Τα FAKE NEWS του ΣΚΑΪ την Εβδομαδα που πέρασε (1-7 Μαρτίου)

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Echelon
Crazy poster
Crazy poster

Re: Τα FAKE NEWS του ΣΚΑΪ την Εβδομαδα που πέρασε (1-7 Μαρτίου)

Δημοσίευσηαπό Echelon » 12 Μαρ 2019, 09:53

Στο μπερδεμένο μυαλό του μπαρμπαρίστου έχω υπάρξει δεύτερο ακκ του γιαννόπουλα, κλώνος του γιαννόπουλα και κολλητός του γιαννόπουλα. Εν τω μεταξύ κοντύτερα, από κάθε άλλον, στον γιαννόπουλα είναι ο ίδιος ο μπαρμπαρίστος, όντας η άλλη όψη του ίδιου νομίσματος.
1 .
«Προφανείς και μεγάλες ευθύνες» της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή για την «φάκα του μνημονίου» απέδωσε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά τη συνέντευξή του στο Open.

Ερωτηθείς από την Έλλη Στάη για τις ευθύνες των δύο κυβερνήσεων εις ότι αφορά την είσοδο στα μνημονία, ο κ. Τσίπρας σχολίασε ότι η μεν κυβέρνηση Καραμανλή «μας έβαλε στη φάκα, όμως οι χειρισμοί που έγιναν στη συνέχεια δεν ήταν οι κατάλληλοι για να μας βγάλουν από τη φάκα».

«Είναι διαφορετικές οι ευθύνες αλλά εξίσου μεγάλες» ανέφερε ο κ. Τσίπρας.

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 12 Μαρ 2019, 10:01

Αγαπητοι φιλοι εγω πολιτικες προβλεψεις εχω κανει σπανια και πολυ καλο ποσοστο επιτυχιας ειχα σε αυτες που εκανα και οι θεσεις μου εινα αμετακινητες απο το 2012
Πολλες προβλεψεις εχω κανει στην εξελιξη διαφορων υποθεσεων
Και εκει ειχα πολυ μεγαλο ποσοστο επιτυχια
Αυτα εν χριστω αδελφοι προς ενημερωση σας
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 12 Μαρ 2019, 12:24

Echelon έγραψε:Στο μπερδεμένο μυαλό του μπαρμπαρίστου έχω υπάρξει δεύτερο ακκ του γιαννόπουλα, κλώνος του γιαννόπουλα και κολλητός του γιαννόπουλα. Εν τω μεταξύ κοντύτερα, από κάθε άλλον, στον γιαννόπουλα είναι ο ίδιος ο μπαρμπαρίστος, όντας η άλλη όψη του ίδιου νομίσματος.

Αν εισαι κλωνος του Γιαννοπουλου ειναι ξεφτιλας ο Γιαννοπουλος.

Αν εισαι οντως ο selinoid τοτε ειστε ξεφτιλες και οι δυο για τα κολλητιλικια μετα απο τη σφαγη στο αλλο φορουμ.

Διαλεγεις και παιρνεις. Εγω δινω πιθανοτητες και στο ενα σεναριο και στο αλλο για να μη χαλαω χατηρια.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

jerdacuttup man
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό jerdacuttup man » 12 Μαρ 2019, 12:34

όσο και να κοπανιέστε κάτω τον κοσμο που σας έχει διαβασει λιγο δε τον κοροιδεύετε.
μποτακια της νδ ειστε και κανει μπαμ. Εχετε ακροβολιστει στο πολιτικό φασμα για να μοιάζει αληθοφανές..
τρωτε ξύλο, την άλλη μερα τα ίδια.
τρωτε ξυλο, την αλλη μερα τα ίδια.

εσενα γιαννοπουλε η δουλεια σου ειναι η υπερασπιση των αφεντικων.
οτι πιο αναξιοπρεπες εχει εμφανιστει στο διαδίκτυο.
δεν κανεις προβλεψεις συχνα ειναι αλήθεια, αλλη ειναι η αντζεντα σου..
ενα ποστ που να υπερασπίζεσαι το δικαιο του μεροκαματιαρη ή του εργατη έχεις να μας δειξεις?
Ενα ποστ παρακαλώ.
0 .

Echelon
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Echelon » 12 Μαρ 2019, 13:06

Όσοι κράζουν το τσίρκο του σύριζα είναι κλώνοι του γιαννόπουλα. Ο Agent Smith είσαι ρε γιαννόπουλα;
0 .
«Προφανείς και μεγάλες ευθύνες» της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή για την «φάκα του μνημονίου» απέδωσε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά τη συνέντευξή του στο Open.

Ερωτηθείς από την Έλλη Στάη για τις ευθύνες των δύο κυβερνήσεων εις ότι αφορά την είσοδο στα μνημονία, ο κ. Τσίπρας σχολίασε ότι η μεν κυβέρνηση Καραμανλή «μας έβαλε στη φάκα, όμως οι χειρισμοί που έγιναν στη συνέχεια δεν ήταν οι κατάλληλοι για να μας βγάλουν από τη φάκα».

«Είναι διαφορετικές οι ευθύνες αλλά εξίσου μεγάλες» ανέφερε ο κ. Τσίπρας.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 12 Μαρ 2019, 14:08

Echelon έγραψε:Στο μπερδεμένο μυαλό του μπαρμπαρίστου έχω υπάρξει δεύτερο ακκ του γιαννόπουλα, κλώνος του γιαννόπουλα και κολλητός του γιαννόπουλα. Εν τω μεταξύ κοντύτερα, από κάθε άλλον, στον γιαννόπουλα είναι ο ίδιος ο μπαρμπαρίστος, όντας η άλλη όψη του ίδιου νομίσματος.

Μια απο τα ιδια εχει πει και για μενα. Δεν καταλαβαινει οτι γινεται γραφικος με αυτα που γραφει, νομιζει οτι υπαρχει καποια συνωμοσια εις βαρος του και τρωει φατουρο οπου γραψει.
0 .

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 12 Μαρ 2019, 15:24

jerdacuttup man έγραψε:όσο και να κοπανιέστε κάτω τον κοσμο που σας έχει διαβασει λιγο δε τον κοροιδεύετε.
εσενα γιαννοπουλε η δουλεια σου ειναι η υπερασπιση των αφεντικων.
οτι πιο αναξιοπρεπες εχει εμφανιστει στο διαδίκτυο.
δεν κανεις προβλεψεις συχνα ειναι αλήθεια, αλλη ειναι η αντζεντα σου..
ενα ποστ που να υπερασπίζεσαι το δικαιο του μεροκαματιαρη ή του εργατη έχεις να μας δειξεις?
Ενα ποστ παρακαλώ.

Eυχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια
Ευχομαι να μακροημερευσεις στο παρων φορουμ το οποιο χρειαζεται ψυχραιμα και ωριμα πλήκτρολογια σαν το δικο σου
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 12 Μαρ 2019, 15:24

Λαχουρένιος έγραψε:Και μη χαλας την γραμμη της Κουμουνδουρου, ΝΔ ειμαι ρε οχι ΚΚΕ :madwoman:

Δεν σε ξέρω κι από χθες ούτε και κάναμε μαζί φαντάροι για να ξέρω τι πιστεύεις και ποιος είσαι. Καθένας κρίνεται εδώ μέσα απ' τα λεγόμενα και την συμπεριφορά του. Και η γραμμή σου είναι ξεκάθαρη σε οποιονδηποτε έχει διαβάσει αρκετά ποστ σου: damage στον ΣΥΡΙΖΑ και αβάντα ή μόκο στην ΝΔ. Είναι ολοφάνερη η γραμμή του Περισσού αγαπητέ μου, από κει και πέρα ούτε ξέρω ούτε με ενδιαφέρει τι ακριβώς πιστεύεις μέσα στο κεφάλι σου.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 12 Μαρ 2019, 15:40

Λαχουρένιος έγραψε:

Μια απο τα ιδια εχει πει και για μενα. Δεν καταλαβαινει οτι γινεται γραφικος με αυτα που γραφει, νομιζει οτι υπαρχει καποια συνωμοσια εις βαρος του και τρωει φατουρο οπου γραψει.

Κοιτα στον καθρεφτη ρε νουμερο με 31000 ποστ που τα 20.000 ειναι για τη ΝΔ και τα 10.000 για το PSI.

Που εχεις αναγαγει σαν σκοπο της ζωης σου να μου την πεις εδω μεσα. :laugh1:

.
1 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 12 Μαρ 2019, 16:57

BaKXOS_Lysios έγραψε:Και η γραμμή σου είναι ξεκάθαρη σε οποιονδηποτε έχει διαβάσει αρκετά ποστ σου στα ροζ μποτ: damage στον ΣΥΡΙΖΑ και αβάντα ή μόκο στην ΝΔ.

Φιξντ

Μονο εσεις λετε αυτες τις μαλακιες για μενα, και τις εχετε πει και για οποιον κραζει τον ΣΥΡΙΖΑ :yesyes:
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”