Μου πρότειναν συνοικέσιο, να δεχτώ;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Αγις
Rookie poster
Rookie poster

Re: Μου πρότειναν συνοικέσιο, να δεχτώ;

Δημοσίευσηαπό Αγις » 12 Φεβ 2019, 13:57

Λαχουρένιος έγραψε:Γαμος εχει νοημα μονο αν θες να κανεις παιδια αλλιως την κρατας γκομενα την αλλη

Γκομενες - οταν αρκεστεις σε μια και σε ''σχεση΄΄ είναι η αρχή του τελους
0 .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 12 Φεβ 2019, 14:01

Αγις έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Γαμος εχει νοημα μονο αν θες να κανεις παιδια αλλιως την κρατας γκομενα την αλλη

Γκομενες - οταν αρκεστεις σε μια και σε ''σχεση΄΄ είναι η αρχή του τελους

:D
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 12 Φεβ 2019, 14:15

Ραν ταν πλαν έγραψε:Κάθετα όχι.
Σαφώς πρόκειται για κουτούπωμα και αντιστρόφως ανάλογο ηλικιακό συμπεριφορικό χοντροκωλισμό τον οποίο εκδηλώνουν τα αποκατεστημένα επαγγελματικά αρπακτικά θήλεα, που έχουν γράψει και τα ανάλογα χιλιόμετρα στο κοντέρ, μετά τα σαρανταπέντε.
Εννοώ ότι πριν το ορόσημο των 45 πουλάνε τις κωλάθρες τους εκμεταλλευόμενα την ανδρική απειρία, μετά αναγκαστικά και λόγω κοινωνικών στερεοτύπων, αγοράζουν την εμπειρία υποχρεώνοντας το ανδρικό υποσυνείδητο να λειτουργεί με μικροαστικές αντιλήψεις περί μοναξιάς και συντροφικότητας που είναι δήθεν απαραίτητα στοιχεία για μια ισορροπημένη ζωή, εννοώντας τις δικές τους εκάστοτε πολύμορφες ηλικιακές ανάγκες.
Με δυο λόγια άντρας με εμπειρία δύο γάμων, παράνομων και νόμιμων σχέσεων, δεν νοείται ότι θα επιτρέψει σε σιτεμένη χοντροκώλα να του επιβάλλει τους όρους της, καθήμενη με τη χοντροκωλάρα της στη μάπα του μέχρι ασφυξίας, είτε μέσω των χρημάτων της είτε με την αμφίβολη επιδεξιότητα της στις πίπες. :fico:

Εκλεισε.

Αγις και Ραν ταν πλαν με επανεφεραν στην αντρικια αξιοπρεπεια. :laugh1:

Μαλακες το κριμα στο λαιμο σας γιατι αλλος θα χαρει και τα λεφτα και τη σπιταρωνα και θα γελαει μαζι μου. :D

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Αγις
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Αγις » 12 Φεβ 2019, 14:30

Αρίστος έγραψε:
Σαφώς πρόκειται για κουτούπωμα και αντιστρόφως ανάλογο ηλικιακό συμπεριφορικό χοντροκωλισμό τον οποίο εκδηλώνουν τα αποκατεστημένα επαγγελματικά αρπακτικά θήλεα, που έχουν γράψει και τα ανάλογα χιλιόμετρα στο κοντέρ, μετά τα σαρανταπέντε.
Εννοώ ότι πριν το ορόσημο των 45 πουλάνε τις κωλάθρες τους εκμεταλλευόμενα την ανδρική απειρία, μετά αναγκαστικά και λόγω κοινωνικών στερεοτύπων, αγοράζουν την εμπειρία υποχρεώνοντας το ανδρικό υποσυνείδητο να λειτουργεί με μικροαστικές αντιλήψεις περί μοναξιάς και συντροφικότητας που είναι δήθεν απαραίτητα στοιχεία για μια ισορροπημένη ζωή, εννοώντας τις δικές τους εκάστοτε πολύμορφες ηλικιακές ανάγκες.
Με δυο λόγια άντρας με εμπειρία δύο γάμων, παράνομων και νόμιμων σχέσεων, δεν νοείται ότι θα επιτρέψει σε σιτεμένη χοντροκώλα να του επιβάλλει τους όρους της, καθήμενη με τη χοντροκωλάρα της στη μάπα του μέχρι ασφυξίας, είτε μέσω των χρημάτων της είτε με την αμφίβολη επιδεξιότητα της στις πίπες. :fico:

Εκλεισε.

Μαλακες το κριμα στο λαιμο σας γιατι αλλος θα χαρει και τα λεφτα και τη σπιταρωνα και θα γελαει μαζι μου. :D

.

Ασε αλλον να γινει Κανις Γκριφόν - προτεινε στην Κυρια να ερχεται Αθηνα να την κικλοφορεις στα καλυτερα ( που θα πληρωνει αυτη ) να ξεσκαει απο τον εγγαμο βιο.
0 .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 12 Φεβ 2019, 17:45

Αρίστος έγραψε:

Εκλεισε.

.

Αυτό δε σημαίνει ότι δε θα βγεις ραντεβού με το αρπακτικό, ώστε να μας μεταφέρεις μετά όλο το σκηνικό και τα απαραίτητα στοιχεία τα οποία θα μας βοηθήσουν στην περαιτέρω επεξεργασία και τον εμπλουτισμό της θεωρίας μας του συμπεριφορικού χοντροκωλισμού. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό κουλούρι Θεσσαλονίκης » 12 Φεβ 2019, 18:09

ναι πάτε στο ραντεβού και να ξανα βγείτε οι 2 σας γιατί στο τετ α τε καταλαβαίνεις αν κολλάς με κάποιον εστω και λίγο.
παρα ταυτα να έρθετε Θεσσαλονίκη,θα βγαίνουμε και για καφέδες!
♥♥♥
0 .
Μια ακατανίκητη,παθιασμένη,ασυγκράτητη,ακαταγώνιστη, ενθουσιώδης,παράφορη,ζωηρή ορμή μεταξύ των φύλων,που σχετίζεται με την επιθυμία να γίνουν ένα
♪♫•*¨*•.¸¸♫♪ :heartbeat: ♪♫•*¨*•.¸¸♫♪ :heartbeat: ♪♫•*¨*•.¸¸♫♪ :heartbeat: ♪♫•*¨*•.¸¸♫♪

Είναι πολύ ευκολότερο να χαμογελάς...από το να είσαι ευτυχισμένος....

Άβαταρ μέλους
ILIAS GR
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό ILIAS GR » 12 Φεβ 2019, 19:25

κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε:ναι πάτε στο ραντεβού και να ξανα βγείτε οι 2 σας γιατί στο τετ α τε καταλαβαίνεις αν κολλάς με κάποιον εστω και λίγο.
♥♥♥

Και για μπουγάτσα!... :D
1 .
Κανένα παιχνίδι δε θεωρείται χαμένο όσο αυτό εξακολουθεί να παίζεται !...

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 12 Φεβ 2019, 19:53

To τραπεζωμα την Κυριακη θα γινει γιατι ειναι κανονισμενος αρκετος κοσμος απο την αδελφη μου και τη φιλη της. Απο εκει και περα αν θα προκυψει ραντεβου δεν νομιζω να μου δημιουργει υποχρεωσεις εφοσον παω αποφασισμενος για οχι. Εγω θα της μεταφερω μια διαφορετικη φιλοσοφια απο τη δικη της και ας καμει οτι νομιζει.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 12 Φεβ 2019, 19:55

ILIAS GR έγραψε:
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε:ναι πάτε στο ραντεβού και να ξανα βγείτε οι 2 σας γιατί στο τετ α τε καταλαβαίνεις αν κολλάς με κάποιον εστω και λίγο.
♥♥♥

Και για μπουγάτσα!... :D

Ρε να στε καλα. :laugh1:

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 12 Φεβ 2019, 20:44

Η ομοφωνια του αντρικου φυλου στο συγκεκριμενο νημα ειναι εντυπωσιακη με δεδομενο οτι σε ολα τα αλλα θεματα υπαρχουν 10 γνωμες για 5 χρηστες :D
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”