Πολάκης με άλλη ματιά

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Στύγιος

Re: Πολάκης με άλλη ματιά

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 29 Αύγ 2018, 17:02

Λαχουρένιος έγραψε:
Στύγιος έγραψε:Ρε συ, 10 χρόνια φυλακή και 5 χρόνια κράτηση θα μου 'ριχνε, αν μπορούσε :whistle: :whistle:

Αξέχαστες εμπειρίες πάντως προς αποφυγήν..

Τρια πραγματα μου εκαναν εντυπωση:

α) 20 χρονων κοπελα και θα μαντρωνοταν απο τοτε? Θα μου πεις μιλαμε για επαρχια 20 χρονια πισω
β) Μου κανει εντυπωση που θελες να μαντρωθεις και συ απο τα 27
γ) Αυτος συνταξιουχος καραβανας και ειχε 20 χρονων κορη? Στα 45 αποστρατευτηκε? Ε ρε ΠΑΣΟΚαρα.

α) 23 ήταν κι εγώ 29 τότε, πρέπει να ήμουν απ' τους λίγους νεοδιόριστους που έφυγαν απ' τον Έβρο και δεν παντρεύτηκαν κι έμειναν μόνιμα εκεί. Μια φίλη Σαλονικιά φιλόλογος παντρεύτηκε και μένει στην Ορεστιάδα. :-/
β) Ήμουν νιος και άβγαλτος στις όμορφες γκατζολοπούλες
γ) 55άρης ή ίσως λίγο παραπάνω ήταν περίπου, περισσότερα δεν κάθησα να μάθω :pardon:
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 29 Αύγ 2018, 17:05

55 και ηδη συνταξιουχος. Και συ εισαι 49 και θα δουλευεις αλλα 10-15 χρονια. Αυτα ειναι. Στην αεροπορια επρεπε να κατσεις.
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 29 Αύγ 2018, 17:25

Λαχούρ ,αν η ιστορία γραφόταν διαφορετικά, τώρα θα σας έγραφα λογοκριμένα ( ή μπορεί και καθόλου) , σώγαμπρος ων στον 1ο όροφο κι από κάτω τα πεθερικά, αφού πρώτα το πρωί έψαλλα τον εθνικό ύμνο και βαρούσα προσοχές σε μπαμπά και κόρη..... μπρρρρ :rolleyes:
1 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 29 Αύγ 2018, 17:35

Στύγιος έγραψε:Λαχούρ ,αν η ιστορία γραφόταν διαφορετικά, τώρα θα σας έγραφα λογοκριμένα ( ή μπορεί και καθόλου) , σώγαμπρος ων στον 1ο όροφο κι από κάτω τα πεθερικά, αφού πρώτα το πρωί έψαλλα τον εθνικό ύμνο και βαρούσα προσοχές σε μπαμπά και κόρη..... μπρρρρ :rolleyes:

Μη σου πω θα χες γινει φουλ μπουμπουκομποτ και θα παιζες φαπες με ολους μας :laugh1:

Η Στυγαινα ειναι ζαια? :D
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 29 Αύγ 2018, 17:38

Λαχουρένιος έγραψε:
Στύγιος έγραψε:Λαχούρ ,αν η ιστορία γραφόταν διαφορετικά, τώρα θα σας έγραφα λογοκριμένα ( ή μπορεί και καθόλου) , σώγαμπρος ων στον 1ο όροφο κι από κάτω τα πεθερικά, αφού πρώτα το πρωί έψαλλα τον εθνικό ύμνο και βαρούσα προσοχές σε μπαμπά και κόρη..... μπρρρρ :rolleyes:

Μη σου πω θα χες γινει φουλ μπουμπουκομποτ και θα παιζες φαπες με ολους μας :laugh1:

Η Στυγαινα ειναι ζαια? :D

Αριστερές καταβολές έχει ,αλλά δεν εκδηλώνεται ανοιχτά και δεν την πιέζω γιατί θα πέσει :madwoman:
0 .

stavmanr
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό stavmanr » 29 Αύγ 2018, 18:20

Στύγιος έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Ειναι πακετο να εχεις σοβαρη σχεση με γκομενα που εχει προβληματικους γονεις. Μακρια.

Όταν ήμουν νέοπας καθηγητής στη Νέα Βύσσα Έβρου πριν 20 χρόνια, είχα σχέση με μια πολύ όμορφη ντόπια κοπέλα ,τελειόφοιτη ιατρικής. Μόλις όμως γνώρισα τους χουνταίους γονείς ,δυστυχώς ή ευτυχώς ελάκισα...

Νέα Βύσσα;; :D
Σε καλά χέρια ήσουν... :giggle02:
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 29 Αύγ 2018, 18:39

Ευχαριστώ , το έμαθα εκ πείρας :P
0 .

stavmanr
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό stavmanr » 29 Αύγ 2018, 18:51

Αν έμαθες τις λέξεις
τζάμπλακας ή μπάτζακας, τουκμακλάντσ'μα και ζμπρτλαμάκ' είσαι σε προχωρημένο επίπεδο. :kritiki:
0 .

Άβαταρ μέλους
itteithe
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό itteithe » 29 Αύγ 2018, 19:00

stavmanr έγραψε:Αν έμαθες τις λέξεις
τζάμπλακας ή μπάτζακας, τουκμακλάντσ'μα και ζμπρτλαμάκ' είσαι σε προχωρημένο επίπεδο. :kritiki:

Εντυπωσιακό! Νόμιζα πως μόνο εμείς οι Λαρισαίοι έχουμε λέξεις με πολλαπλά σύμφωνα, όπως το γκτζιούπ', ή γομαρογκυλστιά.
0 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω

Habemus filium

'71
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό '71 » 29 Αύγ 2018, 19:12

Στύγιος έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Ειναι πακετο να εχεις σοβαρη σχεση με γκομενα που εχει προβληματικους γονεις. Μακρια.

Όταν ήμουν νέοπας καθηγητής στη Νέα Βύσσα Έβρου πριν 20 χρόνια, είχα σχέση με μια πολύ όμορφη ντόπια κοπέλα ,τελειόφοιτη ιατρικής. Μόλις όμως γνώρισα τους χουνταίους γονείς ,δυστυχώς ή ευτυχώς ελάκισα...

Κατά τη γνώμη μου δεν έχουν σχέση τα πολιτικά με τα ερωτικά.Το αν έκανες καλά ή όχι που διέκοψες είναι κάτι το σχετικό.Σαφέστατα υποστηρίζω την απόφασή σου,παρά την αμηχανία μου σχετικά με το τι θα έκανα εγώ αν ήμουνα στη θέση σου.
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”