Τσιπηδες πελατες στα μπαρ

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Re: Τσιπηδες πελατες στα μπαρ

Δημοσίευσηαπό bizeli » 13 Νοέμ 2021, 11:39

Λαχουρένιος έγραψε:Βοηθαει να εχεις κανει κεφαλι.

Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Τι σημαίνει να κάνεις κεφάλι; Να αρχίσεις να ζαλίζεσαι; Εγώ αυτό ίσα ίσα το θεωρώ πολύ δυσάρεστο συναίσθημα.
Εγώ καταρχήν δεν το σηκώνω το ποτό. Άσε που μου φαίνεται και πίκρα.
Πραγματικά πώς πίνετε αλκοόλ;
Και βασικά γιατί πρέπει να κάνεις κεφάλι για να διασκεδάσεις;

Λαχουρένιος έγραψε:Το να μην πινεις μου φαινεται πολυ ξενερωτο, ειναι σαν να πηγαινεις σε ταβερνα και να παιρνεις σαλατες ή μπιφτεκι απο σογια. Αλλα αφου δεν σου αρεσει τι να κανεις και συ, δεν γινονται με το ζορι αυτα :dunno:

Για αυτό σου είπα ότι συμμετέχω στο συνολικό λογαριασμό της παρέας. Άμα όλοι ήταν σαν κι εμένα, θα φαλίριζαν τα μαγαζιά.
Ούτε πίνω ούτε τρώω πολύ. Τι θα κάθομαι να λέω "εγώ έφαγα 3 μπουκιές και ήπια μια κόκα κόλα;".
Άλλωστε εγώ δε βγαίνω τόσο για το φαί και το ποτό. Εγώ πληρώνω "άλλα πράγματα" που για μένα είναι πιο σημαντικά. Η παρέα των φίλων που θα περάσουμε καλά κτλ. Δεν αισθάνομαι καθόλου ριγμένη.
Επειδή εγώ είμαι η περίεργη δε σημαίνει ότι όλοι οι υπόλοιποι θα ακολουθούν τις δικές μου προτιμήσεις. Οι άλλοι είναι οι φυσιολογικοί, όχι εγώ.
Είμαστε μια παρέα που κάνουμε κάποια πράγματα μαζί. Θα κάθομαι να βγάζω τεφτέρι;

Αυτό κυρίως γίνεται σε τραπεζώματα. Τώρα εντάξει αν βγούμε καθαρά σε μπαράκι και ο καθένας παραγγείλει τα ποτά του, τότε ο καθένας θα πληρώσει αυτά που ήπιε.
Αν και συνήθως και αυτό μας φαίνεται καρμίρικο. Συνήθως όλο υπάρχει και μια "δικαιολογία" που θα κεράσει κάποιος ή τέλος πάντων δεν καθόμαστε να μετράμε και τα κέρματα.
Γενικά είμαστε ανοιχτοχέρηδες.
Εξαρτάται τη φάση μωρέ.
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 13 Νοέμ 2021, 13:12

bizeli έγραψε: Οι άλλοι είναι οι φυσιολογικοί, όχι εγώ.
.

Γι αυτό ταίριαξες εδώ μιζέλιιιιιι

εδώ είναι το κλουβί με τις τρελές...!!!!
:laugh1: :laugh1:
1 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 13 Νοέμ 2021, 15:58

bizeli έγραψε:Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Τι σημαίνει να κάνεις κεφάλι; Να αρχίσεις να ζαλίζεσαι; Εγώ αυτό ίσα ίσα το θεωρώ πολύ δυσάρεστο συναίσθημα.
Εγώ καταρχήν δεν το σηκώνω το ποτό. Άσε που μου φαίνεται και πίκρα.
Πραγματικά πώς πίνετε αλκοόλ;
Και βασικά γιατί πρέπει να κάνεις κεφάλι για να διασκεδάσεις;

Η ζαλουρα ερχεται πιο μετα αν πιεις περισσοτερο. Εννοω το αισθημα που χαλαρωνεις μετα το πρωτο ποτηρι.

Για αυτό σου είπα ότι συμμετέχω στο συνολικό λογαριασμό της παρέας. Άμα όλοι ήταν σαν κι εμένα, θα φαλίριζαν τα μαγαζιά.
Ούτε πίνω ούτε τρώω πολύ. Τι θα κάθομαι να λέω "εγώ έφαγα 3 μπουκιές και ήπια μια κόκα κόλα;".
Άλλωστε εγώ δε βγαίνω τόσο για το φαί και το ποτό. Εγώ πληρώνω "άλλα πράγματα" που για μένα είναι πιο σημαντικά. Η παρέα των φίλων που θα περάσουμε καλά κτλ. Δεν αισθάνομαι καθόλου ριγμένη.
Επειδή εγώ είμαι η περίεργη δε σημαίνει ότι όλοι οι υπόλοιποι θα ακολουθούν τις δικές μου προτιμήσεις. Οι άλλοι είναι οι φυσιολογικοί, όχι εγώ.
Είμαστε μια παρέα που κάνουμε κάποια πράγματα μαζί. Θα κάθομαι να βγάζω τεφτέρι;

Αυτό κυρίως γίνεται σε τραπεζώματα. Τώρα εντάξει αν βγούμε καθαρά σε μπαράκι και ο καθένας παραγγείλει τα ποτά του, τότε ο καθένας θα πληρώσει αυτά που ήπιε.
Αν και συνήθως και αυτό μας φαίνεται καρμίρικο. Συνήθως όλο υπάρχει και μια "δικαιολογία" που θα κεράσει κάποιος ή τέλος πάντων δεν καθόμαστε να μετράμε και τα κέρματα.
Γενικά είμαστε ανοιχτοχέρηδες.
Εξαρτάται τη φάση μωρέ.

Απλα το βρισκω αδικο να πληρωνει καποιος που εχει παρει πολυ λιγοτερα απο τον μεσο ορο τα ιδια με τους λιγοτερους. Η μοιρασια εχει νοημα αν ολοι εχετε πανω κατω τα ιδια αλλιως καποιους τους ριχνεις ετσι και αλλους τους ευνοεις.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 13 Νοέμ 2021, 21:14

Λαχουρένιος έγραψε:Απλα το βρισκω αδικο να πληρωνει καποιος που εχει παρει πολυ λιγοτερα απο τον μεσο ορο τα ιδια με τους λιγοτερους. Η μοιρασια εχει νοημα αν ολοι εχετε πανω κατω τα ιδια αλλιως καποιους τους ριχνεις ετσι και αλλους τους ευνοεις.

Ναι αλλά είναι αυτό που λες. Ότι είμαστε κι εμείς που δεν καταναλώνουμε.
Στην ουσία "καταναλώνω" μέσω της παρέας μου.
Αν και γενικά σου είπα αν πάμε σε ένα μαγαζί που είναι ξεκάθαρο ποιος πήρε τι, ο καθένας πληρώνει τα δικά του (πχ σε μπαρ).
Αλλά τώρα σε μια πιο μεγάλη παρέα που θα καταναλώσουμε χίλια δυο (φαί και ποτό) δε θα κάτσουμε να υπολογίζουμε ποιος έφαγε τι και πόσο ήπιε.
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 13 Νοέμ 2021, 21:51

bizeli έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Απλα το βρισκω αδικο να πληρωνει καποιος που εχει παρει πολυ λιγοτερα απο τον μεσο ορο τα ιδια με τους λιγοτερους. Η μοιρασια εχει νοημα αν ολοι εχετε πανω κατω τα ιδια αλλιως καποιους τους ριχνεις ετσι και αλλους τους ευνοεις.

Ναι αλλά είναι αυτό που λες. Ότι είμαστε κι εμείς που δεν καταναλώνουμε.
Στην ουσία "καταναλώνω" μέσω της παρέας μου.
Αν και γενικά σου είπα αν πάμε σε ένα μαγαζί που είναι ξεκάθαρο ποιος πήρε τι, ο καθένας πληρώνει τα δικά του (πχ σε μπαρ).
Αλλά τώρα σε μια πιο μεγάλη παρέα που θα καταναλώσουμε χίλια δυο (φαί και ποτό) δε θα κάτσουμε να υπολογίζουμε ποιος έφαγε τι και πόσο ήπιε.

Τον θέλετε τον Σόιμπλέ σας.
1 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 14 Νοέμ 2021, 00:59

vallon έγραψε:
bizeli έγραψε: Οι άλλοι είναι οι φυσιολογικοί, όχι εγώ.
.

Γι αυτό ταίριαξες εδώ μιζέλιιιιιι

εδώ είναι το κλουβί με τις τρελές...!!!!

signature material
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 14 Νοέμ 2021, 12:38

Αυτό το ''ο καθένας πληρώνει τα δικά του'' είναι μεγάλη γυφτιά αλλά και απαραίτητη διαδικασία όταν επιλέγεις να βγαίνεις να διασκεδάσεις με άλλους δέκα, σαν τους γύφτους ένα πράμα.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 14 Νοέμ 2021, 13:12

Ραν ταν πλαν έγραψε:Αυτό το ''ο καθένας πληρώνει τα δικά του'' είναι μεγάλη γυφτιά αλλά και απαραίτητη διαδικασία όταν επιλέγεις να βγαίνεις να διασκεδάσεις με άλλους δέκα, σαν τους γύφτους ένα πράμα.

ααα ώστε πληρώνεις το ποτό της γκόμενας και μας κάνεις τον τσίπη ε;
:D
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 14 Νοέμ 2021, 16:20

Ραν ταν πλαν έγραψε:Αυτό το ''ο καθένας πληρώνει τα δικά του'' είναι μεγάλη γυφτιά αλλά και απαραίτητη διαδικασία όταν επιλέγεις να βγαίνεις να διασκεδάσεις με άλλους δέκα, σαν τους γύφτους ένα πράμα.

Τι να σου πω ρε μαν, δεν μου αρεσει να υποχρεωνω ουτε να υποχρεωνομαι οποτε προτιμω ο καθενας τα δικα του για να μην γινονται παρεξηγησεις εκτος και αν παιζει γκομενα :dunno:
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 14 Νοέμ 2021, 16:42

Λαχουρένιος έγραψε:

Τι να σου πω ρε μαν, δεν μου αρεσει να υποχρεωνω ουτε να υποχρεωνομαι οποτε προτιμω ο καθενας τα δικα του για να μην γινονται παρεξηγησεις εκτος και αν παιζει γκομενα :dunno:

μουνόδουλος ντιτεκτιντ

κότες
που με δουλεύετε...
χαχαχαχααχ
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”