Ασετυλίνη-μαγκαλάκι-μπομπότα

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Re: Ασετυλίνη-μαγκαλάκι-μπομπότα

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 04 Απρ 2022, 23:27

Αρίστος έγραψε:
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Δηλαδη Αριστο θα ψηφισεις λευκο/ακυρο/αποχη;
Ο αγωνας που κανεις για να πεσει ηκυβερνηση πιο κομμα λες να ευνοει;Το ΚΟΔΗΣΟ;

Δεν ξερω τι θα ψηφισω και με βαση τα οσα υπαρχουν δεν βλεπω κατι αξιοπιστο.

Ισως ψηφισω αυτους.

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CE ... E%B1%CF%82

.

Κομμα με αρχηγο που ειχε σταδιοδρομια σε ΑΝΕΛ και ΕΠΑΜ;
Σοφη επιλογη :laugh1:
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 05 Απρ 2022, 10:03

Αρίστος έγραψε:
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Δηλαδη Αριστο θα ψηφισεις λευκο/ακυρο/αποχη;
Ο αγωνας που κανεις για να πεσει ηκυβερνηση πιο κομμα λες να ευνοει;Το ΚΟΔΗΣΟ;

Δεν ξερω τι θα ψηφισω και με βαση τα οσα υπαρχουν δεν βλεπω κατι αξιοπιστο.

Ισως ψηφισω αυτους.

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CE ... E%B1%CF%82

.

οχι ρε ακομη και εγω τους ψηφισα μια φορα αλλα δεν θυμαμαι
σε τι ...τωρα κασι χωρις δευτερη σκεψη
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 05 Απρ 2022, 10:34

Αρίστος έγραψε:Προπαγανδα υπερ ποιου;

Μετα το 2019 δεν υποστηριζω κανενα κομμα. :laugh1:

Ισως κανω προπαγανδα υπερ ενος ΙΔΕΑΤΟΥ ΑΝΤΙπαγκοσμιοποιητικου κομματος που θα επρεπε να υπαρχει και δεν το αξιωθηκαμε.

Με το να ποσταρεις τα ιδια σε διαφορα μεσα προσπαθεις να διαφημισεις τον εαυτο σου. Δε θα μου εκανε επισης καμια εντυπωση αν εχεις συμφωνησει με το Πορδονιου, το Πορτοκαλι και κατι αλλα σκουπιδια που σπαμμαρεις, να σου δινουν καποιο μικρο ποσο για καθε ανακατευθυνση που δεχονται απο εδω, το αλλο φορουμ και αλλες σελιδες. Οταν καποιος σπαμμαρει τα ιδια και τα ιδια σε ολο το ιντερνετ παυει να ειναι χαβαλες ή χομπι και γινεται επαγγελμα.
1 .

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 05 Απρ 2022, 11:11

Aριστος και nemo προσκειμενοι στο Αγροτικό Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας
Τι εγινε ρε παιδια;
Δεν υπαρχουν Ζαιοι πλεον;
Θα αναμετριομαστε στα φορουμ με τσομπανηδες;

Κατανταει βαρετο
Το δευτερο κομμα στην Ελλαδα δεν εχει υποστηρικτες στο elefthero
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
Γιάννης
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Γιάννης » 05 Απρ 2022, 18:15

Αρίστος έγραψε:Εν τω μεταξυ το νημα ΔΕΝ το ανεβασα για να κραξω τη ΝΔ, αυτη ετσι κι αλλιως θα πεσει.

Το ανοιξα για να συζητησουμε τροπους επιβιωσης στα δυσκολα που ερχονται.

.

Εσύ έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται να επιβιώσεις. Όταν σφίξουν τα ζόρια για τα καλά, θα σε φάμε ζωντανό.
1 .
Σκέφτηκε λοιπόν ο υπολοχαγός Ρζιέφσκι: "Τι να κάμω τώρα εγώ για να περάσει η ώρα; Μήπως να χέσω μέσα στο πιάνο; Μπά, άσε. Δε θα το καταλάβουνε. Επαρχία..."

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 07 Απρ 2022, 10:52

Λαχουρένιος έγραψε:
Αρίστος έγραψε:Προπαγανδα υπερ ποιου;

Μετα το 2019 δεν υποστηριζω κανενα κομμα. :laugh1:

Ισως κανω προπαγανδα υπερ ενος ΙΔΕΑΤΟΥ ΑΝΤΙπαγκοσμιοποιητικου κομματος που θα επρεπε να υπαρχει και δεν το αξιωθηκαμε.

Με το να ποσταρεις τα ιδια σε διαφορα μεσα προσπαθεις να διαφημισεις τον εαυτο σου. Δε θα μου εκανε επισης καμια εντυπωση αν εχεις συμφωνησει με το Πορδονιου, το Πορτοκαλι και κατι αλλα σκουπιδια που σπαμμαρεις, να σου δινουν καποιο μικρο ποσο για καθε ανακατευθυνση που δεχονται απο εδω, το αλλο φορουμ και αλλες σελιδες. Οταν καποιος σπαμμαρει τα ιδια και τα ιδια σε ολο το ιντερνετ παυει να ειναι χαβαλες ή χομπι και γινεται επαγγελμα.

Δεν χρειαζομαι καποια διαφημιση εφοσον δεν κατεβαινω στην πολιτικη, οσο για το pronews ουτε με ξερουν, ουτε τους ξερω. Ενα και μονο αρθρο μου τους εχω στειλει τη στιγμη που στο new economy και το slpress εχω στειλει δεκαδες.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 07 Απρ 2022, 10:57

Αρίστος έγραψε:Δεν χρειαζομαι καποια διαφημιση εφοσον δεν κατεβαινω στην πολιτικη, οσο για το pronews ουτε με ξερουν, ουτε τους ξερω. Ενα και μονο αρθρο μου τους εχω στειλει τη στιγμη που στο new economy και το slpress εχω στειλει δεκαδες.

Δεν κατεβαινεις στην πολιτικη αλλα θες να γινεις γνωστος ως ''δημοσιογραφος''. Για το κατα ποσο διαφημιζεις το Πορδονιου δεν μπορω να το αποδειξω αλλα η εικασια που εκανα δεν ειναι και τοσο εξωπραγματικη. Οταν ποσταρεις τα ιδια λινκ σε τουλαχιστον 3 ιστοτοπους (δυο φορουμ, ΦΒ) ειναι σπαμμαρισμα και οχι ποσταρισμα.
1 .

Άβαταρ μέλους
Φασολαδα
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Φασολαδα » 07 Απρ 2022, 11:01

Λαχουρένιος έγραψε:
Αρίστος έγραψε:Δεν χρειαζομαι καποια διαφημιση εφοσον δεν κατεβαινω στην πολιτικη, οσο για το pronews ουτε με ξερουν, ουτε τους ξερω. Ενα και μονο αρθρο μου τους εχω στειλει τη στιγμη που στο new economy και το slpress εχω στειλει δεκαδες.

Δεν κατεβαινεις στην πολιτικη αλλα θες να γινεις γνωστος ως ''δημοσιογραφος''. Για το κατα ποσο διαφημιζεις το Πορδονιου δεν μπορω να το αποδειξω αλλα η εικασια που εκανα δεν ειναι και τοσο εξωπραγματικη. Οταν ποσταρεις τα ιδια λινκ σε τουλαχιστον 3 ιστοτοπους (δυο φορουμ, ΦΒ) ειναι σπαμμαρισμα και οχι ποσταρισμα.

0.60€ * 3 = 1.80€ το ποσταρισμα. 3-4 ποσταρισματα την ημερα πάμε στο ταληρακι. Κοντά στα 150€ τον μήνα. Γεμίζει 100αρα αμόλυβδη.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 11 Απρ 2022, 16:24

Λαχουρένιος έγραψε:

Μπα ως συγγραφεας θελω να γινω γνωστος, εχω να στειλω αρθρο γυρω στους 6 μηνες.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”