Οι ληστρικές "τηλεπικοινωνίες" της Ελλάδος
-
Freisinniger
- Maître des anions

Re: Οι ληστρικές "τηλεπικοινωνίες" της Ελλάδος
Στη Βόρεια και Νότια Αμερική πρωταθλητής στις ταχύτητες έρχεται το Μεξικό με ένα απίστευτο uploading
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an.
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an.

-
ILIAS GR
- Rookie poster

Εδώ και μια βδομάδα έχω πρόβλημα με τον ΟΤΕ (COSMOTE). Στο σταθερό έχω ένα ήχο σα χιόνι που λέγαμε παλιά για το σήμα της τηλεόρασης, που κάποιες φορές είναι τόσο δυνατό που δεν μπορείς να ακούσεις το συνομιλητή σου. Για το ίντερνετ, άστο με τα βίας γράφω τώρα… Έχω κάνει πάρα πολλές κλήσεις στο 13888, με βάζουν και γκαρίζω << ίδιος αριθμός>> περιμένω…. Μου λένε θα με εξυπηρετήσει κάποιος και μετά από ώρα βγαίνει μια ξεκ@λι@ρ@ και μου λέει λυπούμαστε όλοι οι εκπρόσωποί μας είναι απασχολημένοι, επικοινωνήστε αργότερα…. Με ποιον αλλο τρόπο δηλώνεις μια βλάβη στον ΟΤΕ;
0 .
Κανένα παιχνίδι δε θεωρείται χαμένο όσο αυτό εξακολουθεί να παίζεται !...
-
Adminović
- Sloboda Narodu

ILIAS GR έγραψε:Εδώ και μια βδομάδα έχω πρόβλημα με τον ΟΤΕ (COSMOTE). Στο σταθερό έχω ένα ήχο σα χιόνι που λέγαμε παλιά για το σήμα της τηλεόρασης, που κάποιες φορές είναι τόσο δυνατό που δεν μπορείς να ακούσεις το συνομιλητή σου. Για το ίντερνετ, άστο με τα βίας γράφω τώρα… Έχω κάνει πάρα πολλές κλήσεις στο 13888, με βάζουν και γκαρίζω << ίδιος αριθμός>> περιμένω…. Μου λένε θα με εξυπηρετήσει κάποιος και μετά από ώρα βγαίνει μια ξεκ@λι@ρ@ και μου λέει λυπούμαστε όλοι οι εκπρόσωποί μας είναι απασχολημένοι, επικυρώνεστε αργότερα…. Με ποιον αλλά τρόπο δηλώνεις μια βλάβη στον ΟΤΕ;
Μμμμ νομίζω ότι κάπου σου λέει να πατήσεις κάποιο πλήκτρο αν θες να δηλώσεις βλάβη του τηλεφώνου από όπου καλεις. Μπορείς να το δηλώσεις κι από άλλο τηλέφωνο οτε.
Εναλλακτικά άσε να σε πάει στις γενικές πληροφορίες.
Επίσης, κοίτα μήπως μπορείς να το δηλώσεις ηλεκτρονικά .
Και κάνε ένα έλεγχο στα καλώδια του σπιτιού σου, μήπως είναι εκεί το πρόβλημα.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
Love Ready's
ILIAS GR έγραψε:Εδώ και μια βδομάδα έχω πρόβλημα με τον ΟΤΕ (COSMOTE). Στο σταθερό έχω ένα ήχο σα χιόνι που λέγαμε παλιά για το σήμα της τηλεόρασης, που κάποιες φορές είναι τόσο δυνατό που δεν μπορείς να ακούσεις το συνομιλητή σου. Για το ίντερνετ, άστο με τα βίας γράφω τώρα… Έχω κάνει πάρα πολλές κλήσεις στο 13888, με βάζουν και γκαρίζω << ίδιος αριθμός>> περιμένω…. Μου λένε θα με εξυπηρετήσει κάποιος και μετά από ώρα βγαίνει μια ξεκ@λι@ρ@ και μου λέει λυπούμαστε όλοι οι εκπρόσωποί μας είναι απασχολημένοι, επικυρώνεστε αργότερα…. Με ποιον αλλά τρόπο δηλώνεις μια βλάβη στον ΟΤΕ;
https://www.cosmote.gr/fixed/f2r
0 .
-
ILIAS GR
- Rookie poster

Ευχαριστώ παιδιά
0 .
Κανένα παιχνίδι δε θεωρείται χαμένο όσο αυτό εξακολουθεί να παίζεται !...
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Το 13888 εχει τεραστια αναμονη. Καπου 20 λεπτα περιμενα τις προαλλες.
0 .
-
Στύγιος
Ο Π-οτέ είναι για τα μπάζα.Εδώ και 2 χρόνια μού έχουν κατεβάσει τη γραμμή στα 1.3 mbps ,ενώ πριν έπιανα χωρίς αποσυνδέσεις 1.6-1.7 και το καφάο είναι στα 200μ απ' το σπίτι. Πρόβλημα καλωδίωσης δεν έχω,το ήλεγξα
0 .
-
Love Ready's
Στύγιος έγραψε:Ο Π-οτέ είναι για τα μπάζα.Εδώ και 2 χρόνια μού έχουν κατεβάσει τη γραμμή στα 1.3 mbps ,ενώ πριν έπιανα χωρίς αποσυνδέσεις 1.6-1.7 και το καφάο είναι στα 200μ απ' το σπίτι. Πρόβλημα καλωδίωσης δεν έχω,το ήλεγξα
Να δηλώσεις βλάβη να σου μετρήσουν. Η απόσταση έχει σημασία ,αλλά δεν είναι η μόνη αιτία.
0 .
-
Στύγιος
Είχα ζητήσει να ελέγξουν τη γραμμή, δε βρήκαν τίποτα. Υποθέτω ότι έχουν "μπουκώσει" τα dslam ή το κάνουν εσκεμμένα για να βάλουμε vdsl 
Επίσης Ιούλιο μήνα πριν 3 χρόνια είχα πιάσει και 1.78!, έκτοτε άρχισε να πέφτει σταδιακά. Ρούτερ δεν έχω αλλάξει ,έχω το πολύ καλό και ακριβό TP-link κι όχι τις μπακατέλες που δίνει ο Οτε

Επίσης Ιούλιο μήνα πριν 3 χρόνια είχα πιάσει και 1.78!, έκτοτε άρχισε να πέφτει σταδιακά. Ρούτερ δεν έχω αλλάξει ,έχω το πολύ καλό και ακριβό TP-link κι όχι τις μπακατέλες που δίνει ο Οτε

0 .