Κηρύσσω επισήμως την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου...

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Re: Κηρύσσω επισήμως την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου...

Δημοσίευσηαπό bizeli » 28 Μάιος 2021, 20:32

Αρίστος έγραψε:Εχω κανει ηδη 11 μπανια και εχω μαυρισει περισσοτερο απο τον Μπουμπουκο στις φωτοσοπιες που τον δειχνουν Πακιστανο. :laugh1:

.

Αυτή την υστερία με τη θάλασσα ποτέ δεν την κατάλαβα. Ούτε ποτέ κατάλαβα γιατί σε όσους δε μας αρέσει η θάλασσα θεωρούμαστε ανώμαλοι.

Να το θέσω αλλιώς.
Το μπάνιο στη θάλασσα θεωρείται μια καλοκαιρινή δραστηριότητα. Σωστά;
Το σκι, αντιστοίχως, θεωρείται μια χειμερινή δραστηριότητα.
Είναι σαν να έρχομαι και να σε ρωτάω εγώ συνέχεια μες το καταχείμωνο "Πόσες φορές πήγες για σκι; Καλά δε σου αρέσει το σκι; Καλά εσύ για σκι δεν πας; Εγώ μέχρι στιγμής έχω πάει 30 φορές. Καλά πώς κυκλοφορείς χωρίς σημάδι από τα γυαλάκια του σκι; Πού έκλεισες για σκι φέτος; Είναι δυνατόν να μη σου αρέσει το χιόνι;"

Δεν καταλαβαίνω γιατί ρωτάμε επίμονα το καλοκαίρι κάποιον πόσες φορές πήγε για μπάνιο αλλά δεν κάνουμε το ίδιο και το χειμώνα με αντίστοιχες δραστηριότητες.

Σταματήστε να σπάτε αρχ@@δια λοιπόν.

(Αρίστο σόρι δεν αναφέρομαι σε εσένα)
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 28 Μάιος 2021, 21:22

και εγω αυτα λεω σχετικα με την θαλασσα -δεν παω για μπανιο ή που σπανια και παντα
ψαχνω ερημια .. μου αρεσει η παραλια αλλα να ειναι ερημια δεν μπορω καθολου τον κοσμο
ετσι οπως συμπεριφερετε μες την τρελη χαρα λες και κανουν κατι σπουδαιο
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 28 Μάιος 2021, 21:44

nemo έγραψε:και εγω αυτα λεω σχετικα με την θαλασσα -δεν παω για μπανιο ή που σπανια και παντα
ψαχνω ερημια .. μου αρεσει η παραλια αλλα να ειναι ερημια δεν μπορω καθολου τον κοσμο
ετσι οπως συμπεριφερετε μες την τρελη χαρα λες και κανουν κατι σπουδαιο

Εν τω μεταξύ εγώ κάθε χρόνο βλέποντας αυτή την υστερία με τη θάλασσα σκέφτομαι "καλά πώς κάνουν έτσι; μαντρωμένους τους είχαν;"

Και φέτος που το σκέφτομαι τους είχαν όντως μαντρωμένους.
:laugh1:
1 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 28 Μάιος 2021, 21:47

Το καλό με όλους αυτούς τους θαλασσάκηδες είναι ότι φεύγουν και μας αδειάζουν τη γωνιά και ηρεμεί λίγο το κεφάλι μας.
Συν ότι βρίσκουμε πιο εύκολα θέση για παρκάρισμα.
Οπότε καλά κάνετε αγαπητοί μας θαλασσάκηδες. Μαζευτείτε ο ένας πάνω στον άλλον στις παραλίες και αφήστε μας εμάς να ησυχάσουμε λίγο στις πόλεις.
1 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 28 Μάιος 2021, 21:55

Πάντως πριν που είπα για την εμφάνιση, είχα δει ένα social experiment παλιά που δεν ξέρω αν ήταν στημένο (εμένα δε μου φάνηκε στημένο) αλλά και να ήταν εγώ δεν αποκλείω ότι συμβαίνει και στην πραγματικότητα αυτό.
Λοιπόν, το πείραμα ήταν το εξής:
Έβαλαν μια αρχιγκομενάρα ότι και καλά είχε μείνει με το αμάξι της και το νόημα ήταν να δουν πόσοι θα σταματήσουν να τη βοηθήσουν.
Ε καταλαβαίνετε τι έγινε.
Μετά έβαλαν και μια κακάσχημη χοντρή ... ε σταμάτησαν 2-3 και αυτό επειδή τη λυπήθηκαν.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 29 Μάιος 2021, 05:02

bizeli έγραψε:
Αρίστος έγραψε:Εχω κανει ηδη 11 μπανια και εχω μαυρισει περισσοτερο απο τον Μπουμπουκο στις φωτοσοπιες που τον δειχνουν Πακιστανο. :laugh1:

.

Αυτή την υστερία με τη θάλασσα ποτέ δεν την κατάλαβα. Ούτε ποτέ κατάλαβα γιατί σε όσους δε μας αρέσει η θάλασσα θεωρούμαστε ανώμαλοι.

Να το θέσω αλλιώς.
Το μπάνιο στη θάλασσα θεωρείται μια καλοκαιρινή δραστηριότητα. Σωστά;
Το σκι, αντιστοίχως, θεωρείται μια χειμερινή δραστηριότητα.
Είναι σαν να έρχομαι και να σε ρωτάω εγώ συνέχεια μες το καταχείμωνο "Πόσες φορές πήγες για σκι; Καλά δε σου αρέσει το σκι; Καλά εσύ για σκι δεν πας; Εγώ μέχρι στιγμής έχω πάει 30 φορές. Καλά πώς κυκλοφορείς χωρίς σημάδι από τα γυαλάκια του σκι; Πού έκλεισες για σκι φέτος; Είναι δυνατόν να μη σου αρέσει το χιόνι;"

Δεν καταλαβαίνω γιατί ρωτάμε επίμονα το καλοκαίρι κάποιον πόσες φορές πήγε για μπάνιο αλλά δεν κάνουμε το ίδιο και το χειμώνα με αντίστοιχες δραστηριότητες.

Σταματήστε να σπάτε αρχ@@δια λοιπόν.

(Αρίστο σόρι δεν αναφέρομαι σε εσένα)

Καμια υστερια, η θαλασσα ειναι απολαυση οπως γενικοτερα και η φυση.

Με καραντινα το χειμωνα σκαρφαλωνα σε βουνα, τωρα καλοκαιρι τρεχω στις θαλασσες.

Σπιτι μου παντως δεν εχω καθισει ΠΟΤΕ, ουτε για μια μερα, οσα χρονια και αν θυμαμαι τον εαυτο μου, ακομη και αρρωστος θα εβγαινα να περπατησω εστω λιγα τετραγωνα, ειδικα δε με την καραντινα καθε μερα επαιρνα το ποδηλατο μου και πηγαινα σε διαφορετικο μερος για πεζοπορια η σκαρφαλωμα.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 29 Μάιος 2021, 09:13

Ραν ταν πλαν έγραψε:Εμείς στην Καλαμάτα έχουμε κουνούπια και το χειμώνα.
Οπότε το καλοκαίρι το πιάνουμε από τη στιγμή που θα κάνει την εμφάνιση της στην παραλία η πρώτη ''μπάρμπι''.
Τι εστί ''μπάρμπι'';
Το ξέκωλο που διαθέτει σώμα μανεκέν και σκάει στην πλαζ με μπικίνι συνολικής επιφάνειας 10cm² απαραιτήτως άσπρο για να διακρίνεται η ρόγα και η αποτρίχωση στο σημείο μηδέν χωρίς να μπαίνει ποτέ στη θάλασσα, φουλ μακιγιάρισμα, δύο σμαρτφον, μαλλί πλατινέ, ύφος μπλαζέ σαν να κάνει χάρη στην άμμο που περπατάει πάνω της και ενώ έχει πάρει ''κούρσα'' όλα τα μερσεντέ της πόλης το παίζει απλησίαστη σε όλους όσους δεν διαθέτουν εμφανώς τα πέντε παρακάτω απαραίτητα προσόντα.
1) λεφτά 2) λεφτά 3) λεφτά 4) λεφτά 5) λεφτά.
Αλλά επειδή στην παραλία φαίνονται μόνο τα πατσοκοίλια και όχι τα λεφτά την αράζει με μοιραίο ύφος στο μπιτς μπαρ και κόβει κίνηση για ρόλεξ, χρυσές καδένες του μισόκιλου και πάνω και για κλειδιά πολυτελών σουβ που παίζουν στα χέρια τους οι μυημένοι στο κόλπο. :fico:

Αυτο ειναι στυλ 90ς και 00ς, τωρα εχει αντικατασταθει απο την ''Κιμ'', δηλαδη ισιο μακρυ μαυρο μαλλι, φουσκωμενα χειλια, σολαριουμ και καφε σοβα στην μουρη, τεραστιες βλεφαριδες και νυχια και καμια 10αρια κιλα πανω απο το φυσιολογικο :fico:
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 29 Μάιος 2021, 09:14

bizeli έγραψε:Και για να μείνω λίγο στο κλίμα του καλοκαιρινού τόπικ για όλους εμάς τους ασπρουλιάρηδες το μέγιστο πρόβλημα είναι πώς θα εμφανίσουμε τα ασπρουλιάρικα κορμιά μας έξω.

Προσωπικά η μετάβασή μου από τα χειμερινά στα καλοκαιρινά ρούχα έγινε πρώτα με ένα t-shirt. Έπειτα τόλμησα να φορέσω φόρεμα ως το γόνατο. Μετά τόλμησα πέδιλο, αφού πρώτα επιβεβαίωσα ότι ξεκίνησαν και άλλοι να φοράνε πέδιλα (με τα παπούτσια έχω ένα κόμπλεξ, θέλω να κάνει κάποιος άλλος πρώτα την αρχή).
Σήμερα έκανα το μεγάλο βήμα και φόρεσα και τιραντέ αποκαλύπτοντας τα ασπρουλιάρικα και κοκαλιάρικα χέρια μου.

Βασικά δεν έχω κανένα ιδιαίτερο κόμπλεξ με την εμφάνισή μου και ειδικά με την ασπρίλα μου αλλά έχω βαρεθεί να ακούω σχόλια τύπου "καλά για κανένα μπάνιο δεν πας εσύ;"

Χέσε μας.

Aυτοι εχουν κομπλεξ που ειναι αραποδερμοι :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 29 Μάιος 2021, 10:00

Παιδιά μακριά από πλαζ.
Δεν υπάρχει πιο αηδιαστικό θέαμα από το να βλέπεις τον κάθε πατσοκοιλιά και την κάθε βρομόκωλη μπουχέσα ξαπλωμένους στον ήλιο πασαλειμμένους με λάδια και τις φακλάνες με τραβηγμένους τους κουραδοκόφτες στην κωλοχαράδρα για να μαυρίσουν τα κωλομάγουλα.
Παιδιά, σκυλιά, νέοι, γέροι και κάθε είδους βρομύλοι (συν τις κωλόγριες που κάθε λίγο μπαίνουν στη θάλασσα για να κατουρήσουν ή και να χέσουν) στριμωγμένοι σαν τις σαρδέλες να τρώνε κεφτέδες και σάντουιτς που βγάζουν μπόχα ξινισμένης αγγουρίλας, να πίνουν μπύρες και να ρεύονται συνοδεία κλαρινοτράγουδων από τα κινητά, τις χοντρομαμάδες να κυνηγάνε ουρλιάζοντας τα μούλικα τους, τους ταλαίπωρους να παλεύουν να στήσουν ομπρέλες και να φουσκώσουν μπρατσάκια, φάλαινες, κροκόδειλους και ό,τι άλλο φουσκωτό κουβαλάνε για τα παιδιά του κουμπάρου, ''σφίχτες'' που την έχουν δει τενίστες να σου ζαλίζουν τα παπάρια με τα ντάπα ντούπα από τις ρακέτες, πατσαβουρογκόμενες να κόβουν βόλτες με τους βρομόκωλους τους μπροστά στη μούρη σου και όποια άλλη αηδία και σιχαμάρα μπορεί να βάλει το μυαλό ανθρώπου τη συναντάς στις πλαζ.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 29 Μάιος 2021, 10:10

Λαχουρένιος έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:Εμείς στην Καλαμάτα έχουμε κουνούπια και το χειμώνα.
Οπότε το καλοκαίρι το πιάνουμε από τη στιγμή που θα κάνει την εμφάνιση της στην παραλία η πρώτη ''μπάρμπι''.
Τι εστί ''μπάρμπι'';
Το ξέκωλο που διαθέτει σώμα μανεκέν και σκάει στην πλαζ με μπικίνι συνολικής επιφάνειας 10cm² απαραιτήτως άσπρο για να διακρίνεται η ρόγα και η αποτρίχωση στο σημείο μηδέν χωρίς να μπαίνει ποτέ στη θάλασσα, φουλ μακιγιάρισμα, δύο σμαρτφον, μαλλί πλατινέ, ύφος μπλαζέ σαν να κάνει χάρη στην άμμο που περπατάει πάνω της και ενώ έχει πάρει ''κούρσα'' όλα τα μερσεντέ της πόλης το παίζει απλησίαστη σε όλους όσους δεν διαθέτουν εμφανώς τα πέντε παρακάτω απαραίτητα προσόντα.
1) λεφτά 2) λεφτά 3) λεφτά 4) λεφτά 5) λεφτά.
Αλλά επειδή στην παραλία φαίνονται μόνο τα πατσοκοίλια και όχι τα λεφτά την αράζει με μοιραίο ύφος στο μπιτς μπαρ και κόβει κίνηση για ρόλεξ, χρυσές καδένες του μισόκιλου και πάνω και για κλειδιά πολυτελών σουβ που παίζουν στα χέρια τους οι μυημένοι στο κόλπο. :fico:

Αυτο ειναι στυλ 90ς και 00ς, τωρα εχει αντικατασταθει απο την ''Κιμ'', δηλαδη ισιο μακρυ μαυρο μαλλι, φουσκωμενα χειλια, σολαριουμ και καφε σοβα στην μουρη, τεραστιες βλεφαριδες και νυχια και καμια 10αρια κιλα πανω απο το φυσιολογικο :fico:

Εντάξει ρε για τα πρώτα αλλά τα κιλά γιατί;
Ξέρεις τι σημαίνουν δέκα κιλά παραπάνω στο πατσοκοίλι όταν βγαίνει το αρπακτικό στην πλαζ για θήραμα;
Ότι θα τελειώσει η μέρα και δε θα έχει κάνει σεφτέ.
Δε μιλάμε για σαβούρες που κάθονται να τις πηδήξουν για ένα κοκτέιλ ή για απελπισμένες που κοιτάνε να τυλίξουν κανα λιγούρη για να τις παντρευτεί αλλά για προφέσιοναλς που ''χτυπάνε'' μόνο σε εμφανείς περιπτώσεις σουβ άνω των πενήντα χιλιάδων ευρώ. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”