Στύγιος reloaded vol2, ξαναθέτω υποψηφιότητα

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Στύγιος

Re: Στύγιος reloaded vol2, ξαναθέτω υποψηφιότητα

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 10 Μαρ 2017, 22:47

Λαχουρένιος έγραψε:Kαλα @@ Στυγιε, πεφτει τοσο βρωμοξυλο και γενικα τραμπουκα στα σχολεια, και δεν κανετε τιποτα. Πεφτουν φαπες απο την μια και ο καθηγητης που ''επιτηρει'' το προαυλιο γυρναει την μουρη απο την αλλη. Τα ζησαμε ολοι σαν μαθητες.

Για μενα ειναι βασικο κομματι της δουλειας του εκπαιδευτικου να προστατευει τα πιο αδυναμα παιδια απο τους τραμπουκους.

Φυσικά και υπήρχε και υπάρχει μπούλινγκ , κι εγώ το είχα δεχτεί ως μαθητής και μάλιστα δεν άντεξα ώσπου έπαιξα σκατόξυλο και έφαγα αποβολή γι'αυτό . Ε, στο δικό μου το σχολείο σε διαβεβαιώ δεν υπάρχει υποψία μπούλινγκ, φροντίζω γι'αυτό, "κολλέγιο" το ονομάζουν...
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 10 Μαρ 2017, 23:04

OK απλα το λεω γιατι το 99% των συναδελφων σου ειναι στα @@ τους και ειναι πολυ προκλητικο αυτο.
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 10 Μαρ 2017, 23:13

Λαχουρένιος έγραψε:OK απλα το λεω γιατι το 99% των συναδελφων σου ειναι στα @@ τους και ειναι πολυ προκλητικο αυτο.

Κόψε κάτι ρε μλκ ,έχεις επαφή με εκπαίδευση τα τελευταία 15 χρόνια; Μια χαρά είναι οι μετά ΑΣΕΠ συνάδελφοι, φιλότιμοι ,εργατικοί,καταρτισμένοι.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 10 Μαρ 2017, 23:18

Ρε τι να τα κανω αυτα, σου λεω σπανε μυτες και δοντια και ειναι ο καθηγητης λιγα μετρα πιο περα και σφυραει αδιαφορος.

Τι να την κανω την καταρτιση του καθηγητη οταν γυρναει το παιδι μου σακατεμενο? Η γνωση ειναι το λιγοτερο που πρεπει να παρει το παιδι απο το σχολειο.
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 10 Μαρ 2017, 23:20

Μακάρι να υπήρχε και ΑΣΕΠ με γραπτό διαγωνισμό για όλο το δημόσιο ,να δω πόσες φακλάνες που το ξύνουν στο πρωτόκολλο και πόσοι αργόμισθοι "κηπουροί" θα επιζούσαν :s_mad
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 10 Μαρ 2017, 23:23

Λαχουρένιος έγραψε:Ρε τι να τα κανω αυτα, σου λεω σπανε μυτες και δοντια και ειναι ο καθηγητης λιγα μετρα πιο περα και σφυραει αδιαφορος.

Τι να την κανω την καταρτιση του καθηγητη οταν γυρναει το παιδι μου σακατεμενο? Η γνωση ειναι το λιγοτερο που πρεπει να παρει το παιδι απο το σχολειο.

Να κανεις καταγγελία, εσύ τι κάνεις ΕΛΕΟΣ και κατά καθηγητού για παραμέληση υπηρεσίας και κατά παντός υπευθύνου, είμαι σαφής..
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 10 Μαρ 2017, 23:29

Το πρωτο προσωπο ηταν μεταφορικο, δεν εχω παιδια, αλλα οταν κανω πιστευω πως θα το χω αγχος.

Και το ξυλο ειναι μονο η πιο χοντρη περιπτωση, το λεκτικο bullying ειναι και αυτο τραυματικο.

Τωρα μου λες για καταγγελιες, @@. Λες και θα κανουν τιποτα στα μαλακισμενα. Και αντε να αποδειξεις ποιος χτυπησε ποιον και ποιος ξεκινησε τι.

Αστα μλκ, μαθητης ημουν και γω και τα χα δει.
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 10 Μαρ 2017, 23:34

Σε ό,τι με αφορά θα κλείσω το θέμα με την προσευχή του Αγίου Φραγκίσκου της Ασίζης: " Θεέ μου βοήθησέ με σήμερα να κάνω το καλό, κι ό,τι κακό κι αν μου συμβεί, να το δεχτώ με ηρεμία και υπομονή"
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 11 Μαρ 2017, 07:27

Εμείς πάντως bullying κυρίως από τους καθηγητές δεχόμασταν. Μας βρίζαν, μας προσέβαλαν μες στα μούτρα. Τον λυκειαρχη τον είχα ρίξει ένα βρισίδι όταν τελείωσα, το ευχαριστήθηκα. Μιλάμε για ένα @ εθνικάφρονα και χουντοειδές που κι αυτός και κάποιοι άλλοι καθηγητές ευνοούσαν όσους μαθητές είχαν ακροδεξιό background. Σε κάποια γιορτή 28ης Οκτωβρίου φωνάζαμε γκοοοοοοοοοοοοοοοολ όταν τελειωναν τα ποιήματα. Το άκουσε αυτός, οπότε πήρε το μικρόφωνο και άρχισε να μας βρίζει. :LoL:
Την άλλη μέρα μια βλαμμένη φυσικού άρχισε κι αυτή να μας τη λέει. Χτυπάει κουδούνι και αυτή συνέχιζε το μάθημα. Της λέει ένας "κυρία χτύπησε το κουδούνι" και απαντάει αυτή "να, είδατε τι σας έλεγα πριν;". Γελάει ένας άλλος, το βλέπει αυτή και του λέει "ΓΕΛΑ ΜΑΛΑΚΑ" μπροστά σε όλους. Της λέει αυτός "πώς με αποκαλέσατε;;". Χέστηκε τότε αυτή και λέει "δεν είπα τίποτα". Παίρνει αυτός ένα θρανίο και το πετάει κάτω και βγαίνει έξω. Αυτή είχε χεστει ότι θα της το φορέσει κολάρο. :LoL:
Την άλλη ώρα κάναμε αποχή για το θέμα και έρχεται αυτή και μας λέει "είστε φασίστες". :LoL:
Το σχολείο πάντως ήταν το ονομαστο μπουρδέλο της περιοχής. Έλεγες ότι είσαι στο "μπουρδέλο" και όλοι ήξεραν σε ποιο σχολείο αναφέρεσαι. :LoL:

Στη Γ' δημοτικού είχαμε μια μαλάκω δασκάλα που βαραγε τα παιδιά έτσι και δεν ξέρανε μάθημα. Εγώ συνήθως ήξερα, οπότε δεν έτρωγα ξύλο. Μια φορά κάτι δεν ήξερα, οπότε με βαρεσε. Το λέω στον πατέρα μου και σκάει μύτη την άλλη μέρα στο σχολείο. Της λέει "έτσι και απλωσεις ξανά χέρι στο γιο μου, θα σε σφάξω σαν κατσίκι και θα σου δώσω τα άντερα να τα φας".
Για κάποιο περίεργο λόγο από εκεί και μετά δεν τόλμαγε ούτε να με πλησιάσει η μανδάμ. :LoL:
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 11 Μαρ 2017, 10:21

Αυτο Αλε, ειναι μια αλλη πλευρα του θεματος.

Γενικα γινονται θηρια αν θεωρησουν οτι τους προσβαλλεις ή οτι τους πειραζεις, αλλα αν χεστηκανε αν οι μαθητες σκοτωνονται μεταξυ τους.

Στύγιος έγραψε:Σε ό,τι με αφορά θα κλείσω το θέμα με την προσευχή του Αγίου Φραγκίσκου της Ασίζης: " Θεέ μου βοήθησέ με σήμερα να κάνω το καλό, κι ό,τι κακό κι αν μου συμβεί, να το δεχτώ με ηρεμία και υπομονή"

Μλκ, που ζεις? Σοβαρα? Δεν εγραψα κατι παραλογο.
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”