Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 31 Ιαν 2018, 18:57
Πασιφάη έγραψε:nemo έγραψε:φερε πισω τον αριστο οι μερες ειναι πονηρες και τα πολιτικα ειναι γκαστρωμενα
ενας κορυφαιος αναλυτης οπως ειναι ο αριστος δεν πρεπει να λειπει αυτον τον καιρο
εν αναγκη γονατισε και ζητησε του συγχωρεση ..κανε κατι επιτελους

Ρε φίλε, πίνετε; Ποιός είναι ο ''κορυφαίος αναλυτής'';
Η χώρα έχει γκαστρωθεί άπειρες φορές από μαλάκες, που την φτάσανε εδώ που είναι σήμερα. Χαμερπής, γύφτισσα, να περιμένει μια ''ελεημοσύνη'', για να μη ζήσει στο ''χαρτόκουτο'' της ιστορίας.
Εσύ, σαν ''αδέκαστος κριτής'' των υπολοίπων, τί έκαμες για να την προστατέψεις; Αν θες, εγώ προσωπικά σαν Πασιφάη, μπορώ να σου πω, αυτό το μικρό, ανεπαίσθητο για κάποιους, βήμα. Έχω πλεονέκτημα, τουλάχιστον σε ότι αφορά την καθαρότητα της σκέψης μου.
ε τώρα,
τι έκανε...

1 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»