Να συμβαλλω κι εγω μιας και ως θηλυ με καιει διχως να τσουρουφλιζει (ε κανα 2-3 κιλα δεν θα με χαλαγαν ουδολως).
Νομιζω το νερο γυρω στα 2-2.5 λιτρα βοηθαει πολυ και παραλληλα το πρασινο τσαι. Επειδη το νερο ηταν μεγαλο θεμα για μενα να σερνω ενα 1.5λιτρο σαν τον κρατουμενο την μαυρη μπαλα ενα πραγμα, εχω μονιμα ενα 750ml διπλα μου και καταφερνω 3 τη μερα πανω κατω. Τωρα για το τσαι ειναι καλη συντροφια το βραδυ στο pc ή με κανα βιβλιο παραμασχαλα (ειμαι και βιβλιοσκουληκο ναι).
Bottom line, απο περσι 10 κιλα εχασα κυριως με το νερο πιστευω μιας και διατροφικα δεν εκανα υπερβολες και εβγαινα κι εξω να περπαταω σχεδον καθημερινα για δουλειες, βολτα κλπ
Re: Cafeteria
-
Στύγα
- Rookie poster

Re: Τοπικό αδυνάτισμα
0 .
"Alone. Yes, that's the key word, the most awful word in the English tongue. Murder doesn't hold a candle to it and hell is only a poor synonym.”
-
Διάδοχος
- Danchō

Για τα ψωμάκια έχω ακούσει ότι βοηθάει πολύ το σπάνκινγκ.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
-
Στύγα
- Rookie poster

χοχοχο! Σου κανει τα ψωμακια εφταζυμα!
0 .
"Alone. Yes, that's the key word, the most awful word in the English tongue. Murder doesn't hold a candle to it and hell is only a poor synonym.”
-
Διάδοχος
- Danchō

Re: Cafeteria
libre έγραψε:Πρέπει να ρίξω τη μπάκα επειγόντως, δεν πάει άλλο.
Η μπάκα είναι το τελευταίο μέρος απ όπου θα χάσεις λίπος. Δεν υπάρχει μαγική λύση, πρέπει να καταπολεμήσεις τα αίτια και όχι τα συμπτώματα, δλδ πρέπει να βελτιώσεις την διατροφή σου.
Εγώ για καμιά διετία είχα αναπτύξει τοπική μπάκα, ήταν περίοδος που έτρωγα ότι να ναι. Για να διώξω την μπάκα χρειάστηκε πολύς καιρός, η τακτική που ακολούθησα ήταν να αντικαταστήσω το βραδινό φαγητό με μια σαλάτα, μεγάλη ποσότητα για να γεμίζει το στομάχι να μην νιώθω πείνα, μόνο με ξύδι, χωρίς λάδι, ελιές, φέτες κλπ. Ουσιαστικά τα βράδια δεν έτρωγα, βοσκούσα. Μετά απο περίπου ένα χρόνο δεν υπήρχε ίχνος λίπους.
Το βραδινό το επανέφερα, τώρα απλά αποφεύγω τα πολλά λίπη, πατατάκια, αναψυκτικά κλπ μαλακίες.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»
-
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Βαλκάνιος Κούρος