Ώρα να μιλήσουμε και για την Ευρωπαϊκή Ελλάδα, διότι υπάρχει και αυτή η Ελλάδα!
Οι αρχαίοι θεοί είχαν επιλέξει τόσο ως τόπο κατοικίας (Όλυμπος) όσο και ως εξοχικό (Πήλιο) τη Θεσσαλία.
Κάτι ήξεραν που ψήφιζαν "μένουμε Ευρωπαϊκή Ελλάδα".

bizeli έγραψε:Παιδιά έβγαλα κάρτα ΟΑΣΘ.
Δεν την πάλευα άλλο με την κίνηση στους δρόμους (είχε αρχίσει να κλονίζεται η ψυχική μου υγεία) ούτε και οικονομικά έβγαινα με τις βενζίνες.
Εκεί μας κατάντησαν οι αλήτες... κάρτα ΟΑΣΘ.
![]()

Προέλλην έγραψε:Aυτό δεν είναι κατάντια, αλλά εκπολιτισμός.
ΥΓ
ΟΚ, αν μου πεις ότι, ναι, αλλά, δεν έχεις ΜΜΜ πολιτισμένου κόσμου, θα έχεις δίκιο.

bizeli έγραψε:Κοιτούσα τις προάλλες μια άλλη δασκάλα που έχει έναν μαθητή σε ένα νησάκι κάπου κοντά στην Κέρκυρα (Μαθράκι νομίζω) που έκανε μόνος του παρέλαση και την ζήλεψα ρε φίλε.
Τι γαλήνη ...Τι ηρεμία ...
Τι είναι αυτά που τραβάμε στις πόλεις;

Λαχουρένιος έγραψε:Στην Αθηνα τα ΜΜΜ ειναι σε καλυτερη κατασταση μετα την πανδημια. Εχουν βαλει καινουργια λεωφορεια σε πολλες γραμμες και επειδη ο κοσμος τα φοβαται και δεν τα προτιμα βρισκεις ευκολα θεση και πας ανετα. Τις προαλλες μπηκα Σαββατο βραδυ κατα της 11 στο μετρο και ειχε πολλες κενες θεσεις ενω οι ορθιοι ηταν ελαχιστοι. Επηζε λιγο στους σταθμους κοντα στο Συνταγμα αλλα καμια σχεση με εικονες που βλεπαμε μεχρι πριν 2 χρονια. Επισης η Τηλεματικη ειναι πολυ ακριβης και εχει επεκταθει σε σχεδον ολες τις γραμμες.