλον με τις ετικέτες και τους χαρακτηρισμούς δείχνεις την αδυναμία σου, η κοινωνία δεν στηρίζεται στην φαστ φουντ τροφή που σας σερβίρουν στην ΚΟΒα σου. Υπάρχουν και άλλα πιάτα που μπορεί να είναι υγειηνοτερη τροφή.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 26 Οκτ 2022, 21:29

Προέλλην έγραψε:Φυσικά και δεν είναι ιππότες οι εκπαιδευτικοί, ένα επάγγελμα είναι όπως και άλλα.

Πάλι εστίασες σε λάθος σημείο.
Δε με ενδιαφέρει τι έχει ο καθένας στο κεφάλι του για τους εκπαιδευτικούς. Αν τους θεωρεί ιππότες ή το οτιδήποτε.
Εγώ ένα ξέρω.
Ο δάσκαλος ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να μπαίνει defeated στην τάξη. Πρέπει να νιώθει ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ για να μπορεί να εμπνέει τους μαθητές του.
Αφήστε μας να κάνουμε τη δουλειά μας επιτέλους.

Και όχι αυτά που λέω δεν έχουν σχέση ούτε με αξιολόγηση, ούτε με αύξηση μισθού, ούτε με το πόσες ώρες δουλεύεις εσύ ούτε με το πόσες ώρες δουλεύω εγώ ούτε ... ούτε ... ούτε... ούτε.

ΥΓ: Και τελικά αποφασίστε. Ο δάσκαλος είναι ένα επάγγελμα όπως όλα τ' άλλα ή ένα επάγγελμα με ιδιαιτερότητες;
Αν είναι όπως όλα τα άλλα τότε χαμηλώστε τις απαιτήσεις σας.
Ό,τι απαιτήσεις και προσδοκίες έχετε από έναν κρεοπώλη τις ίδιες να έχετε και από έναν δάσκαλο.
Αφού είναι όπως όλα τα άλλα...
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”