Οι διχασμένες πρoσωπικότητες του διαδικτύου

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Diego
Crazy poster
Crazy poster

Re: Οι διχασμένες πρoσωπικότητες του διαδικτύου

Δημοσίευσηαπό Diego » 24 Ιουν 2015, 19:13

Παρακαλω σε κοσμια επιπεδα.
0 .
Αποχώρηση από το peg, δραχμή συνδεδεμένη με το χρυσό, άγριες ιδιωτικοποιήσεις,μικρό δημόσιο και εταιρική φορολογία κάτω του 14% με υψηλό κατώτατο.Οχι στον ευρωκομμουνισμό,στους ΔΕΚΟτζήδες των 3500 ευρω και τα υπερτιμολογημένα δημόσια έργα σε ευρώ.

zorze
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό zorze » 24 Ιουν 2015, 19:14

Diego έγραψε:Παρακαλω σε κοσμια επιπεδα.

κόσμια;
να το πεις στο δικό σας τον χλιαρό που προσβάλει με τα άθλια υπονοούμενα τους αλλους
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 24 Ιουν 2015, 19:17

zorze έγραψε:
Οπότε χτίζεις πάνω σε άμμο.
Οκανά θα στο κάνει το μαγαζί.

Σε παρακαλώ να εκφράζεσαι χωρίς να προσβάλεις και χωρίς να χυδαιολογείς.

Όπως βλέπεις οκανα δεν έχουμε γίνει και δεν θα γίνουμε. Ούτε και βόθρουμ ή webwar ή δεν ξέρω τί άλλο.

Όσον αφορά τον Χελώνο, είναι από τους πιο ψύχραιμους και πολιτισμένους συνομιλητές που υπήρχαν στο βόθρουμ. Και γι' αυτό έχει κρατηθεί το πολιτισμένο επίπεδο που υπάρχει εδώ. Ίσως η σκατοψυχία που υπάρχει αλλού να σε έκανε να πιστεύεις ότι και εδώ θα είμαστε το ίδιο, αλλά δεν είναι έτσι.

edit: σας παρακαλώ να σταματήσουν οι προσωπικές επιθέσεις.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 24 Ιουν 2015, 19:30

Η συζήτηση πήγαινε πάρα πολύ καλά, μέχρι τη στιγμή που ένα μέλος άρχισε απρόκλητες προσωπικές επιθέσεις.
Εν πάση περιπτώσει, προκειμένου να ξαναβάλω τη συζήτηση "στις ράγες" ας παραθέσω αυτό το άρθρο:

https://triangularchristianity.wordpres ... rsonality/

Εντοπίζει τρείς λόγους για τον διαδικτυακό διχασμό προσωπικότητας.

Ανωνυμία.
Περιορισμένες συνέπειες.
Αντίκτυπο Διαδικτυακής Δυσαναστολής.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 25 Ιουν 2015, 11:31

zorze έγραψε:Εντάξει, μπορεί να είναι έτσι, δε σας παρακολουθώ, ούτε φυσικά και τους άλλους.
Προφανώς κρίνω από το προηγούμενο μοντέλο των παρανοϊκών του ΟΚΑΝΑ.
Και έκρινα έτσι γιατί είδα μερικούς παρανοϊκούς του προηγούμενου ΟΚΑΝΑ εδώ οπότε, αναπόφευκτα το μοντέλο του τρισάθλιου ΟΚΑΝΑ, δύσκολα μπορείτε να το αποφύγετε.
Άλλωστε άρθρα τύπου "βόθρουμ" αυτό δείχνουν.
Εγώ φίλε μου από αυτή την ιστορία έχω φύγει, δε με διώξανε, δε με ξέρασε το σύστημα αλλά εγώ το ξέρασα.
Και ποτέ δεν τους κατηγόρησα, ποτέ δεν κατηγόρησα τσογλάνια τύπου Ιανού, αυτοί είναι κωλόπαιδα που βρίσκουν και τα κάνουν, αυτή είναι η ζωή τους.
Και αν το έκανα θα έδειχνε ότι όντως με διώξανε και όχι ότι τους "έδιωξα" εγώ.
Και εγώ έχω 2- 3 λογαριασμούς τους οποίους δεν χρησιμοποιώ, μπορεί να συνδεθώ μια φορά το μήνα και να την κοπανήσω στο 10λεπτο γιατί βαριέμαι να ανοίξω έστω και ένα θέμα.
Τα ίδια και τα ίδια, εγωκεντρικά, εγωπαθή σκουπίδια που ζουν τη ζωή μέσω του ίντερνετ.
Γενικά, αυτή η ιστορία με τα φόρουμ είναι βαρετή και ζέχνει ψυχώσεις.
Βαριέμαι να μιλήσω σοβαρά παρά μόνο να ιντριγκάρω τους χρήστες που τα παίρνουν ακόμη στα σοβαρά, εσάς. Και άντε να είσαι νεούλης στο κόλπο, να είσαι 5 και 10 χρόνια σε αυτή την ψύχωση και να επιμένεις γράφοντας τα ίδια και τα ίδια... πάει πολύ.

φιλαράκι, απ' αυτό και μόνο το κειμενάκι, και ο τελευταίος ψυχίατρος βγάζει διάγνωση με επιτυχία 100%, :s_crazy

Alejandro έγραψε:Κάνεις λάθος που μας συγκρίνεις με τον "οκανα". Πολλοί πρώην θαμώνες του "οκανα" ήρθαν εδώ, αλλά έφυγαν όταν είδαν ότι εδώ δεν πρόκειται να γίνουμε "οκανα".

ώπα, εγώ έμεινα, έστω κι αν δεν έχετε εδώ γκόμενες, γιατί μου βγάλατε στην επιφάνεια τον σοβαρό εαυτό μου, που οι συνθήκες στον οκανά δεν επέτρεπαν να εκδηλωθεί, αλλά και τον έγκυρο κομμουνιστή οικονομικοπολιτικό αναλυτή που έκρυβα μέσα μου. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 25 Ιουν 2015, 14:03

Ρεκ_ _μας έγραψε:
Alejandro έγραψε:Κάνεις λάθος που μας συγκρίνεις με τον "οκανα". Πολλοί πρώην θαμώνες του "οκανα" ήρθαν εδώ, αλλά έφυγαν όταν είδαν ότι εδώ δεν πρόκειται να γίνουμε "οκανα".

ώπα, εγώ έμεινα, έστω κι αν δεν έχετε εδώ γκόμενες, γιατί μου βγάλατε στην επιφάνεια τον σοβαρό εαυτό μου, που οι συνθήκες στον οκανά δεν επέτρεπαν να εκδηλωθεί, αλλά και τον έγκυρο κομμουνιστή οικονομικοπολιτικό αναλυτή που έκρυβα μέσα μου. :fico:

Εσύ είσαι ειδική περίπτωση, γι' αυτό και έμεινες. Εθνικόφρων και κομμουνιστής είναι σπάνιος συνδυασμός. :D

Παντως μην λες πολλά για γκόμενες δημοσίως, γιατί κινδυνεύεις από τις ιπτάμενες παντόφλες. :s_cool
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 25 Ιουν 2015, 14:08

Πώς δεν έχουμε γκόμενες, τόσες σέξυ χήρες κυκλοφορούν εδώ μέσα.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Άβαταρ μέλους
Пэпи
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Пэпи » 26 Ιουν 2015, 14:43

Πάντως ρε παιδιά, για να τα λέμε όλα και να είμεθα και δίκαιοι, πάνω από 6-7, μακροσκελή ή μη, κειμενάκια τη μέρα, συμμετοχή σε 2 ή και 3 φόρα και αφιέρωση πάνω από 1ή2 ώρες σε αυτά και σε βάθος χρόνου δεν το λες κι άκρως υγιές.
Κάτι πάει λίγο στραβά, κάποιο πρόβλημα υπάρχει, λίγο-έτσι λίγο- πάει περίπατο η πραγματική ζωή.
0 .

Άβαταρ μέλους
paralo
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό paralo » 26 Ιουν 2015, 15:01

Exω την αίσθηση οτι μερικοί άνθρωποι ΠΟΤΕ δεν ειχαν επαφή με την "πραγματικη ζωή". (καταλαβαίνω τι εννοείς, απλά το παραφράζω). Δεν του ειναι και τίποτα δηλαδή να εκφράζονται γράφοντας (χωρίς νόημα) εφοσον γενικά δεν βρίσκουν νόημα σε πολλά πράγματα.
0 .
#ccc

Άβαταρ μέλους
Пэпи
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Пэпи » 26 Ιουν 2015, 15:13

Άσχημο πράγμα οι εξαρτήσεις.
Στην αρχή ένα καινούριο παιχνίδι είναι άκρως ενδιαφέρον κι αφιερώνεις πολύτιμο χρόνο σε αυτό, σε βάθος χρόνου όμως ένας υγιής άνθρωπος που καταλαβαίνει τη μηδενική αξία του παιχνιδιού σταματάει να σπαταλάει τον ίδιο χρόνο πάνω σε αυτό.
Αν αυτό δε σταματήσει στο πέρασμα του χρόνου γίνεται εθισμός και δύσκολα καταλαβαίνεις ότι χρειάζεσαι βοήθεια.
Χάζευα λίγο στα προφίλ χρηστών, μεγάλα νούμερα/μέρα, κάποιοι στα φόρα, είτε εδώ είτε αλλού χρόνιοι χρήστες.
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”