Η επιτομή της θετικής ενέργειας και σκέψεως.

.gif)

.gif)

vallon έγραψε:μπιζέλι σε βουνό υπηρετείς;
έλα ρε..
πρωτόγονη φάση δηλ;
ένα καφενείο σε όλη την κωμόπολη;
προσπαθώ να σε φανταστώ πάνω στο βουνό με το χωριό παρέα
ψυχοθεραπεία
καλά ας μην λέω πολλά, δεν ξέρω αν θα μου καθόταν τέτοιο σκηνικό πως θα τα έβγαζα πέρα..
πιο ωραία φάση θα ήταν μάλλον νησί, για μένα, βάρκα, ψαρέματα κλπ
τι μάθημα έχουμε σήμερα παιδιά ; πρώτη ώρα ψαροντούφεκο, δεύτερη ώρα τσαπαρί.
μετά πάμε για τσίπουρα στην παραλία

vallon έγραψε:να σου πω την αλήθεια, δεν έχω κάνει αλλού θητεία εκτός από το ίδρυμα που είμαι, τεχνική εκπαίδευση βλέπεις..
εδώ ψάχνουμε συνάδελφο της ειδικότητας να έρθει να καλύψει ώρες και δεν βρίσκουμε,
όμως αυτή η παγίωση μετά απο είκοσι χρόνια έχει κουράσει, θα μου πεις μη γκρινιάζεις καλά είσαι
ντάξει,
θα ήθελα όμως να ζήσω λίγο αυτό το σκηνικό , του να πηγαίνεις ξένος σε ξένο μέρος και να σε καλοδέχονται
σίγουρα πίσω απ αυτό, έρχεται το να προσαρμοστείς στην καθημερινότητα κλπ κλπ
όπως και να το κάνεις είναι να σου πηγαίνει η φάση
απο μια άποψη λοιπόν , τη ζηλεύω αυτή την κατάσταση

vallon έγραψε:εντάξει,
εσύ όμως είσαι ντα σόλο, αυτό είναι άλλη φάση πιο σκληρή αν θέλεις, ειδικά και για γυναίκα, που έχεις να αντιμετωπίσεις την καθημερινότητα
απ την άλλη , είναι και τι εμπειρίες έχεις και πόσα έχεις ζήσει, αν έχεις κορεστεί απο την πόλη σου κάνει ένα κλικ η ιδέα του να είσαι αραχτός τούφα μέσα στο χειμώνα στο υπερπέραν και να ξέρεις ότι μιλάς με το θεό,
κάπως έτσι την βρίσκω όταν κάνω κάτι αποδράσεις καθημερινές, ειδικά το χειμώνα, στο σπίτι, στον Ωρωπό, θα μου πεις τι μας λες; 40 χλμ από την βρωμοαθήνα και μας το λες απόδραση;
ντάξει , απλά εκεί είμαι μέσα στη φύση , ερημικά σε σημείο που λέω στους γείτονες να βάλουμε διόδια για να μην περνάει κανένας απ έξω
για παράδειγμα,
θέλω τώρα να πάω Ωρωπό είναι και μεγάλη βδομάδα, για να φτιάξω τη βάρκα, να την περάσω με αντιοσμωτική προστασία . μουράβια, σέρβις στη μηχανή και μετά κήπος, χορτοκοπτικό φρέζα κλαδέματα κλπ..
έτσι περνάει η ώρα στον ...αγρό, δίπλα στη φύση