Όταν κάποιοι εκτιμούν τις γυναίκες και τους γκέι.

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: Χρόνια πολλά στις γυναίκες του κόσμου

Δημοσίευσηαπό nemo » 19 Απρ 2023, 00:56

Ραν ταν πλαν έγραψε:
nemo έγραψε:σε αυτην μονο ο ραν θα εμπαινε απο κατω :laugh1:

Ούτε με σφαίρες.
Εμείς οι διεθνιστές προλετάριοι μαρξιστές λενινιστές σταλινικοί επαναστάτες έχουμε συγκεκριμένο πρότυπο γυναίκας το οποίο ουδεμία σχέση έχει με το διαχρονικό ξέκωλο που προβάλλει ο αστισμός.
Αυτή είναι η εικόνα γυναίκας για έναν αληθινό επαναστάτη.

337393569_224486336910294_2365553211597259624_n.jpg

Εντάξει μερικές φορές συμβαίνει να ξεφεύγουμε και λίγο από το μαρξιστικό μπούσουλα γυναίκας αλλά μέχρι να ολοκληρωθούμε συνειδησιακά ως επαναστάτες είναι αποδεκτό κι εμείς σαν παιδιά να υποκύπτουμε πού και πού στη γαμημένη γοητεία της μπουρζουάδικης εικόνας του ξέκωλου.

δεν φταιω εγω ! την βρηκα σε βουλγαρικο σαιτ
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 19 Απρ 2023, 02:42

nemo έγραψε:δεν φταιω εγω ! την βρηκα σε βουλγαρικο σαιτ

Πολύ ωραίο γλυπτό αλλά τι σχέση έχει με γυναίκες;
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 19 Απρ 2023, 05:50

BaKXOS_Lysios έγραψε:

Με τις γυναίκες, όπως φαίνεται καμία, έχει με την ,,θηλυκότητα,, μερικών συντρόφων και τις ιδιαίτερες προτιμήσεις κάποιων αγοριών στον κόκκινο στρατό.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 19 Απρ 2023, 09:21

BaKXOS_Lysios έγραψε:

το βλεμμα του συντροφου εχει κατι απο το ναζιαρικο μιας γυναικας
υσ..τι ερωτηση ; πειραγμα ειναι για τον ραν ..αν θελει το μπιζελι ας το ριξει στον καλαθο

υσ..και μου προκαλεσε εντυπωση η αποτύπωση αυτου του συμπλεγματος
για πολεμικο μνημειο ..και δεν νομιζω οτι ειναι και σωστο -οχι γιατι στον πολεμο δεν
πηραν μερος και οι γκει οπου και θα πολεμησαν γενναια αλλα δεν παει αυτη η εικονα

και στην αρχαια ελλαδα ειχαμε αλλα κανενας γλυπτης δεν θα το εκανε για μνημειο
πεσόντων αλλα για καπου αλλου
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 19 Απρ 2023, 10:51

BaKXOS_Lysios έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:Αυτή είναι η εικόνα γυναίκας για έναν αληθινό επαναστάτη.

Καλά ντε, σεξ θέλει να κάνει ο έρμος ο επαναστάτης όχι την ανατίναξη της γέφυρας Γοργοποτάμου.... :laugh1:

Οι κομμουνιστές επαναστάτες δεν κάνουν σεξ με την αστική έννοια της απόλαυσης.
Αν και όταν προκύψει η ανάγκη για συνεύρεση (σπανίως δλδ) αυτή γίνεται κάτω από αυστηρούς κομματικούς κανόνες και σιδερένια πειθαρχία σε ό,τι αφορά τη μεθοδολογία των πρακτικών που εφαρμόζονται.
Εν ολίγοις η κομμουνιστική πειθαρχία κατά τη σεξουαλική πράξη εξοβελίζει κάθε πρακτική από αυτές τις αστικές αηδίες που βλέπουμε στις τσόντες, από την απλούστερη και κάθε ενδιάμεση μέχρι την εξτρημ φάση του φέις σίτινγκ.
Ο σεβασμός του επαναστάτη προς τη γυναίκα βρίσκει εφαρμογή σε ένα απλό ξεβράκωμα μέχρι τα γόνατα το πολύ και για τους δύο και πάντα κάτω από συνθήκες συσκοτισμού.
Και πάντα σε στάση η οποία θα επιτρέπει και στους δύο να εποπτεύουν επαρκώς τον περιβάλλοντα χώρο ώστε να αποκλειστεί η περίπτωση να συλληφθούν από τον ταξικό εχθρό με κατεβασμένα βρακιά.
1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 19 Απρ 2023, 11:04

Ραν ταν πλαν έγραψε:
BaKXOS_Lysios έγραψε:Καλά ντε, σεξ θέλει να κάνει ο έρμος ο επαναστάτης όχι την ανατίναξη της γέφυρας Γοργοποτάμου.... :laugh1:

Αν και όταν προκύψει η ανάγκη για συνεύρεση (σπανίως δλδ) αυτή γίνεται κάτω από αυστηρούς κομματικούς κανόνες και σιδερένια πειθαρχία σε ό,τι αφορά τη μεθοδολογία των πρακτικών που εφαρμόζονται.
Εν ολίγοις η κομμουνιστική πειθαρχία κατά τη σεξουαλική πράξη εξοβελίζει κάθε πρακτική από αυτές τις αστικές αηδίες που βλέπουμε στις τσόντες, από την απλούστερη και κάθε ενδιάμεση μέχρι την εξτρημ φάση του φέις σίτινγκ.
Ο σεβασμός του επαναστάτη προς τη γυναίκα βρίσκει εφαρμογή σε ένα απλό ξεβράκωμα μέχρι τα γόνατα το πολύ και για τους δύο και πάντα κάτω από συνθήκες συσκοτισμού.
Και πάντα σε στάση η οποία θα επιτρέπει και στους δύο να εποπτεύουν επαρκώς τον περιβάλλοντα χώρο ώστε να αποκλειστεί η περίπτωση να συλληφθούν από τον ταξικό εχθρό με κατεβασμένα βρακιά.

Επειδή οι γνώσεις μου στις επαναστατικές Kama Sutra στάσεις είναι περιορισμένες, μετά το απλό ξεβράκωμα μέχρι τα γόνατα το πολύ η κομμουνιστική πειθαρχία επιτρέπει στην συντροφισσα να απαντήσει στην ρητορική ερώτηση: ,,Τι σου κάνω μάνα μου; ,,
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 19 Απρ 2023, 11:48

nemo έγραψε:
Εικόνα

δεν φταιω εγω ! την βρηκα σε βουλγαρικο σαιτ

Αυτή η φωτό είναι η απόδειξη του πόσο μπροστά ήταν οι σοσιαλιστικές κοινωνίες, όχι μόνο σε ό,τι αφορά την ισότητα των γυναικών, αλλά και στην περίπτωση των γκέι.
Όταν στη Δύση τους κρέμαγαν κουδούνια και τους πετροβολούσαν ή τους κατάστρεφαν τις ζωές (όπως τον πατέρα της πληροφορικής Άλαν Τούρινγκ που στην ουσία νίκησε μόνος του τους ναζί σπάζοντας τον κωδικό ''αίνιγμα'') στο σοσιαλισμό έχαιραν πλήρους ελευθερίας και εκτίμησης και κανείς ποτέ δε διανοήθηκε να τους ξεχωρίσει από όλους τους υπόλοιπους πολίτες σε ό,τι αφορά τα κοινωνικά και πολιτικά τους δικαιώματα.
Η πολιτισμένη Δύση αναγνώρισε τα πλήρη δικαιώματα τους με καθυστέρηση σχεδόν 80 ετών και στην καθυστερημένη ψωροκώσταινα έπρεπε να φτάσουμε στο 2021 για να αναλάβει θέση υφυπουργού στην κυβέρνηση της νδ ο γκέι Νικόλας Γιατρομανωλάκης.
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 19 Απρ 2023, 11:57

pluton έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:

Επειδή οι γνώσεις μου στις επαναστατικές Kama Sutra στάσεις είναι περιορισμένες, μετά το απλό ξεβράκωμα μέχρι τα γόνατα το πολύ η κομμουνιστική πειθαρχία επιτρέπει στην συντροφισσα να απαντήσει στην ρητορική ερώτηση: ,,Τι σου κάνω μάνα μου; ,,

Οι γνώσεις σου γενικά είναι περιορισμένες (χουντοφασίστας γαρ) αλλά ας το παραβλέψουμε αυτό και ας πούμε ότι η αστικές διαστροφές τύπου ''τι σου κάνω μάνα μου'' δεν απαντώνται στον επαναστατικό χώρο.
Αυτού του είδους τα οιδιπόδεια είναι σύμφυτα με διεστραμμένους που καθ' ολοκληρίαν και αποκλειστικά στελεχώνουν το χώρο της φασιστικής ακροδεξιάς.
0 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 19 Απρ 2023, 16:36

Ραν ταν πλαν έγραψε:Αυτή η φωτό είναι η απόδειξη του πόσο μπροστά ήταν οι σοσιαλιστικές κοινωνίες, όχι μόνο σε ό,τι αφορά την ισότητα των γυναικών, αλλά και στην περίπτωση των γκέι.

Αλήθεια τώρα, δεν μου πέρασε απ' το μυαλό ότι έχει κάποια σχέση με γκεϊσμό αυτή η εικόνα.
0 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 19 Απρ 2023, 16:45

nemo έγραψε:και στην αρχαια ελλαδα ειχαμε αλλα κανενας γλυπτης δεν θα το εκανε για μνημειο
πεσόντων αλλα για καπου αλλου

Στην αρχαία Ελλάδα η τέχνη ήταν κατά βάση θρησκευτική και μυθολογική. Κανένα δημόσιο μνημείο δεν έγινε ποτέ για κοινούς θνητούς (πέρα ίσως από κάποια επιτύμβια γλυπτά σε νεκροταφεία).
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”