Portfolio ονείρων

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Perseus
Basic poster
Basic poster

Re: Portfolio ονείρων

Δημοσίευσηαπό Perseus » 07 Μαρ 2015, 07:09

μου αρεσουν τα εργαλεια ,μια ωραια κουζινα ,ενα φουρνο με ξυλα ,ενα ωραιο μπαρμπεκιου, χρημα δεν θελει πολυ αλλα χρειαζομαι χωρο.
0 .

Άβαταρ μέλους
Diego
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Diego » 10 Μαρ 2015, 17:26

Είμαι τόσο κουρασμένος και απογοητευμένος που το πάω μήνα μήνα.ΔΕΝ έχω όνειρα, απλά ό,τι βγει.

Λένε πως είσαι όσο αισθάνεσαι: Εγώ τότε δεν είμαι 28 αλλά 65 και θέλω να βγω στη σύνταξη.
0 .
Αποχώρηση από το peg, δραχμή συνδεδεμένη με το χρυσό, άγριες ιδιωτικοποιήσεις,μικρό δημόσιο και εταιρική φορολογία κάτω του 14% με υψηλό κατώτατο.Οχι στον ευρωκομμουνισμό,στους ΔΕΚΟτζήδες των 3500 ευρω και τα υπερτιμολογημένα δημόσια έργα σε ευρώ.

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Βαλκάνιος Κούρος
Βαλκάνιος Κούρος

Δημοσίευσηαπό ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 10 Μαρ 2015, 18:04

Φίλε, εγώ, αμα ήμουνα εικοσιοχτώ, θα τα γαμούσα όλα! Μην πιάνεσαι κορόιδο. Σε μερικά χρόνια θα λες 'τι μαλάκας ήμουνα'! Και θα έχεις και δίκιο.
0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
Diego
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Diego » 10 Μαρ 2015, 18:08

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:Φίλε, εγώ, αμα ήμουνα εικοσιοχτώ, θα τα γαμούσα όλα! Μην πιάνεσαι κορόιδο. Σε μερικά χρόνια θα λες 'τι μαλάκας ήμουνα'! Και θα έχεις και δίκιο.

Σατανίκ, επιστρέφω στις 20 απο τη δουλειά, παίρνω δείπνο, κάνω μπάνοπ και πέφτω για ύπνο.Τα λέγαμε και στον ΟΚΑΝΑ αυτά.Το R n D μου έχει βγει ξινό.Οκ, καλά τα λεφτά του να είσαι μηχανικός στην Ελβετία ΑΛΛΑ πραγματικά ζορίζομαι.
Ούτε ανάσες να πάρω δεν μπορώ.
0 .
Αποχώρηση από το peg, δραχμή συνδεδεμένη με το χρυσό, άγριες ιδιωτικοποιήσεις,μικρό δημόσιο και εταιρική φορολογία κάτω του 14% με υψηλό κατώτατο.Οχι στον ευρωκομμουνισμό,στους ΔΕΚΟτζήδες των 3500 ευρω και τα υπερτιμολογημένα δημόσια έργα σε ευρώ.

libre

Δημοσίευσηαπό libre » 10 Μαρ 2015, 18:16

Diego έγραψε:Είμαι τόσο κουρασμένος και απογοητευμένος που το πάω μήνα μήνα.ΔΕΝ έχω όνειρα, απλά ό,τι βγει.

Λένε πως είσαι όσο αισθάνεσαι: Εγώ τότε δεν είμαι 28 αλλά 65 και θέλω να βγω στη σύνταξη.

Πρέπει να αναδιοργανώσεις τη ζωή σου. Δεν είναι καθολου καλό αυτο, φίλε μου. Θέλει συστημα η ζωή. Αμα είσαι έτσι στα 28 κάηκες. Πρωτα τα όνειρα. Η δουλεια ειναι τα logistics των ονειρων.
0 .

Άβαταρ μέλους
Diego
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Diego » 10 Μαρ 2015, 18:19

Δεν υπάρχουν όνειρα.Δεν έχω ελεύθερο χρόνο για τη ζωή ΜΕΤΑ το project.Πάμε από demanding deadline σε deadline.
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 10 Μαρ 2015, 18:22

Ντιέγκε, ψήσου για μίνι φάρμα.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Βαλκάνιος Κούρος
Βαλκάνιος Κούρος

Δημοσίευσηαπό ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 10 Μαρ 2015, 18:27

Ελβετία; Επιβαρύνεις τη θέση σου τώρα :s_mad

Λοιπόν επαγγελματικό πήξιμο προβλέπεται για την ολοκλήρωση της ανδρικής προσωπικότητας. Και άμα είναι σε τόσο υψηλό επίπεδο (υποθέτω), τόσο το καλύτερο. Κοίταξε να έχεις visibility σε ότι κάνεις. Δικτυώσου, γνώρισε όσο πιο πολύ κόσμο μπορείς στον τομέα σου, αλλά και σε γειτονικούς (adjacent) τομείς.
0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 10 Μαρ 2015, 18:29

Diego έγραψε:Είμαι τόσο κουρασμένος και απογοητευμένος που το πάω μήνα μήνα.ΔΕΝ έχω όνειρα, απλά ό,τι βγει.

Διευκρίνισε το κουρασμένος και απογοητευμένος, κάπως έτσι ήμουν και εγώ, αλλά είχα όνειρα, νομίζω έχεις πέσει μια μια μίνι κατάθλιψη ή σε μια ρουτίνα που περνά έτσι ο καιρός χωρίς να πράξεις τίποτα.
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Άβαταρ μέλους
Diego
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Diego » 10 Μαρ 2015, 18:45

Diadochos έγραψε:Ντιέγκε, ψήσου για μίνι φάρμα.

Το έχω σκεφτεί αλλα το δικό μου ανάλογο είναι ιχθυοτροφεία στο Αιγαίο.Ξύπνημα στις 7 το πρωι το νωρίτερο, σαγιονάρα διχάλα που κάνει φλιπ φλοπ, μακό στο κρις κραφτ, έρχομαι με τους εργάτες στα κωλόψαρα, τα ταίζω, τα ζυγίζω, τα φλομώνω στα αντιβιωτικά, στις 11 έχω τελειώσει και μετά παραλία με αθλητική και τουρίστριες.Τα ξέρει αυτά ο Σατανίκ.

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:Ελβετία; Επιβαρύνεις τη θέση σου τώρα :s_mad

Λοιπόν επαγγελματικό πήξιμο προβλέπεται για την ολοκλήρωση της ανδρικής προσωπικότητας. Και άμα είναι σε τόσο υψηλό επίπεδο (υποθέτω), τόσο το καλύτερο. Κοίταξε να έχεις visibility σε ότι κάνεις. Δικτυώσου, γνώρισε όσο πιο πολύ κόσμο μπορείς στον τομέα σου, αλλά και σε γειτονικούς (adjacent) τομείς.

Σατανίκ, δεν το τρώω το παραμύθι για μηχανικούς στο Γιουρόπα.Οι καλές μέρες τελειώσανε για μας-αραβία (όπου μου λένε πως ζορίσανε και εκεί) ή αλλιώς Α.Ανατολή, Αφρική ή και Λ.Αμερική.

Metranion έγραψε:

Διευκρίνισε το κουρασμένος και απογοητευμένος, κάπως έτσι ήμουν και εγώ, αλλά είχα όνειρα, νομίζω έχεις πέσει μια μια μίνι κατάθλιψη ή σε μια ρουτίνα που περνά έτσι ο καιρός χωρίς να πράξεις τίποτα.

Τι άλλη διευκρίνηση θες απο το δουλεύω 12ωρα 6 μέρες την εβδομάδα;
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”