Εμείς πάντως bullying κυρίως από τους καθηγητές δεχόμασταν. Μας βρίζαν, μας προσέβαλαν μες στα μούτρα. Τον λυκειαρχη τον είχα ρίξει ένα βρισίδι όταν τελείωσα, το ευχαριστήθηκα. Μιλάμε για ένα @ εθνικάφρονα και χουντοειδές που κι αυτός και κάποιοι άλλοι καθηγητές ευνοούσαν όσους μαθητές είχαν ακροδεξιό background. Σε κάποια γιορτή 28ης Οκτωβρίου φωνάζαμε γκοοοοοοοοοοοοοοοολ όταν τελειωναν τα ποιήματα. Το άκουσε αυτός, οπότε πήρε το μικρόφωνο και άρχισε να μας βρίζει.
Την άλλη μέρα μια βλαμμένη φυσικού άρχισε κι αυτή να μας τη λέει. Χτυπάει κουδούνι και αυτή συνέχιζε το μάθημα. Της λέει ένας "κυρία χτύπησε το κουδούνι" και απαντάει αυτή "να, είδατε τι σας έλεγα πριν;". Γελάει ένας άλλος, το βλέπει αυτή και του λέει "ΓΕΛΑ ΜΑΛΑΚΑ" μπροστά σε όλους. Της λέει αυτός "πώς με αποκαλέσατε;;". Χέστηκε τότε αυτή και λέει "δεν είπα τίποτα". Παίρνει αυτός ένα θρανίο και το πετάει κάτω και βγαίνει έξω. Αυτή είχε χεστει ότι θα της το φορέσει κολάρο.

Την άλλη ώρα κάναμε αποχή για το θέμα και έρχεται αυτή και μας λέει "είστε φασίστες".
Το σχολείο πάντως ήταν το ονομαστο μπουρδέλο της περιοχής. Έλεγες ότι είσαι στο "μπουρδέλο" και όλοι ήξεραν σε ποιο σχολείο αναφέρεσαι.
Στη Γ' δημοτικού είχαμε μια μαλάκω δασκάλα που βαραγε τα παιδιά έτσι και δεν ξέρανε μάθημα. Εγώ συνήθως ήξερα, οπότε δεν έτρωγα ξύλο. Μια φορά κάτι δεν ήξερα, οπότε με βαρεσε. Το λέω στον πατέρα μου και σκάει μύτη την άλλη μέρα στο σχολείο. Της λέει "έτσι και απλωσεις ξανά χέρι στο γιο μου, θα σε σφάξω σαν κατσίκι και θα σου δώσω τα άντερα να τα φας".
Για κάποιο περίεργο λόγο από εκεί και μετά δεν τόλμαγε ούτε να με πλησιάσει η μανδάμ.