Μπαχαλοοοο η χώρα του κούλη με το χιόνια....!!!!!!!!!!

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Re: Μπαχαλοοοο η χώρα του κούλη με το χιόνια....!!!!!!!!!!

Δημοσίευσηαπό bizeli » 29 Ιαν 2022, 00:06

Πάντως παιδιά σκεφτόμουν, αν εξαιρέσουμε κάτι ευπαθείς ομάδες που εγκλωβίστηκαν και όντως κινδύνευσαν, όλοι οι υπόλοιποι είμαστε (και βάζω και τον εαυτό μου μέσα) πολύ drama queens.
Σκέφτομαι τους πρόσφυγες πόσες κακουχίες περνάν να περάσουν από τη μια χώρα στην άλλη κι εμείς κοντεύουμε να πεθάνουμε αν μείνουμε 3 ώρες χωρίς ρεύμα και ίντερνετ.
Συμφωνείτε;

Όχι ότι είναι και το πιο ευχάριστο να μένεις χωρίς ρεύμα και νερό για ώρες αλλά θέλω να πω.
Άλλοι περπατάνε πεζοί μέσα από τα βουνά για μέρες κι εμείς δεν αντέχουμε δευτερόλεπτο.
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 29 Ιαν 2022, 01:08

bizeli έγραψε:Πάντως παιδιά σκεφτόμουν, αν εξαιρέσουμε κάτι ευπαθείς ομάδες που εγκλωβίστηκαν και όντως κινδύνευσαν, όλοι οι υπόλοιποι είμαστε (και βάζω και τον εαυτό μου μέσα) πολύ drama queens.
Σκέφτομαι τους πρόσφυγες πόσες κακουχίες περνάν να περάσουν από τη μια χώρα στην άλλη κι εμείς κοντεύουμε να πεθάνουμε αν μείνουμε 3 ώρες χωρίς ρεύμα και ίντερνετ.
Συμφωνείτε;

Όχι ότι είναι και το πιο ευχάριστο να μένεις χωρίς ρεύμα και νερό για ώρες αλλά θέλω να πω.
Άλλοι περπατάνε πεζοί μέσα από τα βουνά για μέρες κι εμείς δεν αντέχουμε δευτερόλεπτο.

Το πιο γαμάτο της φάσης είναι τα δεκάδες ρεπορτάζ: "ο τάδε διάσημος έμεινε 1/2/3 μέρες χωρίς ρεύμα".
1 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 29 Ιαν 2022, 03:55

bizeli έγραψε:Πάντως παιδιά σκεφτόμουν, αν εξαιρέσουμε κάτι ευπαθείς ομάδες που εγκλωβίστηκαν και όντως κινδύνευσαν, όλοι οι υπόλοιποι είμαστε (και βάζω και τον εαυτό μου μέσα) πολύ drama queens.
Συμφωνείτε;

Οχι, οι προσφυγες ειναι ατομα νεαρης ηλικιας και μαλιστα μεγαλωμενοι σε πολυ σκληρα περιβαλλοντα οπου εχουν συνηθισει τις κακουχιες.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 29 Ιαν 2022, 03:56

Προέλλην έγραψε:Για τις φωτιές επί Καραμανλή έγραφε ότι τις έβαζαν με δορυφόρους και πόσταρε και χάρτες με τις εστίες τους όπου και καλά τις συσχέτιζε γραμμικά ντεμέκ ως τροχιές, πράγμα που αποδείκνυε τρανταχτά την θεωρία του με τους δορυφόρους. Πρέζα κανονική.

Συνεχιζεις να μαλακιζεσαι, πουθενα δεν γραφτηκε αυτο.

Περιμενω να δω που δημοσιευσα χαρτες με εστιες για φωτιες που μπηκαν απο δορυφορους.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 29 Ιαν 2022, 09:58

η πρωτη φορα που ειμαι μαζι του σε αυτο το κητος εχει δικιο αν δεν βγουν τα πρακτικα
κανεις δεν θα γνωριζει ποιος ειναι ο πιο μαλακας απο ολους που πηραν μερος στην συσκεψη
και τι ειπωθηκε απο τους παραβρισκομενους .....δλδ να μαθουμε ολοι ποσο ασχετοι
και μαλιστα πληρωνονται και απο πανω

«Το υπουργείο Παιδείας ήθελε μαθητές και εκπαιδευτικούς στους δρόμους, πάνω στην κορύφωση του χιονιά» κατήγγειλε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης, μιλώντας στην Ολομέλεια κατά τη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο κ. Ν. Φίλης ανέφερε πως «πληροφορούμε ότι την Κυριακή, στη σύσκεψη των αρμοδίων υπουργείων με τις εταιρείες που διαχειρίζονται τους δρόμους και τους λοιπούς εμπλεκόμενους, με θέμα το κύμα του χιονιά που ερχόταν, πρώτον, απουσίαζε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη και δεύτερον ότι το υπουργείο Παιδείας επέμενε μέχρι τέλους να ανοίξουν τα σχολεία Δευτέρα και Τρίτη!»

Ρώτησε εάν αυτές οι πληροφορίες που έχει αληθεύουν και ζήτησε να κατατεθούν τα Πρακτικά της σύσκεψης στην Βουλή. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε την Κυβέρνηση να αφήσει τις «συγγνώμες», γιατί όλοι ξέρουμε ποια εναι η αξία τους . Εμείς, είπε « δεν θα κρίνουμε από τις συγγνώμες, αλλά με βάση τα ντοκουμέντα».
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 29 Ιαν 2022, 10:01

Συμφωνείτε;

ελα ντε

ρε μπιζέλι
χαμουτζήδες τώρα τι περιμένεις;
δεν έχουν ξαναδεί χιόνι στη ζωή τους
:laugh1: :yesyes:
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 29 Ιαν 2022, 10:03

bizeli έγραψε:
nemo έγραψε:εδω θα παραθεσω την λιστα του ραν οταν κατεβαινει στην αθηνα και ενδεχεται να χιονισει

Πλάκα πλάκα, μπορεί η λίστα να είναι στην υπερβολή της αλλά 2-3 έξτρα πραγματάκια να έχεις για ώρα ανάγκης μπορεί να σε βγάλουν από μια δύσκολη θέση.
Ποτέ δεν ξέρεις...

εγω τα εχω χειμωνα καλοκαιρι αλλα αλυσιδες δεν εχω γιατι εχω 4επι4 αλλα μπιζελι
μιλαμε οτι ηταν τοσο πολυ αχρηστοι οι υπευθυνοι που αλυσιδες να ειχαν ολοι παλι
θα ειχαμε αυτο που ειχαμε απλα μερικοι στην αρχη θα ειχαν προλαβει να περασουν
αλλα το αποτελεσμα θα ηταν το ιδιο
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 29 Ιαν 2022, 12:42

Προέλλην έγραψε:Το πιο γαμάτο της φάσης είναι τα δεκάδες ρεπορτάζ: "ο τάδε διάσημος έμεινε 1/2/3 μέρες χωρίς ρεύμα".

Ναι ρε
:laugh1:
Από του χάρου τα δόντια γλίτωσαν
#save_the_athenians

εντάξει δεν παλεύεται να είσαι χωρίς ρεύμα ούτε για μια ώρα αλλά σχολιάζουμε το dramatic ύφος της όλης κατάστασης + λίγη καζούρα στους αθηναίοι :D
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 29 Ιαν 2022, 12:51

Αρίστος έγραψε:Οχι, οι προσφυγες ειναι ατομα νεαρης ηλικιας και μαλιστα μεγαλωμενοι σε πολυ σκληρα περιβαλλοντα οπου εχουν συνηθισει τις κακουχιες.

.

Ε ναι αυτό λέω κι εγώ. Εμείς είμαστε τελείως μπουχέσες.
Μηδέν survival skills.
Οι άλλοι περνάνε μέσα από τις 7 πληγές του φαραώ κι εμείς παθαίνουμε ψυχολογικά αν βραχούν οι κάλτσες μας στο χιόνι.
Be a man ρε!!!
:laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 29 Ιαν 2022, 13:00

Παιδιά και μια ερώτηση.
Αυτή η αποζημίωση των 2.000 ευρώ, ποια ζημία αποζημιώνει;

I mean έχει υπάρξει ποτέ στιγμή στη ζωή σας που να έχει χιονίσει και να μην έχετε ταλαιπωρηθεί στην καθημερινότητά σας;
Τι διαφορετικό είχε αυτή η περίπτωση;
χιόνι =ταλαιπωρία
Είναι κάτι συνηθισμένο και αναμενόμενο.
Μόνο αν είσαι σε κανένα σαλέ στις Άλπεις είναι fun.

Και γενικά όλη η καθημερινότητα είναι ψυχική οδύνη όταν κινείσαι στους ελ. δρόμους με ή χωρίς χιόνι.
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”