Μου πρήξατε τα συκώτια με όλα αυτά τα τοπικ για πολιτική

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Re: Μου πρήξατε τα συκώτια με όλα αυτά τα τοπικ για πολιτική

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 31 Ιαν 2018, 18:10

ο αρίστος είναι ο κορυφαίος των κορυφαίων στο είδος του. το φρη δέχτηκε ανεπανόρθωτο πλήγμα με την αποχώρηση του.
η ανεπανάληπτη ικανότητα του στην αντίληψη σύνθεση και ανάλυση του πολιτικού γίγνεσθαι μας τοποθετούσε σε μια από τις σημαντικότερες θέσεις των πολιτικών φόρουμς της νοτίου βαλκανικής.
τώρα θα τρώμε στη μάπα αβέρτα το απολίτικο πλεμπαριό και το αγάμητο κατιναριό αν δεν επαληθευτεί η πρόβλεψη μου, εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος, για εισβολή τεκνατζούδων ποιότητας στο φρή. :fico:
1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 31 Ιαν 2018, 18:52

Πασιφάη έγραψε:[
Έχω πλεονέκτημα, τουλάχιστον σε ότι αφορά την καθαρότητα της σκέψης μου.

οχι δεν εχεις και ουτε εχω ..αλλα αυτο θα το αναλυσουμε καποια αλλη στιγμη
που θα εχουμε τα κεφια μας
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 31 Ιαν 2018, 18:57

Πασιφάη έγραψε:
nemo έγραψε:
φερε πισω τον αριστο οι μερες ειναι πονηρες και τα πολιτικα ειναι γκαστρωμενα

ενας κορυφαιος αναλυτης οπως ειναι ο αριστος δεν πρεπει να λειπει αυτον τον καιρο
εν αναγκη γονατισε και ζητησε του συγχωρεση ..κανε κατι επιτελους :angry:

Ρε φίλε, πίνετε; Ποιός είναι ο ''κορυφαίος αναλυτής''; :P

Η χώρα έχει γκαστρωθεί άπειρες φορές από μαλάκες, που την φτάσανε εδώ που είναι σήμερα. Χαμερπής, γύφτισσα, να περιμένει μια ''ελεημοσύνη'', για να μη ζήσει στο ''χαρτόκουτο'' της ιστορίας.
Εσύ, σαν ''αδέκαστος κριτής'' των υπολοίπων, τί έκαμες για να την προστατέψεις;
Αν θες, εγώ προσωπικά σαν Πασιφάη, μπορώ να σου πω, αυτό το μικρό, ανεπαίσθητο για κάποιους, βήμα. Έχω πλεονέκτημα, τουλάχιστον σε ότι αφορά την καθαρότητα της σκέψης μου.

ε τώρα, τι έκανε...

Εικόνα
1 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 31 Ιαν 2018, 19:09

Ρεκ_ _μας έγραψε:ο αρίστος είναι ο κορυφαίος των κορυφαίων στο είδος του. το φρη δέχτηκε ανεπανόρθωτο πλήγμα με την αποχώρηση του.
η ανεπανάληπτη ικανότητα του στην αντίληψη σύνθεση και ανάλυση του πολιτικού γίγνεσθαι μας τοποθετούσε σε μια από τις σημαντικότερες θέσεις των πολιτικών φόρουμς της νοτίου βαλκανικής.
τώρα θα τρώμε στη μάπα αβέρτα το απολίτικο πλεμπαριό και το αγάμητο κατιναριό αν δεν επαληθευτεί η πρόβλεψη μου, εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος, για εισβολή τεκνατζούδων ποιότητας στο φρή. :fico:

ακομα εκει εισαι εσυ βρε αντε πηγαινε και αγορασε μια κουκλα
να την φουσκωνεις και να την ξεφουσκωνεις οποτε θελεις :laugh1:

πραγματικα τωρα θαθελα αριστο να μας πει τι γινεται με καμενο και φωφη
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Άρης Κλάρας
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Άρης Κλάρας » 31 Ιαν 2018, 19:14

Γύπας έγραψε:Ακριβώς. Τώρα που ζούμε τη δημοκρατικότερη περίοδο είναι ευκαιρία για υγιείς πολιτικούς διαλόγους. Άλλη μία θετική εξέλιξη που έφερε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 31 Ιαν 2018, 20:29

nemo έγραψε:υσ...δεν κατανοει ο λαχουρ εκτος κκε ...δεν μπορει δεν το εχει μεσα του

Eνω εσυ νιωθεις εξω απο την ΧΑ ε? :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
Γύπας
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Γύπας » 31 Ιαν 2018, 21:47

Πασιφάη έγραψε:
Γύπας έγραψε:Ακριβώς. Τώρα που ζούμε τη δημοκρατικότερη περίοδο είναι ευκαιρία για υγιείς πολιτικούς διαλόγους. Άλλη μία θετική εξέλιξη που έφερε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Ρε Γύπα, ΔΕΝ είναι θέμα ΣΥΡΙΖΑ. Είναι καθαρά θέμα μυαλού και νοοτροπίας.
Όταν η σκέψη σου δεν είναι αυτιστική, αναλύεις καλλίτερα την όποια κατάσταση. Ξέρεις τι θέλεις. Έχεις αυτοπεποίθηση και φέρεσαι ανάλογα. Δεν μιλάω σε προσωπικό επίπεδο, αν με εννοείς, αλλά αποζητώ την νορμάλ εικόνα που θα επιθυμούσα να δω.

Ε αυτό σου λέω κι εγώ ρε. Η ΣΥΡΙΖΑΡΑ θα τα φτιάξει αυτά και θα είμαστε χάι όσο δεν πάει! :D

'Ελα ρε που μου θες και να δεις νορμάλ εικόνα :tourtaface: Παπάρια θα δεις και το ξέρεις. Η ουσία είναι σε αυτό που είπες, να μην έχεις αυτιστική σκέψη. Το ξέρεις μετά τι κάνεις. Έχεις ανοιχτό μυαλό, μπορείς και εξηγείς και ερμηνεύεις, μπορείς και απομυθοποιείς, ακόμα και δικές σου αρχές και κίνητρα και αντέχεις τα πάντα και προχωράς. Με καμάρι κιόλας γιατί γουστάρεις.
0 .

itteithe δεν μπορεί, κάπου θα το διαβάσεις κάποια στιγμή. Άμα δεν γυρίσεις να ποστάρεις τον παίρνεις :yesyes: Τέλος!

Άβαταρ μέλους
Γύπας
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Γύπας » 31 Ιαν 2018, 21:52

Wild Rebel έγραψε:

Εντάξει οδικός μας πίνει κάνα τρίφυλλο και τα καταφέρνει μια χαρά στο κυβερνητικό έργο. Ο δικός σου μήπως να έκοβε την πρέζα; :yesyes:
0 .

itteithe δεν μπορεί, κάπου θα το διαβάσεις κάποια στιγμή. Άμα δεν γυρίσεις να ποστάρεις τον παίρνεις :yesyes: Τέλος!

Άβαταρ μέλους
Άρης Κλάρας
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Άρης Κλάρας » 31 Ιαν 2018, 22:10

Γύπας έγραψε:
Wild Rebel έγραψε:

Εντάξει οδικός μας πίνει κάνα τρίφυλλο και τα καταφέρνει μια χαρά στο κυβερνητικό έργο.
Ο δικός σου μήπως να έκοβε την πρέζα; :yesyes:

:sgrat: :hmmm :dunno: :help:
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 01 Φεβ 2018, 01:22

Ρεκ_ _μας έγραψε:ο αρίστος είναι ο κορυφαίος των κορυφαίων στο είδος του. το φρη δέχτηκε ανεπανόρθωτο πλήγμα με την αποχώρηση του.

μα τι συγκίνηση, θα βάλω τα κλάματα..!!!!!

ρεκλαμα είσαι πάντως μεγάλογλυφτρόνι
:P
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”