Λαχουρένιος έγραψε:BaKXOS_Lysios έγραψε:Πλην της έπαρσης που δεν την ξεπερνάει τίποτα.Όσοι δεν είναι στο ΚΚΕ δεν ξέρουν τίποτα από μαρξισμό. Θα μπορούσαμε να λέμε πολλά τέτοια χαριτωμένα αλλά δεν χαραμίζω χρόνο
Δεν το λεω επειδη δεν εισαι ΚΚΕ αλλα επειδη οντως φαινεται πως δεν ξερεις με βαση αυτα που λες. Αληθεια, το γεγονος οτι δεν ξερεις απο κομμουνισμο πας να μου την βγεις απο αριστερα δεν ειναι επαρση?
Κοίτα λαχού είπα ήδη ότι δεν συζητάω όταν αρχίζει το μποτάρισμα και οι κασέτες. Δεν με ενδιαφέρει τέτοια συζήτηση. Με ενδιαφέρει ο γόνιμος, ουσιαστικός διάλογος. Ούτε ειδήμων του μαρξισμού με ενδιαφέρει να με πείς ούτε άσχετο. Η ουσία με ενδιαφέρει. Εσυ όμως έχεις ήδη αρχίσει το κλασικό μποτάρισμα όταν δεν έχετε τι να πείτε: 1) Σας καταδιώκουν και σας μισούν 2) Δεν ξέρουν τίποτα απο κομμουνισμό και μαρξισμο αρα κάνουν λάθος. Ωραία! Δεν ξέρω! Μπορείς να μου πεις τι δεν ξέρω και γιατί κόλλησε εκεί η συζήτηση; Πως καταλαβες ότι δεν ξέρω αυτό που δεν ξέρω; Για το ότι μίλησα για ισότητα και πανανθρωπινη δικαιοσύνη ενώ ο μαρξισμός δεν ειναι πανανθρώπινη θεωρία;...αυτό μου λες;...Επειδή σε μια κομμουνιστική κοινωνία ο κεφαλαιοκράτης θα χάσει το κεφάλαιο του άρα δεν δίκαιος ο κομουνισμός για όλους... αυτό μου λες....;
.gif)