Ξαφνικές καρδιοπάθειες (ξαφνικίτιδες).

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Re: Ξαφνικές καρδιοπάθειες (ξαφνικίτιδες).

Δημοσίευσηαπό bizeli » 01 Ιουν 2022, 19:13

Perseus1966 έγραψε:Στα δημοσιευματα

Μπορείς να φέρεις ένα;
Γιατί κι εγώ διάβασα την είδηση αλλά δεν ανέφερε κάτι τέτοιο.
Μπορεί και να ήταν δεν ξέρω.
Ποιο δημοσίευμα διάβασες εσύ;

έντιτ: Άκυρο, το διάβασα κι εγώ. Απλά σε όσα δημοσιεύματα έτυχε να διαβάσω εγώ δεν ανέφερε αυτό το πράγμα. Αλλά τελικά υπάρχουν και αυτά τα δημοσιεύματα που λες εσύ.
Το βάζω
https://www.protothema.gr/greece/articl ... -upno-tis/
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 01 Ιουν 2022, 19:19

Perseus1966 έγραψε:
bizeli έγραψε:
Πού αναφέρεται τέτοιο πράγμα;

https://www.protothema.gr/greece/articl ... -upno-tis/

Ναι με πρόλαβες. Το είδα κι εγώ εκ των υστέρων και το έβαλα.

Οκ μένει να δούμε τι έχει γίνει.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 02 Ιουν 2022, 06:18

Το δημοσιευμα δεν συσχετιζει τον εμβολιασμο του παιδιου με τον θανατο του. Ο Περσεας βγαζει ειδησεις απο το μυαλο του για να διασπειρει τον τρομο. Κανονικα θα επρεπε να σβηστει το σχολιο του γιατι θετει σε κινδυνο την δημοσια υγεια.
0 .

Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 02 Ιουν 2022, 10:08

Λαχουρένιος έγραψε:Το δημοσιευμα δεν συσχετιζει τον εμβολιασμο του παιδιου με τον θανατο του. Ο Περσεας βγαζει ειδησεις απο το μυαλο του για να διασπειρει τον τρομο. Κανονικα θα επρεπε να σβηστει το σχολιο του γιατι θετει σε κινδυνο την δημοσια υγεια.

Εγω μπορεί να λεω οτι θελω,αλλα αυτο το διευκρινησε ο πατερας .
Προβλημα σας ειναι ,φαινεται δεν κοιταται καθολου τα κηδειοχαρτα να δειτε τι χαμος γινεται.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 02 Ιουν 2022, 19:23

Λαχουρένιος έγραψε:Το δημοσιευμα δεν συσχετιζει τον εμβολιασμο του παιδιου με τον θανατο του. Ο Περσεας βγαζει ειδησεις απο το μυαλο του για να διασπειρει τον τρομο. Κανονικα θα επρεπε να σβηστει το σχολιο του γιατι θετει σε κινδυνο την δημοσια υγεια.

Εδώ μεταφέρθηκε μόνο η είδηση ως είδηση όπου σύμφωνα με το δημοσίευμα ο πατέρας φέρεται να λέει ότι το παιδί του ήταν εμβολιασμένο.
Τώρα το τι συσχετισμούς θα κάνει ο καθένας στο κεφάλι του, είναι δικό του θέμα.
Η είδηση αυτή κυκλοφορεί παντού.
Εγώ δε ζήτησα να φέρει δημοσίευμα που να συσχετίζει τον θάνατο με το εμβόλιο αλλά κάτι που να λέει ότι το παιδί ήταν εμβολιασμένο και μόνο αυτό.

Τώρα για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας είναι φανερό ότι το νήμα αυτό με τις "ξαφνικίτιδες" υπονοεί ότι όλοι αυτοί οι θάνατοι σχετίζονται με τα εμβόλια.
Αλλά οι ξαφνικίτιδες είναι μια τρεντιά πλέον που κυκλοφορεί παντού.
Φυσικά κάποια ιατρική απόδειξη δεν υπάρχει εξ' όσων γνωρίζω εγώ απλά εδώ μεταφέρονται οι ειδήσεις και μόνο αυτές.
Το ότι πέθανε ένα 12χρονο κορίτσι που έτυχε να είναι και εμβολιασμένο (σύμφωνα με τον πατέρα του όπως αναφέρεται) δεν είναι κάποια ψευδής είδηση.

Και αυτό το νήμα διαφέρει παρασάγγας με εκείνο το νήμα που είχε ανοίξει ο περσέας "πέθανε εμβολιασμένος..." και από κάτω πόσταρε ό,τι θανάτους έβρισκε χωρίς πηγές χωρίς τίποτα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 02 Ιουν 2022, 20:26

0 .
Wir sind alle Dorfkinder, scheiß auf eure Stadt
Wenn du uns nicht grüßt, dann kriegst du Dorfverbot

Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 02 Ιουν 2022, 22:04

bizeli έγραψε:

Εδώ μεταφέρθηκε μόνο η είδηση ως είδηση όπου σύμφωνα με το δημοσίευμα ο πατέρας φέρεται να λέει ότι το παιδί του ήταν εμβολιασμένο.
Εγώ δε ζήτησα να φέρει δημοσίευμα που να συσχετίζει τον θάνατο με το εμβόλιο αλλά κάτι που να λέει ότι το παιδί ήταν εμβολιασμένο και μόνο αυτό.

Τώρα για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας είναι φανερό ότι το νήμα αυτό με τις "ξαφνικίτιδες" υπονοεί ότι όλοι αυτοί οι θάνατοι σχετίζονται με τα εμβόλια.
Φυσικά κάποια ιατρική απόδειξη δεν υπάρχει εξ' όσων γνωρίζω εγώ απλά εδώ μεταφέρονται οι ειδήσεις και μόνο αυτές.
Το ότι πέθανε ένα 12χρονο κορίτσι που έτυχε να είναι και εμβολιασμένο (σύμφωνα με τον πατέρα του όπως αναφέρεται) δεν είναι κάποια ψευδής είδηση.

Και αυτό το νήμα διαφέρει παρασάγγας με εκείνο το νήμα που είχε ανοίξει ο περσέας "πέθανε εμβολιασμένος..." και από κάτω πόσταρε ό,τι θανάτους έβρισκε χωρίς πηγές χωρίς τίποτα.

νυχτα τα βαζουμε νυχτα τα βγαζουμε τι εχουν τα ερμα και ψοφανε.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 03 Ιουν 2022, 05:51

5 υγιεστατα παιδια χαθηκαν απο ξαφνικιτιδα τον τελευταιο καιρο και οι γονεις αναρωτιουνται το λογο, οχι ομως η πολιτεια.

Θάνατοι παιδιών: Τρομάζουν οι αριθμοί της ΕΛΣΤΑΤ – Γονείς χωρίς απαντήσεις

Οι γονείς τους παραμένουν συντετριμμένοι. Από τη μια στιγμή στην άλλη έχασαν τα παιδιά τους πρόωρα, ανεξήγητα και αναπάντεχα. Ο θάνατος της 12χρονης Δήμητρας στη Θεσσαλονίκη, το ξαφνικό τέλος του 16χρονου Λευτέρη στη Ρόδο, μαζί με τον χαμό της 3χρονης Κατερίνας ανήμερα της Πρωτομαγιάς, στο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης βασανίζουν τόσο τους γιατρούς, όσο κ τους στενούς συγγενείς των θυμάτων που ζητούν και περιμένουν απαντήσεις.

Το τελευταίο διάστημα, έχουν πεθάνει ανεξήγητα πέντε παιδιά σε ολόκληρη τη χώρα.

Ένα μήνα μετά τον θάνατο της μικρής Κατερίνας, χάθηκε η 12χρονη Δήμητρα. Ένα παιδί που δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και που το τελευταίο διάστημα έδειχνε καλά.

Η μαθήτρια της 6ης Δημοτικού πέθανε στον ύπνο της. Οι προσπάθειες ανάνηψης στο διαμέρισμα δεν απέδωσαν κι οι γιατροί στο νοσοκομείο, διαπίστωσαν τον θάνατό της.

https://www.in.gr/2022/06/02/greece/tha ... pantiseis/

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 03 Ιουν 2022, 20:23

Perseus1966 έγραψε:

Εγω μπορεί να λεω οτι θελω,αλλα αυτο το διευκρινησε ο πατερας .
Προβλημα σας ειναι ,φαινεται δεν κοιταται καθολου τα κηδειοχαρτα να δειτε τι χαμος γινεται.

Ο πατερας ειπε οτι το παιδι ειναι εμβολιασμενο αλλα δεν απεδωσε τον θανατο του παιδιου εκει. Ειστε τοσο απελπισμενοι να επιβεβαιωσετε τις φοβιες και τις ψεκασμενιες που εχετε στο κλουβιο κεφαλι σας που επινοειτε ειδησεις.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 03 Ιουν 2022, 20:24

bizeli έγραψε:Εδώ μεταφέρθηκε μόνο η είδηση ως είδηση όπου σύμφωνα με το δημοσίευμα ο πατέρας φέρεται να λέει ότι το παιδί του ήταν εμβολιασμένο.

Η ειδηση ως ειδηση μια χαρα ηταν, ο σχολιασμος του Περσεα ηταν καταπτυστος και επικινδυνος για την δημοσια υγεια.
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”