Στο πρώτο ποστ αν δεν κανω λαθος το λεει ξεκαθαρα.
Τι τις θελουν τις γκομενες αφου δεν ειναι σε θεση να ειναι κυριοι εστω την πρωτη φορα, δεν μπορω να το καταλαβω.
Βγήκα ραντεβού
-
- Moderator
Re: Βγήκα ραντεβού
Пэпи έγραψε:Στο πρώτο ποστ αν δεν κανω λαθος το λεει ξεκαθαρα.
Τι τις θελουν τις γκομενες αφου δεν ειναι σε θεση να ειναι κυριοι εστω την πρωτη φορα, δεν μπορω να το καταλαβω.
Δεν το πρόσεξα η αλήθεια είναι.
Εστίασα μόνο στο ότι πλήρωσε αυτή.
Τώρα εξηγείται.

0 .
-
- Crazy poster
Και μετά απορούν αι γυναίκες γιατί έχουν χαθεί όλοι οι άντρες ή έχουν- κατά τη δική τους εκτίμηση- γίνει όλοι γκέι και " μετά εμένα ποιος θα με αποκαταστήσει" ," εγώ πότε θα γίνω μάνα " κι άλλα υπαρξιακά ερωτήματα 

0 .
-
- Basic poster
Λαχουρένιος έγραψε:Κατι ξερει η Πεπυ. Ισχυει οτι πολλες κερνανε σε ενα ραντεβου γιατι περασαν σκατα και δε θελουν να υποχρεωθουν στον αλλο.
Υπάρχουν δυο περιπτωσεις.
Πληρωμη για να στείλουν το μηνυμα της άρνησης.
Πληρωμη καποια στιγμη με ωραίο τροπο για να δειξουν οτι δεν θελουν να πληρωνει παντα ο άνδρας.
Οχι ομως στην πρωτη συνάντηση.
Εμένα μου αρεσε αυτή η κινηση οπως εγινε παροτιτο ενιωσα αμηχαναστην αρχη.
Θυμάμαι κάποιος που δεν ήθελε να πληρωνει εκανε το εξης απαραδεκτο:
Οταν ερχόταν η ωρα π.χ. του λογαριασμου έβγαζε τα χρηματα σε κερματα κλπ περίπου ακριβως ώστε να αναγκαστει η κοπελα να πληρώσει τα δικα της.
1 .
-
- Crazy poster
Ρε εννοειται ότι θα κερασει κ η κοπελα στην πορεια. Δεν ειναι μαλακας ο αλλος, αλλα σε καμια περισπτωση πρωτο δευτερο ραντεβου.
0 .
Пэпи έγραψε:Ρε εννοειται ότι θα κερασει κ η κοπελα στην πορεια. Δεν ειναι μαλακας ο αλλος, αλλα σε καμια περισπτωση πρωτο δευτερο ραντεβου.
Εμένα με κέρασε η Στύγαινα στο πρώτο ραντεβού , επίσης μου έκανε πολύ αργότερα και πρόταση γάμου ... ( και πρέπει να πάθατε κι ένα κοκομπλόκο τώρα)
3 .
-
- Crazy poster
Σιγα ρε στυγιο μην παθουμε κ κοκομπλοκο επειδη εσενα σου εκανε η στυγαινα προταση γαμου.
Ασε που γενικα τις προτασεις γαμου τις θεωρω για γελια. Ειμαι της αποψης πως αν 2 ανθρωποι ταιριαζουν μαζι δεν χρειαζονται πανηγυρια για να συνεχισουν.
Ασε που γενικα τις προτασεις γαμου τις θεωρω για γελια. Ειμαι της αποψης πως αν 2 ανθρωποι ταιριαζουν μαζι δεν χρειαζονται πανηγυρια για να συνεχισουν.
0 .
Пэпи έγραψε:Σιγα ρε στυγιο μην παθουμε κ κοκομπλοκο επειδη εσενα σου εκανε η στυγαινα προταση γαμου.
Η ζήλεια θα σε φάει

1 .
-
- Right to Repair Champion
Στύγιος έγραψε:Пэпи έγραψε:Ρε εννοειται ότι θα κερασει κ η κοπελα στην πορεια. Δεν ειναι μαλακας ο αλλος, αλλα σε καμια περισπτωση πρωτο δευτερο ραντεβου.
Εμένα με κέρασε η Στύγαινα στο πρώτο ραντεβού , επίσης μου έκανε πολύ αργότερα και πρόταση γάμου ... ( και πρέπει να πάθατε κι ένα κοκομπλόκο τώρα)
Dat ma nigg'a

0 .
Wir sind alle Dorfkinder, scheiß auf eure Stadt
Wenn du uns nicht grüßt, dann kriegst du Dorfverbot
Wenn du uns nicht grüßt, dann kriegst du Dorfverbot