Adminović έγραψε:Αμάρυνθο και Ερέτρια και μετά με λες ότι θες καθαρό περιβάλλον με γάργαρες θάλασσες;
Μια χαρά είναι. Το τεράστιο πρόβλημα είναι ο Παγασητικός. Απο τις πλέον μολυσμένες θάλασσες του πλανήτη.

Adminović έγραψε:Αμάρυνθο και Ερέτρια και μετά με λες ότι θες καθαρό περιβάλλον με γάργαρες θάλασσες;

vallon έγραψε:αμαρυνθο ψώνισε οικόπεδο φίλος πριν ένα μήνα
εντάξει, σε εμάς στον ωρωπό είναι φωτιά οι τιμές
εκεί το πήρε πολύ φτηνα

Adminović έγραψε:Μα εγώ δεν πάω στον Παγασητικό για μπάνιο. Σε περιοχές του ανατολικού Πηλίου πάω όταν είμαι εκεί.

Προέλλην έγραψε:vallon έγραψε:αμαρυνθο ψώνισε οικόπεδο φίλος πριν ένα μήνα
εντάξει, σε εμάς στον ωρωπό είναι φωτιά οι τιμές
εκεί το πήρε πολύ φτηνα
Ίδιες είναι περίπου οι τιμές. 4+ κάτι στρ. γύρω στα 150.000

ВладимирВладимирович έγραψε:Adminović έγραψε:Μα εγώ δεν πάω στον Παγασητικό για μπάνιο. Σε περιοχές του ανατολικού Πηλίου πάω όταν είμαι εκεί.
Το ανατολικό Πήλιο ειναι αξια, το εχω τριγυρίζει ολο αφου δεκα χρονια εστελνα τα παιδια μου σε κατασκήνωση χανθ στο Αι-Γιαννη. Αλλα μεχρι να φτασεις εκει θα εχει γαμηθεί το συμπαν ιδιως το κομμάτι απο το Ανω Βολο-Πορταρια μεχρι και τη Χάνια δεν παλευεται καθολου. Λεωφορεία, φορτηγα, γαμησετα... μια φορα παραλιγο πηγα να τρακαρω ενα βυτιοφόρο - το κανονικο, μεγαλο, οχι σαν τα μικρα που πουλανε πετρέλαιο θέρμανσης. Πως και βρέθηκε εκει το γαμημενο;
ВладимирВладимирович έγραψε:τα σουβλακια τα λενε καλαμακια σαν τους χαμουτζιδες και το πίτουρο απ'ολα τα κανουν με τζατζίκι και οχι με μουστάρδα/κέτσαπ.
Αυτα τα πράγματα πρέπει καπως να διορθωθουν

vallon έγραψε:Προέλλην έγραψε:Ίδιες είναι περίπου οι τιμές. 4+ κάτι στρ. γύρω στα 150.000
καμία σχέση, εντός ζώνης, πεντακόσια μέτρα , χτίζει κανονικά, 15.000
έχω βάλει και τελίτσα να μην μπερδευτείς

Προέλλην έγραψε:vallon έγραψε:
καμία σχέση, εντός ζώνης, πεντακόσια μέτρα , χτίζει κανονικά, 15.000
έχω βάλει και τελίτσα να μην μπερδευτείς
Τι 500 τμ ρε Δάσκαλε, πλάκα μας κάνεις; Αυλή να έχουμε είπαμε, όχι γλάστρες στην βεράντα.
Έπειτα, επικλινές είναι; Θέα σε θάλασσα; Mερικά μεγάλα δέντρα ήδη μέσα;

vallon έγραψε:Προέλλην έγραψε:Τι 500 τμ ρε Δάσκαλε, πλάκα μας κάνεις; Αυλή να έχουμε είπαμε, όχι γλάστρες στην βεράντα.
Έπειτα, επικλινές είναι; Θέα σε θάλασσα; Mερικά μεγάλα δέντρα ήδη μέσα;
βρε μέσα στον οικισμό είναι , έτοιμο για χτίσιμο
εσύ που λες θέλεις 4 στρέμματα
ξέρεις τι είναι να έχεις να καθαρίζεις κήπο με 4 στρέμματα; για ρώτα κι εμένα ...που κάθε λίγο και λιγάκι φυτρώνουν τα αγριοχόρταρα και μόλις βρέξει γίνεται ζούγκλα..