Γινε Αγροτης

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Re: Γινε Αγροτης

Δημοσίευσηαπό Adminović » 22 Ιαν 2022, 15:25

vallon έγραψε:
Adminović έγραψε:Δεν συμφέρει.
Γενικότερα δεν συμφέρει η επένδυση σε αγροτική γη στο Ελλάντα.
Εγώ αγόρασα αλλού έκταση σχεδόν 50 στρέμματα με περίπου 6.000 ευρώ, με καλλιέργεια καλαμποκιού μέσα.

και πως τα διαχειρίζεσαι;
γιατί νομίζω ότι μένεις νότια.. αν έχω καταλάβει καλά..

Η έκταση έχει αγοραστεί στο όνομα εταιρίας της οποίας είμαι ο κύριος μέτοχος.
Εκπρόσωπος της εταιρίας είναι τοπικό δικηγορικό γραφείο φίλης (εκείνη μου προξένεψε την έκταση).
Τώρα είναι νοικιασμένο σε ντόπιους αγρότες και συνολικά αποδίδει γύρω στα 600 δολλάρια το χρόνο.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 22 Ιαν 2022, 15:41

Adminović έγραψε:
vallon έγραψε:

Εκπρόσωπος της εταιρίας είναι τοπικό δικηγορικό γραφείο φίλης (εκείνη μου προξένεψε την έκταση).
Τώρα είναι νοικιασμένο σε ντόπιους αγρότες και συνολικά αποδίδει γύρω στα 600 δολλάρια το χρόνο.

Γαιοκτήμονας στυγνός εκμεταλλευτής του 3ου κόσμου :nono:

Όταν θα γίνει επανάσταση εκεί, η γη θα κατασχεθεί και θα αποδωθεί στους ντόπιους.

Φόρο για τα 600 Ευρώ πληρώνεις και εκεί και εδώ; Δεν νομίζω να έχει συμφωνία αποφυγής διπλής φορολογίας η Ελλάδα με την τριτοκοσμική χώρα.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 22 Ιαν 2022, 17:01

Προέλλην έγραψε:
Adminović έγραψε:

Γαιοκτήμονας στυγνός εκμεταλλευτής του 3ου κόσμου :nono:

Όταν θα γίνει επανάσταση εκεί, η γη θα κατασχεθεί και θα αποδωθεί στους ντόπιους.

Φόρο για τα 600 Ευρώ πληρώνεις και εκεί και εδώ; Δεν νομίζω να έχει συμφωνία αποφυγής διπλής φορολογίας η Ελλάδα με την τριτοκοσμική χώρα.

Ναι, θα κάνει επανάστα η δεξιά κυβέρνηση της χώρας που στηρίζουν οι περισσότεροι εκεί... :laugh1:

Φόρους πληρώνω εκεί που πρέπει και όσους πρέπει. :yesyes:
Τα κράτη κλεφτοκοτάδων - απατεώνων, που έτσι κι αλλιώς δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την δραστηριότητά μου σε ξένες χώρες και ούτε μπορούν να ξέρουν κάτι σχετικά με αυτή, να πάνε να ζητάνε φόρους από τους λαθρέμπορές τους κλπ αναπτυξιακούς παράγοντες... :yesyes: :asd03:
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 22 Ιαν 2022, 17:06

Adminović έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Γαιοκτήμονας στυγνός εκμεταλλευτής του 3ου κόσμου :nono:

Ναι, θα κάνει επανάστα η δεξιά κυβέρνηση της χώρας που στηρίζουν οι περισσότεροι εκεί... :laugh1:

Φόρους πληρώνω εκεί που πρέπει και όσους πρέπει. :yesyes:
Τα κράτη κλεφτοκοτάδων - απατεώνων, που έτσι κι αλλιώς δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την δραστηριότητά μου σε ξένες χώρες και ούτε μπορούν να ξέρουν κάτι σχετικά με αυτή, να πάνε να ζητάνε φόρους από τους λαθρέμπορές τους κλπ αναπτυξιακούς παράγοντες... :yesyes: :asd03:

Παγκόσμιο εισόδημα στρατάρχη μου. Αν ατύχησες να το έχεις σε χώρα που δεν έχει συμφωνία αποφυγής διπλής φορολογίας με την Ελλάδα, δυστυχώς όντας φορολογικός κάτοικος Ελλάδας, πρέπει να πληρώσεις φόρο και στις δύο χώρες. Δεν είναι ελληνική πατέντα, σε όλα τα ευρωπαϊκά κράτη το ίδιο ισχύει.

Στο E2 το δήλωσες τουλάχιστον;
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 22 Ιαν 2022, 17:43

Προέλλην έγραψε:Παγκόσμιο εισόδημα στρατάρχη μου. Αν ατύχησες να το έχεις σε χώρα που δεν έχει συμφωνία αποφυγής διπλής φορολογίας με την Ελλάδα, δυστυχώς όντας φορολογικός κάτοικος Ελλάδας, πρέπει να πληρώσεις φόρο και στις δύο χώρες. Δεν είναι ελληνική πατέντα, σε όλα τα ευρωπαϊκά κράτη το ίδιο ισχύει.

Στο E2 το δήλωσες τουλάχιστον;

Τί Ε2 ρε αρχηγέ;
Αφού σου λέω ότι τα ακίνητα που έχω είναι στο όνομα εταιρίας μου, δεν είναι στο όνομά μου. :pardon:
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 22 Ιαν 2022, 17:59

Adminović έγραψε:
vallon έγραψε:

Ωχ.. σε έμπλεξα, δεν ξαναρωτάω τέτοια , πάντως αν υπάρχει κι άλλο με ενδιαφέρει ..
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό nik_killthemall » 22 Ιαν 2022, 20:48

εντιτ
0 .
Αρίστος έγραψε:Καλα εκανε ο Τσιπρας κι ελεγε ενα καρο ψεματα .

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 27 Ιαν 2022, 01:07

Ιταλια την αλλη εβδομαδα
Γιατι ο αγροτης πρεπει να ειναι ενημερωμενος
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 05 Μάιος 2022, 16:52

Λοιπον
Καλη μου αρχη
To ξεκινημα γινεται αλλη περιοχη απο αυτην που ειχε αρχικα σχεδιαστει γιατι ετσι βολεψε.Στον καμπο των Γιαννιτσων.Η περιοχη των Σερρων δεν εχει εγκαταλειφθει θα ακολουθησει.
Εγιναν αναλυσεις χωματος
Εγινε συμφωνια με νεαρο συγγενικο ατομο που μενει στην περιοχη να αναλαβει την επιστασια του χωραφιου.
Αγοραστηκαν και φυτευθηκαν τα πρωτα 20 στρεμματα(19 και κατι αλλα χοντρικα θα λεμε 20)
Eγιναν ισιωματα στο χωραφι
Οργωματα
Γεωπονος εβγαλε το σχεδιο για το ακριβες σημειο που θα τοποθετηθει το καθε φυτο και για την τοποθετηση των λαστιχων ποτισματος
Καθορισε τον αριθμο των αρσενικων φυτων και τα σημεια φυτευσης τους
Τοποθετηθηκαν λαστιχα ποτισματος
Για τα λαστιχα χρησιμοποιηθηκε συνεργειο 3 ατομων
Εγιναν 1450 οπες
Τοποθετηθηκαν 1450 φυτα ποικιλιας Hayward
Για οπες φυτεμα χρησιμοποιηθηκε συνεργειο 7 ατομων
Εγινε ενα ποτισμα με υδροφορα
Αγοραστηκε φορητο συστημα ποτισματος σε τρειλορ ωστε απο εκει να διοχετευονται τα παντα νερο χωριος μυκητες πρασιναδες κτλ-διαφορα φαρμακα κοκ

Εγω ο αγροτης εχω σπαταλησει για ολα τα παραπανω συνολικα στο χωραφι μια ωρα παρουσιας.Πηγα απλα ετσι να δω τι παιζει οταν φυτευαν.

Θα ακολουθησει το επομενο διαστημα ενημερωση για τα κοστη,για το σχεδιο βελτιωσης αν γινει τετοια ενταξη,καθως και πλουσιο φωτογραφικο υλικο

Τους επομενους μηνες θα ολοκληρωθει η επενδυση στο χωραφι καθως τα φυτα μεγαλωνουν με την τοποθετηση του συστηματος στηριξης και αναπτυξης των φυτων καιθως και την περιφραξη
Τα πρωτα δειγματα ακτινιδιου θα τα παρω το 2025
Περισσοτερα το 2026
Και φουλ αποδοση το 2027

Για το συγκεκριμενο χωραφι υπαρχει προσδοκια αποδοσης 4-5 τοννους το στρεμμα αλλα θα δουμε πως θα παει το πραγμα.
Δηλαδη ο στοχος ειναι να φτασει σε παραγωγη απο 80-100 τοννους ετησιως τοτε θα μιλαμε για μεγαλη επιτυχια
1 .
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 05 Μάιος 2022, 22:46

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Λοιπον

Αγοραστηκε φορητο συστημα φιλτραρισματος/ποτισματος σε τρειλορ ωστε απο εκει να διοχετευονται τα παντα νερο χωριος μυκητες πρασιναδες κτλ-διαφορα φαρμακα κοκ

Screenshot_5.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
..

nrg wrote:

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”