Adminović έγραψε: Τέλεγκραμ ιζ δε νιού τρεντ.
Κάτσε ρε. Μην με μπερδεύεις τώρα.
Τώρα περνάω φάση tiktokιλα. Ένα ένα.
Είχα μπει και πιο παλιά αλλά δεν το είχα πολυκαταλάβει * και το άφησα.
Αλλά τώρα έχει διευρύνει το υλικό του. Έεεεεελα όλοι εκεί είναι πλέον. Και η κουτσή Μαρία.
Έχω πεθάνει στο γέλιο.
Αυτό το χιούμορ που έχει .... its so me.
* Εν τω μεταξύ θα με περνάτε και για πολύ μπούμερ. Τι να κάνω ρε παιδιά; Γενικά στους υπολογιστές είμαι καλή αλλά αυτό με τα social media δεν το έχω. Πιο εύκολο μου φαίνεται να φτιάξω ένα υπολογιστικό φύλλο στο excel παρά να βάλω καρδούλα στο fb (χωρίς πλάκα).
Αλλά άμα κάτσω και ασχοληθώ πιάνω πουλιά στον αέρα. Ντάξει δεν είναι κάτι τρομερά δύσκολο απλά δεν έχω ασχοληθεί.
Adminović έγραψε: Τικτοκ έχω κάνει, αλλά σπάνια το χρησιμοποιώ (προσέθεσα πρόσφατα και τη δυνατότητα ανάρτησης βίντεο του τικτοκ εδώ).
Ναι; Και πώς γίνεται αυτό;
Γιατί προσπάθησα να το κάνω και δεν μου το έβαζε.
(και ήθελα να στο πω)
Αχ μπράβο καλέ μου αντμινούλη. Φτιάξτο κι εγώ θα σας ταράξω στο tiktok.
Θα μου πεις και μόνοι σας μπορείτε να μπαίνετε tiktok να τα βλέπετε, αλλά αυτά που θα διαλέγω εγώ θα είναι bizelis selection.
εγγύηση
Adminović έγραψε:Το γιουτουμπ με τραβάει πιο πολύ, γιατί εκεί έχω και δύο κανάλια με αρκετούς ακόλουθους.

Ρε συ να σου πω κάτι;
Καταρχάς έχω συνηθίσει τόσο πολύ τα shorts βίντεο που οτιδήποτε μεγαλύτερο μου κλοτσάει τώρα. Δλδ στο yt σπανίως θα δω κάποιο μεγάλο βίντεο εκτός αν είναι κάτι πολύ εξειδικευμένο.
Πέρα από αυτό και το yt έχει γεμίσει βιντεάκια από tiktok.
Πώς νομίζεις ότι το έμαθα εγώ;
Ε και λέω γιατί να τα βλέπω μέσω yt και να μην πάω κατευθείαν στην πηγή;
Ε και πήγα.
It was a call.