Δεν γνωρίζω την κατάσταση στην Κύπρο, αλλά δέχομαι οτι είναι όπως το λές. Λογικό ακούγεται, αν οι μισθοί είναι καλύτεροι, προσωπικό υψηλής εξιδείκευσης να μεταναστεύει προς Κύπρο.
Από 'κει και πέρα, εφόσον οι θέσεις είναι ορισμένες, και δεδομένες σε αριθμό (δεν βλέπω δηλαδή πώς μπορούν ν' αυξηθούν), θα υπάρξει περισσότερος ανταγωνισμός για τις ίδιες θέσεις, πράγμα που θα δημιουργήσει πρόβλημα στο εγχώριο εργατικό δυναμικό υψηλής εξιδείκευσης.
Σε νιώθω.
Μετανάστευση στην Κύπρο
-
Kauldron
- Supreme poster

Re: Μετανάστευση στην Κύπρο
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.
-
Asturias
- Rookie poster

Δεν ισχυει αυτο που λες γιατι οσο πιο καλο το προσωπικο τοσο πιο ανταγωνιστική η επιχείρηση στηςν διεθνη αγορά, τοσο πιο καλό για την κοινωνια.
Βασικα σας κανω ριβερς σαϊκολοτζι, να πληγωθείτε μπας και νοιώσετε αλλα ειστε τοσο στουρνοι που ουτε αυτο πιανει.
Βασικα σας κανω ριβερς σαϊκολοτζι, να πληγωθείτε μπας και νοιώσετε αλλα ειστε τοσο στουρνοι που ουτε αυτο πιανει.
0 .
Ευλογημένοι οσοι επέλεξαν την Αντάρσια γιατι αυτοί θα κληρονομήσουν την βασιλεία της Γης
-
akirav
- Rookie poster

Asturias έγραψε:akirav έγραψε:Asturias έγραψε:
δλδ συμφωνεις πως αντικειμενικά, η προταση αυτη ειναι αληθεια; οκ, πες και πάμε και παρακατω.
Nταξ, υποθετω οτι δεν εισαι αυτιστικο και στο ξαναγραφω:akirav έγραψε:Οι Ελληνες κλεβουν δουλειες απο τους Κυπριους.
Ρωσοι, Κινεζοι, Νεπαλεζοι, Βιετναμεζοι κτλ, βοηθουν στην αναπτυξη της χωρας.
υπεκφεύγεις της απάντησης, αυτα τα ειχες γραψει για να μας ειρωνευεις- νομιζες. Οκ, δεν σε ειχα να μπορείς να απαντήσεις. Κλεβουν οι καλαμαραδες τις δουλειες των κυπριων ναι ή ου;
Οκ, υποθετω οτι εχω να κανω με αυτιστικο, απαντω αναλογα:
1) σου εγραψα τι λενε οι αναρχικοι στην Κυπρο, οχι οι Κυπριοι. Σε 3 δουλειες πηγα, 3 Κυπριοι με προσελαβαν.
2) Η στοκοσυνη σας ειναι τετοια, που απο τη μια λετε οτι οι Ρωσοι βοηθουν τη χωρα, οι Ελληνες κλεβουν δουλειες.
3) Η στοκοσυνη σας ειναι τετοια, που σε ολα τα ωδεια διαφημιζουν οτι εχουν Ελληνες μουσικους και κυριως, οι εξετασεις γινονται απο Ελληνες ΜΟΝΟ. Κατα τα αλλα, σας κλεβουμε δουλειες ?
0 .
-
akirav
- Rookie poster

-
Kauldron
- Supreme poster

Συμφώνησα μαζί του, και διαφώνησε αυτός με τον εαυτό του.
Έπαθε βραχυκύκλωμα.

Έπαθε βραχυκύκλωμα.

0 .
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

το ''κυπραίος αναρχικός'' θυμίζει το ανέκδοτο ''αλβανός τουρίστας'';
παιδιά μακριά από κυπραίους και κυπραίες. πρόκειται για παραδόπιστους φραγκοφονιάδες που κυκλοφοράνε με κομπιουτεράκι για να βγάζουν το μερίδιο τους στο σεντ αν τύχει και κάτσουν με παρέα για φαγητό. ειδικά αν τον λένε νεόφυτο νεοφύτου του νεοφύτου ή κίκο κίκου του κικιρίκου λακίστε.
οι κυπραίες από την άλλη αν δεν πληρώσεις με 500αρικο και δεν δουν ότι έχεις ακόμα πεντέξι στο πορτοφόλι αμέσως δίνουν το τηλέφωνο τους στον απέναντι. ξεχάσανε τον καιρό που βρώμαγε το στόμα τους από την πείνα και την στήνανε απόξω από τα στρατόπεδα της ελδυκ μπας και κουτουπώσουνε κανα καλαμαρά και έρθουν στην ελλάδα να παριστάνουν τις αγγλίδες κόμησσες.
παιδιά μακριά από κυπραίους και κυπραίες. πρόκειται για παραδόπιστους φραγκοφονιάδες που κυκλοφοράνε με κομπιουτεράκι για να βγάζουν το μερίδιο τους στο σεντ αν τύχει και κάτσουν με παρέα για φαγητό. ειδικά αν τον λένε νεόφυτο νεοφύτου του νεοφύτου ή κίκο κίκου του κικιρίκου λακίστε.
οι κυπραίες από την άλλη αν δεν πληρώσεις με 500αρικο και δεν δουν ότι έχεις ακόμα πεντέξι στο πορτοφόλι αμέσως δίνουν το τηλέφωνο τους στον απέναντι. ξεχάσανε τον καιρό που βρώμαγε το στόμα τους από την πείνα και την στήνανε απόξω από τα στρατόπεδα της ελδυκ μπας και κουτουπώσουνε κανα καλαμαρά και έρθουν στην ελλάδα να παριστάνουν τις αγγλίδες κόμησσες.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
Kauldron
- Supreme poster

To πιο αστείο είναι Κύπριος φασίστας.
0 .
-
Μάντης
- Basic poster

Διάβασα τις διάφορες δημοσιεύσεις στο νήμα .
Με τα πολλά ταξίδια που έχω κάνει στην Κύπρο και με τις επαφές που έχω με το νησί , πιστεύω ότι μπορώ να μεταφέρω κάτι πιο αντικειμενικό .
Οι παλιοί Κύπριοι που έζησαν πραξικόπημα και εισβολή είχαν μια πίκρα μαζί μας.
Με τους s300 και το δήθεν ενιαίο αμυντικο δόγμα και το πισωγύρισμα από μέρους μας της τελευταίας στιγμής προστέθηκε μια πίκρα ακόμα στους παλαιότερους και μια πίκρα στους νεότερους.
Με το σχέδιο Ανάν και τους Ρεμπεσκέδες τους πολιτικούς μας που κατέβηκαν κάτω να πείσουν τους Κυπρίους να ψηφίσουν ναι προστέθηκε ακόμη μια πίκρα σε όλους.
Το κούρεμα των καταθέσεων των Κυπρίων με αφορμή τα Ελληνικά Ομόλογα πρόσθεσε και αυτό με την σειρά του πίκρα σε όλους.
Τα Ελληνικά μας επιχειρηματικά δαιμόνια πρόσθεσαν και αυτά πίκρα με ουραγό φυσικά τον Βγενόπουλο με την λαική τράπεζα και συνάμα την παρέα κάποιων δικών μας καναλαρχών που χρεοκόπησαν κανάλια στην Κύπρο και άφησαν απλήρωτους υπαλλήλους.
Μετά έχουμε τους εξαγωγείς μας τέσσερεις φορές αποσύρθηκε φέττα ακατάλληλη και τρείς φορές ελαιόλαδο ακατάλληλο από τα ράφια των Κυπριακών σουπερμάρκετ φυσικά αλλάζουν ονομασία και επανέρχονται.
Έχουμε και τους γραβατάκηδες ,έτσι τους λένε στην Κύπρο που κατέβηκαν κάτω και πουλούσανε διάφορα πόρτα πόρτα εκμεταλλευόμενοι το εθνικό φρόνημα των Κυπρίων (με την κρίση στην χώρα μας ) τονίζοντας ότι ήτανε από την Ελλάδα.
Έτσι αφού πούλησαν εγκυκλοπαίδειες π.χ μη ενημερωμένες που ακόμα την Ρωσία την έχουν ΕΣΣΔ κ.λ.π έκαναν την αρπαχτή τους και εξαφανίστηκαν και τέλος έχουμε τους Έλληνες τουριστικούς πράκτορες που δεν πλήρωσαν Κυπρίους συναδέλφους τους γιατί χρεοκόπησαν , ενώ οι Κύπριοι παρείχαν τις υπηρεσίες τους.
Όι υπόλοιποι Έλληνες που εργάζονται στην Κύπρο είτε σαν ηθοποιοί , παρουσιαστές , καθηγητές , δάσκαλοι , γεωπόνοι, μάγειροι , μουσικοί ,γκαρσόνια κ.λ.π , καθαρίζουν το όνομα μας από όλους τους άλλους σκαταδες που πέρασαν από το νησί.
Αυτά ξέρω εγώ για την Κύπρο μοιράσαμε πολύ πίκρα στους αδελφούς Κυπρίους.
Υ.Γ.
Για τις μαλακίες της Χρυσής Αυγής στην Κύπρο δεν αναφέρθηκα καθόλου για ευνόητους λόγους.
Με τα πολλά ταξίδια που έχω κάνει στην Κύπρο και με τις επαφές που έχω με το νησί , πιστεύω ότι μπορώ να μεταφέρω κάτι πιο αντικειμενικό .
Οι παλιοί Κύπριοι που έζησαν πραξικόπημα και εισβολή είχαν μια πίκρα μαζί μας.
Με τους s300 και το δήθεν ενιαίο αμυντικο δόγμα και το πισωγύρισμα από μέρους μας της τελευταίας στιγμής προστέθηκε μια πίκρα ακόμα στους παλαιότερους και μια πίκρα στους νεότερους.
Με το σχέδιο Ανάν και τους Ρεμπεσκέδες τους πολιτικούς μας που κατέβηκαν κάτω να πείσουν τους Κυπρίους να ψηφίσουν ναι προστέθηκε ακόμη μια πίκρα σε όλους.
Το κούρεμα των καταθέσεων των Κυπρίων με αφορμή τα Ελληνικά Ομόλογα πρόσθεσε και αυτό με την σειρά του πίκρα σε όλους.
Τα Ελληνικά μας επιχειρηματικά δαιμόνια πρόσθεσαν και αυτά πίκρα με ουραγό φυσικά τον Βγενόπουλο με την λαική τράπεζα και συνάμα την παρέα κάποιων δικών μας καναλαρχών που χρεοκόπησαν κανάλια στην Κύπρο και άφησαν απλήρωτους υπαλλήλους.
Μετά έχουμε τους εξαγωγείς μας τέσσερεις φορές αποσύρθηκε φέττα ακατάλληλη και τρείς φορές ελαιόλαδο ακατάλληλο από τα ράφια των Κυπριακών σουπερμάρκετ φυσικά αλλάζουν ονομασία και επανέρχονται.
Έχουμε και τους γραβατάκηδες ,έτσι τους λένε στην Κύπρο που κατέβηκαν κάτω και πουλούσανε διάφορα πόρτα πόρτα εκμεταλλευόμενοι το εθνικό φρόνημα των Κυπρίων (με την κρίση στην χώρα μας ) τονίζοντας ότι ήτανε από την Ελλάδα.
Έτσι αφού πούλησαν εγκυκλοπαίδειες π.χ μη ενημερωμένες που ακόμα την Ρωσία την έχουν ΕΣΣΔ κ.λ.π έκαναν την αρπαχτή τους και εξαφανίστηκαν και τέλος έχουμε τους Έλληνες τουριστικούς πράκτορες που δεν πλήρωσαν Κυπρίους συναδέλφους τους γιατί χρεοκόπησαν , ενώ οι Κύπριοι παρείχαν τις υπηρεσίες τους.
Όι υπόλοιποι Έλληνες που εργάζονται στην Κύπρο είτε σαν ηθοποιοί , παρουσιαστές , καθηγητές , δάσκαλοι , γεωπόνοι, μάγειροι , μουσικοί ,γκαρσόνια κ.λ.π , καθαρίζουν το όνομα μας από όλους τους άλλους σκαταδες που πέρασαν από το νησί.
Αυτά ξέρω εγώ για την Κύπρο μοιράσαμε πολύ πίκρα στους αδελφούς Κυπρίους.
Υ.Γ.
Για τις μαλακίες της Χρυσής Αυγής στην Κύπρο δεν αναφέρθηκα καθόλου για ευνόητους λόγους.
0 .
Απαγορεύεται η μερική,ή η ολική αναδημοσίευση ,δημοσίευσης μου πέραν του Ελεύθερου Ελληνικού Φόρουμ χωρίς την συγκατάθεση μου με γραπτό μήνυμα.
-
Γιάννης
- Rookie poster

Kauldron έγραψε:To πιο αστείο είναι Κύπριος φασίστας.
To πιο αστείο είναι Κύπριος. Σκέτο. Γενικά είναι λαός ανέκδοτο, τα ζαβά ανθυποξαδερφάκια του Ελληνικού Έθνους.
0 .
Σκέφτηκε λοιπόν ο υπολοχαγός Ρζιέφσκι: "Τι να κάμω τώρα εγώ για να περάσει η ώρα; Μήπως να χέσω μέσα στο πιάνο; Μπά, άσε. Δε θα το καταλάβουνε. Επαρχία..."