Λαχουρένιος έγραψε:bizeli έγραψε:Τι πώς γίνεται;
Να για παράδειγμα σε λίγο ετοιμάζομαι να ξεκινήσω. 
Έχω να διορθώσω ένα σωρό γραπτά (διαγώνισμα γεωγραφίας, φυλλάδιο μαθηματικών, έκθεση). Θα με πάρει ως τις 9 το βράδυ στην καλύτερη περίπτωση. Χωρίς να κάνω διάλειμμα και χωρίς να σηκώσω κεφάλι. Φυσικά δε γίνεται αυτό. Κάνω και διαλείμματα ενδιάμεσα γιατί πήζω. Οπότε περνάει η ώρα. 
Αφού τελειώσω αυτά πρέπει να δω τα αυριανά μαθήματα που θα τους κάνω και να ετοιμάσω το μάθημά μου. 
Για ύπνο πέφτω στη 1, στις 2 ...
Αν πέσω πριν τις 12 θα είναι κανένα θαύμα.
Αυτό το μοτίβο είναι καθημερινό. Βάλε ότι εκτός από αυτά έχουμε κι επιπλέον πράγματα που πέφτουν όλα μαζί όπως προετοιμασία γιορτών, βαθμολογία, εκπαιδευτικά προγράμματα, διοικητικό έργο που παίρνουμε στο σπίτι, συν ένα σωρό άλλα έξτρα πράγματα που κάνουμε και που δεν ξέρετε.
Ποσα διαγωνισματα να κανουν τα παιδια του δημοτικου? 5-6 μαθηματα εχουν ολα και ολα. Τα διοικητικα δεν τα γνωριζω. Παντως δεν νομιζω οι περισσοτεροι συναδελφοι σου να δουλευουν τοσο.

Μα δεν είναι μόνο τα διαγωνίσματα.
Κάθε μέρα τα παιδιά έχουν διάβασμα.
Το διάβασμα αυτό κάποιος το βάζει και κάποιος πρέπει να το ελέγχει. Εγώ αν δε το κατάλαβες.
Κάθε μέρα έχω διορθώματα. Τετράδια, φυλλάδια, εργασίες, απροειδοποίητα τεστ στο μάθημα της ημέρας κτλ
Διαγώνισμα είναι τουλάχιστον ένα στο τρίμηνο σε κάθε μάθημα. Μπορεί να τύχουν και περισσότερα διαγωνίσματα (κάθε φορά που τελειώνεις μια ενότητα κανονικά) αλλά πέφτουν πάρα πολλά έτσι.
Και αυτά που σου λέω είναι τα basic. 
Έχουμε κι άλλη περιφερειακή δουλειά που πρέπει να προετοιμάσουμε. 
Σχετικά με το διοικητικό έργο και να σου πω δε θα καταλάβεις αλλά έχουμε και από αυτή μπόλικη.
Βάλε και μέιλς που δέχομαι συχνά από γονείς και μαθητές που χρειάζονται διευκρινίσεις για κάποιο θέμα.
Εγώ επιπλέον είμαι και η διαχειρίστρια της ιστοσελίδας του σχολείου μια επιπλέον δουλειά για μένα στο σπίτι.
Τέσπα, μη στα πολυλογώ my week it's all about school.
Και εδώ που μπαίνω, μπαίνω για να ξελαμπικάρω ή σας έχω ανοιχτούς έτσι για να αισθάνομαι μια παρέα καθώς δουλεύω.