Τι λες τώρα

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Re: Τι λες τώρα

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 18 Ιαν 2015, 20:14

Καλωσόρισες Μπέρντυ. :D
Ευχαριστούμε για τον αγώνα, αλλά εδώ αποφασίσαμε να φύγουμε από το κελί του ....., και να δημιουργήσουμε ένα πραγματικά ελεύθερο φόρουμ, όπου κουμάντο κάνουν οι κανόνες και μόνο.
Αυτή η συζήτηση που έγινε εδώ, πχ, δεν θα μπορούσε να είχε γίνει στο ....., αφού θα είχε σβηστεί ολόκληρο το νήμα εν ριππή οφθαλμού, όπως σβήστηκαν άλλα (το δικό μου νήμα όπου ζητούσα εξηγήσεις από τη διαχείριση σχετικά με το για ποιόν λόγο δεν μπαναρίστηκαν χρήστες οι οποίοι έβριζαν μάνες και προγόνους, πχ ή το νήμα που αν δεν κάνω λάθος είχε ανοίξει ο kkalev σχετικά με τον τρόπο που εκτελεί τα καθήκοντα του ως συντονιστής ο τρολαίπωρος).
Ηδη λοιπόν, φαίνεται η διαφορά.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Άβαταρ μέλους
ΠΗΞΤΕ
Adonis Fan Club
Adonis Fan Club

Δημοσίευσηαπό ΠΗΞΤΕ » 18 Ιαν 2015, 20:19

Birdy έγραψε:Αφήστε ρε τα μίση, έχουμε δώσει αγώνα για την πάρτη σας :D

Εικόνα

:LoL: :LoL: :LoL: :LoL: Δεν παίζεσαι ρε!

Καλώς όρισες φίλτατε, ο αγώνας τώρα δικαιώνεται :D
0 .
Με του Κυριάκαρου το λιλί
θα τους αλλάξουμε την ψυχή

Άβαταρ μέλους
Birdy
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Birdy » 18 Ιαν 2015, 20:38

Είχα και ένα για τον Ρόκο πριν πάρω χαμπάρι ότι μπαναρίστηκαν άλλοι 3 (εδώ βλέπω κυκλοφορεί με το παλιό exomotis ).
Εικόνα
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 18 Ιαν 2015, 20:39

Αυτός με τον σταυρό ποιός είναι?
0 .

Άβαταρ μέλους
Birdy
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Birdy » 18 Ιαν 2015, 20:45

Kauldron έγραψε:Αυτός με τον σταυρό ποιός είναι?

Για σκέψου τι είδους σταυρός είναι και θα καταλάβεις :s_cool
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 18 Ιαν 2015, 20:48

Α, ο Δείριο. Ναι, είχε περάσει κι από 'δω χτες και κάτι είχε πει, αλλά νόμιζα οτι είχε μπαναριστεί πρόσφατα.
0 .

Άβαταρ μέλους
-Άρης-
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό -Άρης- » 23 Ιαν 2015, 01:52

Το θέμα ..... το έχουμε λύσει. Από άλλο φόρουμ...

Άρης_ έγραψε:
wooded glade έγραψε:Από εκεί μου αφαίρεσαν το λόγο επειδή ρώτησα τι θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ σαν κυβέρνηση. Ρώτησα "αποτάσσεσθε τον τσαμπουκά και υπόσχεσθε ότι στις 26/1 θα πάει στις δουλειές του με το λεωφορείο ο κόσμος ;".
Μετά από αυτό με έκοψαν.
Χωρίς να υπάρχει θέμα κανονισμών ή επίκληση τέτοιου ζητήματος ο συντονιστής "Ιανός" μου είπε στα ίσα, είσαι κομμένος επειδή γράφεις εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ.

Έχω τσακωθεί σ' αυτό το φόρουμ στο παρελθόν, έχω φάει όπως όλοι μερικές κίτρινες κάρτες δίκαιες και άδικες αλλά πάντα βάσει κάποιων άρθρων του κανονισμού. Αυτή τη φορά έγινε κομματικά και στην ψύχρα.
Τελευταία φορά που είχα φάει κίτρινη ήταν το 2012 αλλά είχαμε όντως βριστεί με κάποιον. Άλλες φορές ξέχναγα να βάλω το link σε κάποια ποστ και μου έγραφαν σε προσωπικό μήνυμα "από που προήλθε αυτό ;", "να μην γράφεις ειδήσεις χωρίς το link τους". Όλα αυτά τα λέει ο κανονισμός. Τώρα ο τύπος με έκοψε στην ψύχρα.

Στο φόρουμ που αναφέρεσαι πλέον υπάρχει σαφής ιδεολογική τοποθέτηση, όμως επειδή αυτό είναι αντιεμπορικό, ανά τακτά χρονικά διαστήματα ορίζονται ως συντονιστές 1-2 οι οποίοι δεν είναι κομμουνιστές, δηλαδή τελειωμένοι αρνητές του Συντάγματος και υμνητές εγκλημάτων κατά της Ανθρωπότητας.

Το περιβάλλον είναι αρκετά τοξικό για κάποιον που δηλώνει αντικομμουνιστής ή τέλος πάντων μη Αριστερός.
Κίτρινες κάρτες και ban πέφτουν με την παραμικρή αφορμή που ερμηνεύεται ως παράβαση του κανονισμού ενώ την ίδια ώρα τα μέλη που δηλώνουν κομμουνιστές ή έστω Αριστεροί χαίρουν σχεδόν απόλυτης ασυλίας πλην ελαχίστων μεμονωμένων περιπτώσεων που επειδή έχουν συνηθίσει σε αυτή την ασυλία ορισμένες φορές εκτροχιάζονται εντελώς.

Οι κομμουνιστές συντονιστές είναι ερειστικοί και προκλητικότατοι ενώ όταν κάποιος τους απαντήσει στο ίδιο ύφος τότε αυτόματα τρώει ban.

Όταν τα καταλάβεις όλα αυτά μετά από κάποια ban, σε περίπτωση που επιστρέψεις προσπαθώντας να κάνεις διάλογο σε αυτή την κοινότητα που έχει καταλήξει να είναι "όλες οι γιάφκες του ντουνιά" τότε αυτό καταδεικνύει σε τι κατάντια έχει περιπέσει η αξιοπρέπεια που έχεις πάνω απ' όλα σαν Άνθρωπος.

Προσωπικά έχω ζητήσει να διαγραφούν όλες μου οι δημοσιεύσεις εκεί μαζί με το προφίλ μου όπως έγινε με τον Siegfried, πράγμα που φυσικά αρνήθηκαν να κάνουν δείχνοντας ακόμα και σε αυτό την ασυνέπειά τους.
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 23 Ιαν 2015, 02:01

:LoL: :LoL: :LoL: :LoL:
Χάρη στον Γούντεντ Γκλέηντ, το πιτσομποτάκι, έφαγα το μπάν (εντάξει, αυτός ήταν η αφορμή, αυτοί ήθελαν να με μπανάρουν εδώ και καιρό επειδή μιλούσα κατά της ΝΔ).
Ουσιαστικά μπαναρίστηκα με ψευδείς δικαιολογίες, μου είχαν πεί δηλαδή οτι έλεγα κάτι για "φούτσες" (έτσι το είπε ο κολοκύθας), ενώ δεν είχα πεί τίποτα τέτοιο.
0 .

Άβαταρ μέλους
-Άρης-
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό -Άρης- » 23 Ιαν 2015, 02:08

Πιτσομποτάκι είναι ο αβγός; Είχα την εντύπωση πως είναι πασοκτσής.
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 23 Ιαν 2015, 10:47

Έχουν πλέον καμιά διαφορά?
Ο ίδιο ισχυριζόταν κιόλας οτι δεν υπάρχουν πιτσομπότ στο ......
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”