Λαχουρένιος έγραψε:Βοηθαει να εχεις κανει κεφαλι.
Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Τι σημαίνει να κάνεις κεφάλι; Να αρχίσεις να ζαλίζεσαι; Εγώ αυτό ίσα ίσα το θεωρώ πολύ δυσάρεστο συναίσθημα.
Εγώ καταρχήν δεν το σηκώνω το ποτό. Άσε που μου φαίνεται και πίκρα.
Πραγματικά πώς πίνετε αλκοόλ;
Και βασικά γιατί πρέπει να κάνεις κεφάλι για να διασκεδάσεις;
Λαχουρένιος έγραψε:Το να μην πινεις μου φαινεται πολυ ξενερωτο, ειναι σαν να πηγαινεις σε ταβερνα και να παιρνεις σαλατες ή μπιφτεκι απο σογια. Αλλα αφου δεν σου αρεσει τι να κανεις και συ, δεν γινονται με το ζορι αυτα![]()
Για αυτό σου είπα ότι συμμετέχω στο συνολικό λογαριασμό της παρέας. Άμα όλοι ήταν σαν κι εμένα, θα φαλίριζαν τα μαγαζιά.
Ούτε πίνω ούτε τρώω πολύ. Τι θα κάθομαι να λέω "εγώ έφαγα 3 μπουκιές και ήπια μια κόκα κόλα;".
Άλλωστε εγώ δε βγαίνω τόσο για το φαί και το ποτό. Εγώ πληρώνω "άλλα πράγματα" που για μένα είναι πιο σημαντικά. Η παρέα των φίλων που θα περάσουμε καλά κτλ. Δεν αισθάνομαι καθόλου ριγμένη.
Επειδή εγώ είμαι η περίεργη δε σημαίνει ότι όλοι οι υπόλοιποι θα ακολουθούν τις δικές μου προτιμήσεις. Οι άλλοι είναι οι φυσιολογικοί, όχι εγώ.
Είμαστε μια παρέα που κάνουμε κάποια πράγματα μαζί. Θα κάθομαι να βγάζω τεφτέρι;
Αυτό κυρίως γίνεται σε τραπεζώματα. Τώρα εντάξει αν βγούμε καθαρά σε μπαράκι και ο καθένας παραγγείλει τα ποτά του, τότε ο καθένας θα πληρώσει αυτά που ήπιε.
Αν και συνήθως και αυτό μας φαίνεται καρμίρικο. Συνήθως όλο υπάρχει και μια "δικαιολογία" που θα κεράσει κάποιος ή τέλος πάντων δεν καθόμαστε να μετράμε και τα κέρματα.
Γενικά είμαστε ανοιχτοχέρηδες.
Εξαρτάται τη φάση μωρέ.