Αυτό είναι το πνεύμα. Γιατί το να δίνεις βήμα στο ναζί ,είναι το ίδιο με το να δίνεις βήμα στον τζιχαντιστή του ISIS.
Είναι πολύ μακριά από αρχές περι ελευθερίας λόγου.
Μου αρέσει εδώ
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Re: Μου αρέσει εδώ
Εγω δεν το παω μονο στο θεμα της ιστοριας,της ιδεολογιας κλπ.Θα μου πεις οτι απο κει ισως πηγαζει και η υπολοιπη συμπεριφορα τους.
Ειναι οτι υπερασπιζονται σθεναρα μια συμμορια,που ανα πασα στιγμη μπορει να δειρει ή να μαχαιρωσει εσενα,τον αδερφο σου,το φιλο σου,το γειτονα σου,ετσι για το τιποτα.Και το Φυσσα για ενα τσαμπουκα τον φαγανε.
Εμενα με ενοχλει πολυ περισσοτερο η υπερασπιση ενος κουφετου σαν τον Κασι,απο φιλολογικες κουβεντες για το Χιτλερ και τους εβραιους.Οχι πως και αυτα δεν με ενοχλουν,αλλα μακαρι να ηταν μονο εκει το θεμα.
Ειναι οτι υπερασπιζονται σθεναρα μια συμμορια,που ανα πασα στιγμη μπορει να δειρει ή να μαχαιρωσει εσενα,τον αδερφο σου,το φιλο σου,το γειτονα σου,ετσι για το τιποτα.Και το Φυσσα για ενα τσαμπουκα τον φαγανε.
Εμενα με ενοχλει πολυ περισσοτερο η υπερασπιση ενος κουφετου σαν τον Κασι,απο φιλολογικες κουβεντες για το Χιτλερ και τους εβραιους.Οχι πως και αυτα δεν με ενοχλουν,αλλα μακαρι να ηταν μονο εκει το θεμα.
0 .
-
Kauldron
- Supreme poster

Λοιπόν, ακούστε λίγο.
Από τη στιγμή που τηρούνται οι κανόνες, εγώ δεν θέλω να φιμώνω κανέναν.
Μπολτονάκιας υπέρ της μιας ή της άλλης πλευράς, δεν γίνομαι.
Από 'κει και πέρα το να μου βάζετε πράγματα που έγιναν ή υποτίθεται οτι έγιναν κατά τον Εμφύλιο, εμένα δε μου λέει τίποτα.
Αυτά είναι για το Αποχωρητήριο (τον γνωστό ιστότοπο). Μπροστά μας έχουμε πολύ σημαντικότερα πράγματα από το ν' ασχολούμαστε με το τί έγινε πριν 60 χρόνια.
Θα σας συνιστούσα εκατέρωθεν αυτοσυγκράτηση.
Από τη στιγμή που τηρούνται οι κανόνες, εγώ δεν θέλω να φιμώνω κανέναν.
Μπολτονάκιας υπέρ της μιας ή της άλλης πλευράς, δεν γίνομαι.
Από 'κει και πέρα το να μου βάζετε πράγματα που έγιναν ή υποτίθεται οτι έγιναν κατά τον Εμφύλιο, εμένα δε μου λέει τίποτα.
Αυτά είναι για το Αποχωρητήριο (τον γνωστό ιστότοπο). Μπροστά μας έχουμε πολύ σημαντικότερα πράγματα από το ν' ασχολούμαστε με το τί έγινε πριν 60 χρόνια.
Θα σας συνιστούσα εκατέρωθεν αυτοσυγκράτηση.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.
-
mitsokollias
Kauldron δεν υπάρχει ζήτημα αυτοσυγράτησης. Αν γίνεται ανεκτή ναζιστική προπαγάνδα με τα γνωστά ψεύδη ,απλά θέλω να το ξέρω για να μη συμμετέχω στο χώρο. Εδώ έχουμε αντικειμενικές πραγματικότητες. Ενας ναζί δημοσιεύει τη φωτογραφία ενος πτώματος παιδιού και ισχυρίζεται ψευδώς ότι το βίασαν κομμουνιστές. Αυτή είναι η δουλειά του ,αυτό κάνει εδώ και χρόνια σε διάφορα σάιτς. Αυτό για μένα είναι εγκληματικό και δεν μπορώ να συνυπάρχω, ούτε βέβαια να μπω σε διαδικασία σύγκρουσης με τον κάθε διαδυκτιακό εγκληματία.
Απ ότι καταλαβαίνω από το πόστ σου, προφανώς και εδώ θα υπάρχει ανοχή σε τέτοια φαινόμενα , οπότε καιρός να αποχωρώ.
Απ ότι καταλαβαίνω από το πόστ σου, προφανώς και εδώ θα υπάρχει ανοχή σε τέτοια φαινόμενα , οπότε καιρός να αποχωρώ.
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

mitsokollias έγραψε:Kauldron δεν υπάρχει ζήτημα αυτοσυγράτησης. Αν γίνεται ανεκτή ναζιστική προπαγάνδα με τα γνωστά ψεύδη ,απλά θέλω να το ξέρω για να μη συμμετέχω στο χώρο. Εδώ έχουμε αντικειμενικές πραγματικότητες. Ενας ναζί δημοσιεύει τη φωτογραφία ενος πτώματος παιδιού και ισχυρίζεται ψευδώς ότι το βίασαν κομμουνιστές. Αυτή είναι η δουλειά του ,αυτό κάνει εδώ και χρόνια σε διάφορα σάιτς. Αυτό για μένα είναι εγκληματικό και δεν μπορώ να συνυπάρχω, ούτε βέβαια να μπω σε διαδικασία σύγκρουσης με τον κάθε διαδυκτιακό εγκληματία.
Μητσοκολια,οσο περισσοτερο ταιζονται τετοιοι τυποι απο την προσοχη μας,τοσο περισσοτερο θεριευουν.Και γω μαλακια εκανα που του απαντησα μερικες φορες.Αστον να ανεβαζει θεματα που θα μιλαει μονος του.Μια δυο τρεις θα το κανει,ε καποια στιγμη θα βαρεθει.Αν κουβαληθουν και αλλοι βλεπουμε.Εχει ενα δικιο ο Χελωνας δεν μπορει να διωξει κανενα για καθαρα πολιτικους λογους.
0 .
-
mitsokollias
Μα δεν με ενδιαφέρει ο χρήστης. Εγώ δεν μπορώ να έχω πόστ σε ένα σάιτ που περιέχει πτώματα παιδιών που από κάτω γράφει τις φαντασιώσεις του με αυτά ο κάθε ανώμαλος. Νιώσε λίγο, είναι σα να γράφεις σε σάιτ που γράφουν και παιδεραστές ,χωρίς να τους απαντάς ή σα να γράφει ο άλλος δίπλα σου τι ωραία που αποκεφαλίζει ο ISIS.
Ασε που εδώ είμαστε ,βλέποντας ανοχή θα κουβαληθούν κι άλλοι. Αφού ο κανόνας είναι να μαζεύονται σα τη μύγα στο σκατό και να ανοίγουν πολλά προφίλ.
Ασε που εδώ είμαστε ,βλέποντας ανοχή θα κουβαληθούν κι άλλοι. Αφού ο κανόνας είναι να μαζεύονται σα τη μύγα στο σκατό και να ανοίγουν πολλά προφίλ.
0 .
-
Kauldron
- Supreme poster

mitsokollias έγραψε:Kauldron δεν υπάρχει ζήτημα αυτοσυγράτησης. Αν γίνεται ανεκτή ναζιστική προπαγάνδα με τα γνωστά ψεύδη ,απλά θέλω να το ξέρω για να μη συμμετέχω στο χώρο. Εδώ έχουμε αντικειμενικές πραγματικότητες. Ενας ναζί δημοσιεύει τη φωτογραφία ενος πτώματος παιδιού και ισχυρίζεται ψευδώς ότι το βίασαν κομμουνιστές. Αυτή είναι η δουλειά του ,αυτό κάνει εδώ και χρόνια σε διάφορα σάιτς. Αυτό για μένα είναι εγκληματικό και δεν μπορώ να συνυπάρχω, ούτε βέβαια να μπω σε διαδικασία σύγκρουσης με τον κάθε διαδυκτιακό εγκληματία.
Συνεπώς, δηλώνεις οτι δεν υπάρχουν αποδείξεις οτι έγινε αυτό που λέει πως έγινε. Άρα η θέση του ακυρώνεται, λόγω έλλειψης στοιχείων. Είδες πώς απογυμνώνεται μια θέση?
Με το να φίμωνα αυτόν που γράφει, θα έμεναν ανοιχτά ερωτήματα.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Κατ' αρχήν καλό θα ήταν πριν κάποιοι βγάλουν συμπεράσματα για τον συγκεκριμένο ιστότοπο, να διαβάσουν τους κανόνες. Ανοχή σε ρατσισμό ή σε παρακίνηση ή επικρότηση εγκλημάτων δεν θα υπάρξει.
Κατα δεύτερον, πρέπει να καταλάβετε ότι οι διαχειριστές και οι συντονιστές δεν είναι όλη την ώρα ονλάιν για να μπορούν να ελέγχουν ανά πάσα στιγμή τα όσα συμβαίνουν στο φόρουμ, όπως επίσης και ότι είναι πρακτικά αδύνατον να διαβάζουν κάθε δημοσίευση που αναρτάται στο φόρουμ.
Τέλος, από το παρόν νήμα αφαιρέθηκαν δημοσιεύσεις που παραβίαζαν τους κανόνες.
Κατα δεύτερον, πρέπει να καταλάβετε ότι οι διαχειριστές και οι συντονιστές δεν είναι όλη την ώρα ονλάιν για να μπορούν να ελέγχουν ανά πάσα στιγμή τα όσα συμβαίνουν στο φόρουμ, όπως επίσης και ότι είναι πρακτικά αδύνατον να διαβάζουν κάθε δημοσίευση που αναρτάται στο φόρουμ.
Τέλος, από το παρόν νήμα αφαιρέθηκαν δημοσιεύσεις που παραβίαζαν τους κανόνες.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
mitsokollias
Το καταλαβαίνεις Kauldron ότι είναι απαράδεκτο να περιφέρεται η φωτογραφία ενος νεκρού παιδιού για οτιδήποτε?
Τι θέσεις μου τσαμπουνάς, εδώ έχουμε να κάνουμε με διεστραμένα πράγματα.
Eπι της ουσίας με κάλυψε η τοποθέτηση του admin.
Τι θέσεις μου τσαμπουνάς, εδώ έχουμε να κάνουμε με διεστραμένα πράγματα.
Eπι της ουσίας με κάλυψε η τοποθέτηση του admin.
0 .
-
ΠΗΞΤΕ
- Adonis Fan Club

Ο Μητσοκόλλιας έχει απόλυτο δίκιο. Ήδη αποκτήσαμε το πρώτο μπουμπούκι που τσαμπουνάει τις γνωστές χαχόλικες πίπες για τον Κορκονέα. Τέτοιους πρέπει να τους μαζεύουμε και να πηγαίνουν προς εκκαθάριση πριν να είναι πολύ αργά.
0 .
Με του Κυριάκαρου το λιλί
θα τους αλλάξουμε την ψυχή
θα τους αλλάξουμε την ψυχή