Λαχουρένιος έγραψε:Το ποστ του Μπαρμπαριστου ειναι ακριβως στο ιδιο πνευμα του Περσεα. Παιρνει μια αληθινη ειδηση και μεσω του ψεκασμενου σχολιασμου δινει μια τελειως διαφορετικη εικονα που ταιριαζει με τις συνωμοσιολογιες που πιστευει.
Ειναι διαφορετικο πραγμα η χρονικη απο την αιτιολογικη σχεση. Δυο γεγονοτα που διαδεχονται το ενα το αλλο δεν σημαινει πως συνδεονται μεταξυ τους. Πχ το μεσημερι εφαγα μακαρονια και το βραδυ τρακαρα με το αυτοκινητο.
Θα μπορουσε να πει καποιος οτι για τους θανατους των παιδιων φταιει που ειχαν βαφτιστει μικρα ή οτι τους αρεσει ο Ολυμπιακος και αυτη η αποψη θα ειχε ακριβως την ιδια ''βαρυτητα'' με το οτι φταινε τα εμβολια για τους θανατους.
Αιτιολογικη σχεση θα ηταν να εβγαινε πορισμα απο καποια νεκροψια οτι οντως μπορει να ευθυνεται το Χ εμβολιο για τον συγκεκριμενο θανατο. Κατι τετοιο δεν συμβαινει με τις περιπτωσεις που ανεβαζουν οι ψεκ.
Αυτό το πνεύμα του μπαρμπαρίστου και του Περσέα το έχει επιτρέψει πρώτα απ'όλα να συμβαίνει η ίδια η κυβέρνηση. Και δε σου μιλάω μόνο για πυροβολημένες ψεκιές που κυκλοφορούν παντού αλλά ακόμα και για τέτοια περιστατικά θανάτων που πιθανώς να ευθύνεται το εμβόλιο (εφόσον όντως πρόκειται περί εμβολιασμένου).
Όταν το ιατρικό πόρισμα βγαίνει μετά από 8-9 μήνες ξέρω γω φέξε μου και γλίστρησα. Βγαίνουν άλλα θέματα στην επικαιρότητα, το θέμα ξεχνιέται και κανείς δεν μαθαίνει τίποτα.
Δε σου λέω ότι γίνεται σκόπιμα αυτό. Μπορεί να είναι χρονοβόρες οι διαδικασίες αλλά θέλω να σου πω.
Εφόσον, ως κυβέρνηση βλέπεις ότι υπάρχει έντονα αυτή η πεποίθηση για τα εμβόλια, βγες και διάψευσέ το. Μην αφήνεις σύννεφα.