τώρα που το σκέφτομαι υπάρχει και μια άλλη εκδοχή
υπάρχουν και κάτι φουκαριάρες που εμφανισιακά τους βάζεις το πολύ 2 με άριστα το 10,
ξέρετε τίποτα 1,60 και 150 κιλά..
ή καμιά εξηντάπεντάρα ξεσαλωμένη που θέλει τεκνά
ε ντάξει
εκεί τις καταλαβαίνω , βγάζουν κάτι παραπάνω από την τσέπη να "λαδώσουν το μύλο να γυρίζει"
ρε ταλαίπωρε
μπας και ήταν καμιά τέτοια φουκαριάρα;
βρε ατιμούλικο, ζιγκολίκι πούλησες;
κοινωνικό λειτούργημα έκανες;
Βγήκα ραντεβού
-
- Supreme poster
Re: Βγήκα ραντεβού
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
- Ultimate Stalker
Пэпи έγραψε:Σιγα ρε στυγιο μην παθουμε κ κοκομπλοκο επειδη εσενα σου εκανε η στυγαινα προταση γαμου.
Ασε που γενικα τις προτασεις γαμου τις θεωρω για γελια. Ειμαι της αποψης πως αν 2 ανθρωποι ταιριαζουν μαζι δεν χρειαζονται πανηγυρια για να συνεχισουν.
Το καταλαβαινεις οτι ειναι αντιφατικο να κραζεις τον γαμο ως πανηγυρι αλλα να κολλας σε μαλακιες τυπου ποιος θα κερασει την πρωτη φορα ετσι?

Αν μη τι αλλο τουλαχιστον ο γαμος ειναι κατι πολυ πιο ουσιαστικο (συγκριτικα παντα, γιατι και αυτο μαλακια εχει καταντησει)
Αρχέλαος έγραψε:
Υπάρχουν δυο περιπτωσεις.
Πληρωμη για να στείλουν το μηνυμα της άρνησης.
Πληρωμη καποια στιγμη με ωραίο τροπο για να δειξουν οτι δεν θελουν να πληρωνει παντα ο άνδρας.
Συμφωνω, αν η αλλη κερασει ή πολυ ευχαριστημενη εμεινε μαζι σου ή δε θελει να σε ξαναδει στα ματια της

1 .
-
- Crazy poster
-
- Rookie poster
L'ami du peuple έγραψε:Βγήκα ραντεβού με μία, της λέω μισά μισά, και μου είπε, άσε πληρώνω εγώ.
Αυτή πρέπει να ήταν ραντικαλ φεμινιστρια
τη γάμησες;
0 .
-
- Moderator
Παιδιά δε θέλω να σας στεναχωρήσω αλλά η κοπέλα είναι κατηγορίας NBA - ALL STAR.
Τι έχασες μέσα από τα χέρια σου βρε L' ami;
Τι έχασες μέσα από τα χέρια σου βρε L' ami;
0 .
-
- Extreme poster
L'ami du peuple έγραψε:Βγήκα ραντεβού με μία, της λέω μισά μισά, και μου είπε, άσε πληρώνω εγώ.
στη θέση της θα έκανα κι εγώ το ίδιο πράγμα.
θα τα έπαιρνα στο κρανίο-κι ας μην το έδειχνα γιατί είμαι συγκρατημένη συνήθως-και θα πλήρωνα εγώ γιατί με το ''μισά μισά'' θα εννοούσε ότι θα το θεωρούσα ως δεδομένο ότι θα έπρεπε να πλήρωνε αυτός,οπότε ως προσβεβλημένη που σκέφτηκε ότι είμαι τζαμπατζού κι ότι μ'αρέσει να πληρώνει ο άλλος ,στάνταρ θα πλήρωνα και τα δικά του απλά για να τον ξεφτιλίσω.
σε περίπτωση που δεν πετούσε μία τέτοια παπαριά πάλι θα πλήρωνα εγώ αλλά με τελείως διαφορετικά κίνητρα.

κατα τ'άλλα συμφωνώ με Στύξ(σε όλα).
0 .
Μια ακατανίκητη,παθιασμένη,ασυγκράτητη,ακαταγώνιστη, ενθουσιώδης,παράφορη,ζωηρή ορμή μεταξύ των φύλων,που σχετίζεται με την επιθυμία να γίνουν ένα
♪♫•*¨*•.¸¸♫♪
♪♫•*¨*•.¸¸♫♪
♪♫•*¨*•.¸¸♫♪
♪♫•*¨*•.¸¸♫♪
Είναι πολύ ευκολότερο να χαμογελάς...από το να είσαι ευτυχισμένος....
♪♫•*¨*•.¸¸♫♪

Είναι πολύ ευκολότερο να χαμογελάς...από το να είσαι ευτυχισμένος....
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε:L'ami du peuple έγραψε:Βγήκα ραντεβού με μία, της λέω μισά μισά, και μου είπε, άσε πληρώνω εγώ.
στη θέση της θα έκανα κι εγώ το ίδιο πράγμα.
θα τα έπαιρνα στο κρανίο-κι ας μην το έδειχνα γιατί είμαι συγκρατημένη συνήθως-και θα πλήρωνα εγώ γιατί με το ''μισά μισά'' θα εννοούσε ότι θα το θεωρούσα ως δεδομένο ότι θα έπρεπε να πλήρωνε αυτός,οπότε ως προσβεβλημένη που σκέφτηκε ότι είμαι τζαμπατζού κι ότι μ'αρέσει να πληρώνει ο άλλος ,στάνταρ θα πλήρωνα και τα δικά του απλά για να τον ξεφτιλίσω.
σε περίπτωση που δεν πετούσε μία τέτοια παπαριά πάλι θα πλήρωνα εγώ αλλά με τελείως διαφορετικά κίνητρα.![]()
Ευχαριστώ εεχμ η Στύγαινα ήταν κάποτε και μαθήτρια μου στο φροντιστήριο,μετά από 10 χρόνια ξαναβρεθήκαμε

1 .
-
- Ultimate Stalker
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε:στη θέση της θα έκανα κι εγώ το ίδιο πράγμα.
σε περίπτωση που δεν πετούσε μία τέτοια παπαριά πάλι θα πλήρωνα εγώ αλλά με τελείως διαφορετικά κίνητρα.![]()
Ζαλιστηκα...

Στύγιος έγραψε:Ευχαριστώ εεχμ η Στύγαινα ήταν κάποτε και μαθήτρια μου στο φροντιστήριο,μετά από 10 χρόνια ξαναβρεθήκαμε
Σε ειχε απωθημενο?

0 .
-
- Ultimate Stalker
Στύγιος έγραψε:Την έχω ρωτήσει και μάλλον όχι :" αλλιώς θα έκανα 3 παιδιά μαζί σου;"
Δε σε γουσταρε απο τοτε δηλαδη?

0 .