Ποιους θαυμάζετε;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Re: Ποιους θαυμάζετε;

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 15 Μαρ 2015, 02:56

libre έγραψε:
Diadochos έγραψε:Σε χαίρομαι Λίμπρε που είσαι παθιασμένος με την δουλειά σου και απ ότι φαίνεται καλός επαγγελματίας, αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι όλα αυτά μου ακούγονται λίγο σαν παραθρησκευτική αίρεση :D

Ελπίζω μια μέρα να είμαι κι εγω ανάμεσα σε αυτά τα μεγάλα ονόματα. Η θεωρία μου ειναι αρκετά ριζοσπαστική κι ελπιζω να βρω εναν καλο εκδότη.
Το personal development ειναι μια billion dollar industry στις αγγλοσαξωνικές χωρες (στην Ελλάδα όχι και τοσο γνωστο). Δεν έχει σχεση με παραθρησκευτικά, αλλά ειναι αλήθεια οτι η εικόνα του τομέα αμαυρώθηκε απο την σαιεντολογία που κινείται στον ίδιο χωρο.

Πάρα πολύ καλα κάνεις και ασχολείσαι παθιασμένα με την εργασία σου, αλλά για να πετύχεις αυτό που θέλεις πιστεύω σε λάθος χώρα βρίσκεσαι. Αν θέλει κάποιος να πετύχει μόνο στις ΗΠΑ μπορεί να γίνει αυτό, δυστυχώς η Ευρώπη δεν είναι προορισμένη για αυτά τα θέματα.
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Άβαταρ μέλους
Ηρόστρατος
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Ηρόστρατος » 16 Μαρ 2015, 12:34

Θαυμάζω τους αυτοδημιούργητους ανθρώπους που χωρίς γνώσεις, ικανότητες και αρχές γίνονται υπουργοί στηρίζοντας τους αντιπάλους τους
0 .
Ψηφίζω Καμμένο

Άβαταρ μέλους
ΠΗΞΤΕ
Adonis Fan Club
Adonis Fan Club

Δημοσίευσηαπό ΠΗΞΤΕ » 16 Μαρ 2015, 12:44

Ηρόστρατος έγραψε:Θαυμάζω τους αυτοδημιούργητους ανθρώπους που χωρίς γνώσεις, ικανότητες και αρχές γίνονται υπουργοί στηρίζοντας τους αντιπάλους τους

Καλώς τον! Είσαι από το ακατονόμαστο σάιτ; :D
0 .
Με του Κυριάκαρου το λιλί
θα τους αλλάξουμε την ψυχή

Άβαταρ μέλους
Ηρόστρατος
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Ηρόστρατος » 16 Μαρ 2015, 20:01

ΠΗΞΤΕ έγραψε:Καλώς τον! Είσαι από το ακατονόμαστο σάιτ; :D

Αντε πάλι!
Μα μόνο απο κει μπαίνουμε δω; :(
0 .
Ψηφίζω Καμμένο

Άβαταρ μέλους
Diego
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Diego » 16 Μαρ 2015, 20:02

Δεν φτάνει που είναι τρολλ, είναι και χαζό τρολλ.
0 .
Αποχώρηση από το peg, δραχμή συνδεδεμένη με το χρυσό, άγριες ιδιωτικοποιήσεις,μικρό δημόσιο και εταιρική φορολογία κάτω του 14% με υψηλό κατώτατο.Οχι στον ευρωκομμουνισμό,στους ΔΕΚΟτζήδες των 3500 ευρω και τα υπερτιμολογημένα δημόσια έργα σε ευρώ.

Άβαταρ μέλους
Ηρόστρατος
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Ηρόστρατος » 16 Μαρ 2015, 20:22

Diego έγραψε:Δεν φτάνει που είναι τρολλ, είναι και χαζό τρολλ.

Εγώ; Γιατι το λες αυτό;
0 .
Ψηφίζω Καμμένο

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 17 Ιαν 2016, 23:11

libre έγραψε:Ποιους θαυμάζετε και γιατί; Μπορείτε να αναφέρετε συγκεκριμμένα πρόσωπα, κατηγορίες ανθρώπων ή να κάνετε μια περιγραφή (θαυμάζω αυτούς οι οποιοι κτλ).

Εγώ θαυμάζω τους καλύτερους του κλάδου μου http://www.gurudaq.com/personal_develop ... _index.php
Κατέχουν τις καλύτερες τεχνικές διαχείρησης ζωής και βγαζουν πολλά λεφτά ωστε να στηρίξουν και υλικώς τα όνειρα τους. Δεν ξερω αν είναι ευτυχισμένοι, αλλά μηπως ξερω αν ολοι αυτοί που συναντάω καθε μερα στο δρόμο ειναι;

Μου κάνει εντύπωση πως όλοι αυτοί συνέχεια έχουν αποσπάσματα του Αριστοτέλη μέσα στα βιβλία τους.
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”