Φέτος δεν είχα κανένα θέμα με κουνούπι μέχρι στιγμής, γιατί έχω βάλει σίτες.
Να ναι καλά οι σίτες. Το σπαστικό με αυτά είναι ότι χειρότερο από τα τσιμπίματά τους είναι το γεγονός ότι δεν με αφήνουν να κοιμηθώ.
Κηρύσσω επισήμως την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου...
-
Alien_ex_forums
- Basic poster

-
vallon
- Supreme poster

Re: Κηρύσσω επισήμως την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου...
Alien_ex_forums έγραψε:Φέτος δεν είχα κανένα θέμα με κουνούπι μέχρι στιγμής, γιατί έχω βάλει σίτες.
Να ναι καλά οι σίτες. Το σπαστικό με αυτά είναι ότι χειρότερο από τα τσιμπίματά τους είναι το γεγονός ότι δεν με αφήνουν να κοιμηθώ.
καλή φάση οι σίτες, με τις κατσαρίδες τι γίνεται όμως;
ρε σεις
έχω τρελαθεί
τρεις ως τώρα , δυο στο σπίτι της αθήνας και μια στον ωρωπό
εντάξει , έχω ψεκάσει και ξαναψεκάσει
μας επιτίθενται οι βρωμοκατσαρίδεεεεςςςςςς
βοήθειααααα
1 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
Παυλος Γ.
- Crazy poster

Καλοκαιρι στο μυαλό μου σημαίνει διακοπές, θάλασσα και συναυλίες.
Τρελλό κόλλημα.
https://youtu.be/RecY5iZn6B0
Τρελλό κόλλημα.
https://youtu.be/RecY5iZn6B0
0 .
-
bizeli
- Moderator

Λίγο βροχερό αυτό το καλοκαίρι έτσι;

0 .
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Toν συνανταω τελευταια στο Λαγονησι.
Του ανοιγουν το κλουβι του και σουρτουκευει.

Δεν ειναι πολυ φιλικος αλλα σημερα αφησε τα μουτρα του και ηρθε στο τραπεζι να εξερευνησει΄.

.
Του ανοιγουν το κλουβι του και σουρτουκευει.

Δεν ειναι πολυ φιλικος αλλα σημερα αφησε τα μουτρα του και ηρθε στο τραπεζι να εξερευνησει΄.

.
1 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
bizeli
- Moderator

-
Προέλλην
- Right to Repair Champion

vallon έγραψε:Alien_ex_forums έγραψε:Φέτος δεν είχα κανένα θέμα με κουνούπι μέχρι στιγμής, γιατί έχω βάλει σίτες.
καλή φάση οι σίτες, με τις κατσαρίδες τι γίνεται όμως;
ρε σεις
έχω τρελαθεί
τρεις ως τώρα , δυο στο σπίτι της αθήνας και μια στον ωρωπό
εντάξει , έχω ψεκάσει και ξαναψεκάσει
μας επιτίθενται οι βρωμοκατσαρίδεεεεςςςςςς
βοήθειααααα
Να ψεκάζεις ότι σου πει ο γεωπόνος τακτικά, για καμιά 2ετία, και θα εξαφανιστούν. Σημαντικό είναι να έχεις σφραγισμένα όλα τα φαγητά, να επικρατεί απολύτη καθαριότητα στο σπίτι χωρίς ψίχουλα στα πατώματα κτλ.
Αυτά βέβαια για μονοκατοικία. Σε πολυκατοικία, όσο και να ξεσκαρτίζεις το δικό σου διαμέρισμα, αν οι δίπλα είναι λέσια, θα σου έρχονται απο κει ότι προσπάθεια και να κάνεις. Οι κατσαρίδες γενικά μολύνουν ολόκληρα οικοδομικά τετράγωνα και συνοικίες, όχι απλά διαμερίσματα.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts
-
Προέλλην
- Right to Repair Champion

Alien_ex_forums έγραψε:Φέτος δεν είχα κανένα θέμα με κουνούπι μέχρι στιγμής, γιατί έχω βάλει σίτες.
Με κατασπαράξαν στην Ελλάδα. Στην ξενιτιά έχει πολλά κουνούπια, ειδικά στο δίπλα δάσος όπου περιπατώ, σύννεφα λέμε, αλλά παραδόξως δεν τσιμπάνε παρά σπανίως, κι αν σε τσιμπήσουν είναι τζούφιο το τσίμπημα, κάτι σαν τα κουνούπια του κέντρου των Αθηνών, φλώρικα, γιαλαντζί.
Χαλκιδική μέσα σε μία νύχτα με κεντήσαν με καμιά 10αριά τσιμπήματα που με φαγουρίζανε καμιά βδομάδα, πληγές έκανα απο το ξύσιμο. Πραγματικά, χωρίς σίτες δεν επιβιώνεις εκεί. Κι αν έχεις βεράντα, θες κουμάντο με σίτες να την κλείνουν, απλά δεν γίνεται να κάτσεις έξω το βράδι.
Το άλλο. Φέτος έβαλα κάτι ελιές σε έναν ελαιώνα προς αντικατάσταση δέντρων που ψοφήσαν. Στο φυτώριο που πήγα, μέρα μεσημέρι αυτά τώρα, λόγω δέντρων και υγρασίας απο ταποτίσματα, είχε λεφούσια απο κουνούπια, που και εκεί με σοδομίσαν.
Δεν ξέρω, ή φέτος για κάποιο λόγο (κλιματική αλλαγή; ελλειπείς ψεκασμοί;) το κουνούπι θέριεψε, ή το κορμάκι μου έχει εξευρωπαϊστεί και φλωρέψει

0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts
-
nemo
- Supreme poster

Προέλλην έγραψε:Alien_ex_forums έγραψε:Φέτος δεν είχα κανένα θέμα με κουνούπι μέχρι στιγμής, γιατί έχω βάλει σίτες.
Με κατασπαράξαν στην Ελλάδα. Στην ξενιτιά έχει πολλά κουνούπια, ειδικά στο δίπλα δάσος όπου περιπατώ, σύννεφα λέμε, αλλά παραδόξως δεν τσιμπάνε παρά σπανίως, κι αν σε τσιμπήσουν είναι τζούφιο το τσίμπημα, κάτι σαν τα κουνούπια του κέντρου των Αθηνών, φλώρικα, γιαλαντζί.
Χαλκιδική μέσα σε μία νύχτα με κεντήσαν με καμιά 10αριά τσιμπήματα που με φαγουρίζανε καμιά βδομάδα, πληγές έκανα απο το ξύσιμο. Πραγματικά, χωρίς σίτες δεν επιβιώνεις εκεί. Κι αν έχεις βεράντα, θες κουμάντο με σίτες να την κλείνουν, απλά δεν γίνεται να κάτσεις έξω το βράδι.
Το άλλο. Φέτος έβαλα κάτι ελιές σε έναν ελαιώνα προς αντικατάσταση δέντρων που ψοφήσαν. Στο φυτώριο που πήγα, μέρα μεσημέρι αυτά τώρα, λόγω δέντρων και υγρασίας απο ταποτίσματα, είχε λεφούσια απο κουνούπια, που και εκεί με σοδομίσαν.
Δεν ξέρω, ή φέτος για κάποιο λόγο (κλιματική αλλαγή; ελλειπείς ψεκασμοί;) το κουνούπι θέριεψε, ή το κορμάκι μου έχει εξευρωπαϊστεί και φλωρέψει
φετος το παρατήρησα και εγω μαλλον προκειται για ενα ειδος κουνουπιων
με τσιμπησανε και μενα και ειχα δεκα μερες φαγουρα
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
bizeli
- Moderator

Θυμάστε που σας είχα πει για τη συναυλία των placebo στην προηγούμενη σελίδα;
Ε ακυρώθηκε
Ακυρώθηκε η συναυλία των Placebo στη Θεσσαλονίκη
Λόγω ασθένειας
https://www.lifo.gr/now/entertainment/a ... essaloniki
Ε ακυρώθηκε
Ακυρώθηκε η συναυλία των Placebo στη Θεσσαλονίκη
Λόγω ασθένειας
https://www.lifo.gr/now/entertainment/a ... essaloniki
0 .