ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΓΓ
-
Γύπας
- Extreme poster

Re: ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΓΓ
Τι ζημιά μπορείτε να κάνετε στον Τσίπρα ρε σαπουνόφουσκες; Ούτε μίσος έχω ούτε τίποτα. Η σχέση μου με τον εν λόγω κύριο περιγράφηκε πριν. Δεν θα μου λείψει και δεν θα μου έλειπε ποτέ. Τι να κάνουμε τώρα;
0 .
itteithe δεν μπορεί, κάπου θα το διαβάσεις κάποια στιγμή. Άμα δεν γυρίσεις να ποστάρεις τον παίρνεις
Τέλος!-
pan
- Extreme poster

Και οι σύγχρονες ΠΑΕ έτσι κάνουν, πέφτουν κατηγορία ξεχρεώνουν τα χρωστούμενα σαν από θαύμα, αλλάζουν όνομα και επανέρχονται δριμύτεροι στα σαλόνια του Τσάμπιονς Λιγκ. Και στην πολιτική έτσι πάει κάπως. Αλλάζουν τα ρούχα τους και νομίζουν ότι γίνονται αγνώριστοι.

1 .
-
Στύγιος
pan έγραψε:Και οι σύγχρονες ΠΑΕ έτσι κάνουν, πέφτουν κατηγορία ξεχρεώνουν τα χρωστούμενα σαν από θαύμα, αλλάζουν όνομα και επανέρχονται δριμύτεροι στα σαλόνια του Τσάμπιονς Λιγκ. Και στην πολιτική έτσι πάει κάπως. Αλλάζουν τα ρούχα τους και νομίζουν ότι γίνονται αγνώριστοι.
Tσούκου ,έχει αλλάξει ο νόμος , πλέον το χρέος ακολουθεί σαν κατάρα σε οποιαδήποτε κατηγορία ,όπως και είναι σωστό. Η εποχή των μπαχτατζίδικων ανώνυμων εταιρειών τελείωσε...
0 .
-
pan
- Extreme poster

Αυτό σκέφτομαι και ανησυχώ τι θα απογίνει ο φίλος μας.Στύγιος έγραψε:Η εποχή των μπαχτατζίδικων ανώνυμων εταιρειών τελείωσε...
0 .
-
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
- Supreme poster

Καλη χρονια να εχετε σας χαιρετω ,θα σας παρακολουθω και θα σας διαβαζω
2 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες......
nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες......
nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας
-
Στύγιος
Κάτσε ρε που θα βρεις χειρότερα; Κι εγώ δε θέλω να πάω σχολείο αύριο, αλλά πρέπει να πάω ως μαλάκας διευθυντής 7.00 να ανοίξω το καλοριφέρ.
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Καλη χρονια να εχετε σας χαιρετω ,θα σας παρακολουθω και θα σας διαβαζω
Μην εισαι μαλακας ρε, γραφε
0 .
-
Στύγιος
Πάντως Γιαννόπουλε να ξέρεις ότι εφόσον εκουσίως εγκαταλείπεις τα φόρα, δε θα γευτείς ποτέ τη μοναδική ,την ανεπανάληπτη εμπειρία του πέρμαμπαν .Εγώ έχω 3 όσα και τα παράσημα μου
..1 απ' το γνωστό έτερο φόρουμ ,1 από φόρουμ χριστιανοταλιμπάν και 1 από φόρουμ.... εκπαιδευτικών ( ναι το κατάφερα κι αυτό)
.gif)
..1 απ' το γνωστό έτερο φόρουμ ,1 από φόρουμ χριστιανοταλιμπάν και 1 από φόρουμ.... εκπαιδευτικών ( ναι το κατάφερα κι αυτό)
.gif)
0 .
-
vallon
- Supreme poster

πάντως τώρα που καθαρίσαμε το ελεύθερο απο τα νεοφιλ
μπορούμε άνετα να τσακωνόμαστε μεταξύ μας
το καλοριφέρ γρήγορα γιατί έχει παγώσει ο κόσμος και παραπονιέται...
τι διάολο διευθυντής άνθρωπος και κάνει χρέη ...επιστάτη;;;;;

μπορούμε άνετα να τσακωνόμαστε μεταξύ μας
το καλοριφέρ γρήγορα γιατί έχει παγώσει ο κόσμος και παραπονιέται...
τι διάολο διευθυντής άνθρωπος και κάνει χρέη ...επιστάτη;;;;;

0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.