Χθεσινο αρθρακι μου στο Olympia που το ανεβασα και στο ελευθερο.
viewtopic.php?f=5&t=9849&p=236163#p236163
.
Αρίστος Gate
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Re: Αρίστος Gate
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Φετος απο το Μαιο ως το Δεκεμβριο εχουν δημοσιευθει 30 αρθρα μου.
α) Τα 7 στο περιοδικο ΕΠΙΚΑΙΡΑ
β) 9 στο New-economy
γ) 9 στο Olympia
δ) 3 στο Tribune
ε) 2 στο Slpress (η ιστοσελίδα του Σταυρου Λυγερού)
.
α) Τα 7 στο περιοδικο ΕΠΙΚΑΙΡΑ
β) 9 στο New-economy
γ) 9 στο Olympia
δ) 3 στο Tribune
ε) 2 στο Slpress (η ιστοσελίδα του Σταυρου Λυγερού)
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
nemo
- Supreme poster

να μου το θυμηθεις ολα οσα γραφτηκαν και θα γραφτουν μεχρι στις εκλογες
δεν θα εχουν καμια αξια γιατι απο την επομενη των εκλογων ολα οσα γνωριζουμε
θα ανατραπούν
δεν θα εχουν καμια αξια γιατι απο την επομενη των εκλογων ολα οσα γνωριζουμε
θα ανατραπούν
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Nemo σχεδον τα 2/3 των αρθρων μου δεν ειναι για τον Συριζα αλλα για διεθνη θεματα και κυριως για τα προβληματα της ΕΕ και την ανοδο των ευρωσκεπτικιστων.
.
.
0 .
.
.
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Εγραψα στο fb.
Κορυφαίους πολιτικούς του πλανήτη για τη χρονιά που πέρασε θα ψήφιζα τον Ιταλό πρωθυπουργό Τζουζέπε Κόντε, τους εκπρόσωπους των Κίτρινων Γιλέκων και τον Αλέξη Τσίπρα. Και θα εξηγήσω τις προτιμήσεις μου με αριθμούς. Ο Κόντε εξασφάλισε 20 ΔΙΣ για κοινωνικές ελαφρύνσεις από τις Βρυξέλλες. Τα Κίτρινα Γιλέκα γλύτωσαν τους Γάλλους από τους νέους φόρους και εξασφάλισαν 10 ΔΙΣ από τον Μακρόν σε κοινωνικές ελαφρύνσεις. Και ο Αλέξης Τσίπρας εξασφάλισε 50 ΔΙΣ ελάφρυνση στο ελληνικό χρέος, γλύτωσε τις συντάξεις και δρομολόγησε πλήθος κοινωνικές ελαφρύνσεις.
.
Κορυφαίους πολιτικούς του πλανήτη για τη χρονιά που πέρασε θα ψήφιζα τον Ιταλό πρωθυπουργό Τζουζέπε Κόντε, τους εκπρόσωπους των Κίτρινων Γιλέκων και τον Αλέξη Τσίπρα. Και θα εξηγήσω τις προτιμήσεις μου με αριθμούς. Ο Κόντε εξασφάλισε 20 ΔΙΣ για κοινωνικές ελαφρύνσεις από τις Βρυξέλλες. Τα Κίτρινα Γιλέκα γλύτωσαν τους Γάλλους από τους νέους φόρους και εξασφάλισαν 10 ΔΙΣ από τον Μακρόν σε κοινωνικές ελαφρύνσεις. Και ο Αλέξης Τσίπρας εξασφάλισε 50 ΔΙΣ ελάφρυνση στο ελληνικό χρέος, γλύτωσε τις συντάξεις και δρομολόγησε πλήθος κοινωνικές ελαφρύνσεις.
.
0 .
.
.
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Yγεια, ειρηνη και ευτυχια για το 2019.
Να περασετε ομορφα αποψε με τους δικους σας και καλα γουρια.
.
Να περασετε ομορφα αποψε με τους δικους σας και καλα γουρια.
.
0 .
.
.
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Tzannhs Kontizas
29 Δεκεμβρίου στις 12:03 μ.μ.
ΣΤΑ ΤΣΟΥΡΈΚΙΑ ΛΈΜΕ ΝΑΙ ΣΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΕΣ ΛΈΜΕ ΝΑΙ ΣΤΑ ΜΕΛΟΜΑΚΆΡΟΝΑ ΛΈΜΕ ΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΡΑΜΠΙΈΔΕΣ ΛΈΜΕ ΝΑΙ
ΌΧΙ ΛΈΜΕ ΣΤΗΣ ΨΩΦΙΕΣ ΌΧΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΡΥΩΚΟΛΟΥΣ ΌΧΙ ΣΤΗΣ ΖΥΓΑΡΙΈΣ ΌΧΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΚΛΗΡΑ
ΕΥΤΥΧΈΣ ΝΈΟ ΕΤΟΣ
.
ΣΤΑ ΤΣΟΥΡΈΚΙΑ ΛΈΜΕ ΝΑΙ ΣΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΕΣ ΛΈΜΕ ΝΑΙ ΣΤΑ ΜΕΛΟΜΑΚΆΡΟΝΑ ΛΈΜΕ ΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΡΑΜΠΙΈΔΕΣ ΛΈΜΕ ΝΑΙ
ΌΧΙ ΛΈΜΕ ΣΤΗΣ ΨΩΦΙΕΣ ΌΧΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΡΥΩΚΟΛΟΥΣ ΌΧΙ ΣΤΗΣ ΖΥΓΑΡΙΈΣ ΌΧΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΚΛΗΡΑ
ΕΥΤΥΧΈΣ ΝΈΟ ΕΤΟΣ
.
0 .
.
.
-
Αρίστος
- Prediction Guru

To κορυφαιο καρφωμα της χρονιας απο τον Αντετονκουμπο.
https://www.facebook.com/Eimaste.Oloi.E ... 246190104/
.
https://www.facebook.com/Eimaste.Oloi.E ... 246190104/
.
0 .
.
.
-
Χρίστος Έλ
- Extreme poster

Πέρα του ότι εξυνα τα @@ μου πήρα και τριπλάσιο κοινωνικό μέρισμα. All hail Tsipras and the Syriza party.
0 .
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Αρίστος έγραψε:Tzannhs Kontizas
ΕΥΤΥΧΈΣ ΝΈΟ ΕΤΟΣ
.
Ρε δε λέμε ότι δε λέμε αλλά το ξεφτίλισε με τις ανορθογραφίες ο Τζαννής. Άντε και τα ορθογραφικά να τα κάνουμε γαργάρα αλλά οι τόνοι στα κεφαλαία δεν παλεύονται.

0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.